reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Jak ja Ci zazdroszczę tego spokojnego podejścia. Prześlij mi proszę troszkę :)
Haha, jakos teraz jestem spokojna. Ale jak zrobilam sikanca 7 dnia po transferze i wyszedl ledwo widoczny to ryczalam i ju sie ze.wszystkimi zegnalam. Nie jestem z siebie dumna, ale odstawilam mala drame [emoji12]

Teraz staram sie myslec pozytywnie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Haha, jakos teraz jestem spokojna. Ale jak zrobilam sikanca 7 dnia po transferze i wyszedl ledwo widoczny to ryczalam i ju sie ze.wszystkimi zegnalam. Nie jestem z siebie dumna, ale odstawilam mala drame [emoji12]

Teraz staram sie bysles pozytywnie.

Hehe, to nieźle. Mój mąż powiedział że jak mam tak to wszystko przeżywać to już w życiu sie do mnie nie dotknie, hahaha

Wynik odbiore jutro. Jutro mam wizyte i gin w klinice.ivf i mamy porozmawiac czy sie udalo czy nie i co dalej. Nie chce sie stresowac do tego czasu.

I chyba moj caly misterny plan legl w gruzach. Pielegniarka w klinice powiedziala, ze ktos do mnie zadzwoni z wynikiem. :d

Zobaczymy, moze zapomna? Albo zorientuja sie ze jutro u nich bede i sobie odpuszcza?

Cześć Dziewczyny przychodzę się pożegnać. Wczoraj krwawilam więc pojechałam do szpitala, powiedzieli ze jest ok ale robi się krwiak, na ekranie zobaczyłam serce. Dziś rano znów do szpitala i wiadomosc: PORONIENIE. nie lekceważcie plamien ani krwawien. Brzuch mnie nie bolał. Niestety jednej godziny jest ok a za chwilę już tracimy dziecko.
Życzę wam zdrowych dzidziusiow i donoszonych ciąż Trzymajcie się!!!
Didier bardzo Ci współczuję!! Wiem co czujesz... trzymaj się kochana :* pamiętaj że po nie powodzeniu kolejna próba zazwyczaj jest bardzo owocna :*
Trzymaj sie Kochana;( ja pewnie tez sie niedlugo pozegnam... przed chwila znow zaczelam krwawic na zywo czerwono jak w piatek a testy juz bledsze o 80%wychodza... no ale ja na diagnoze jeszcze oficjalna czekam... badz silna;*;*

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Melka może nie jest tak źle! Trzymaj się:* będzie dobrze :*

reklama
Do góry