reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

A jak Ty się dzisiaj czujesz??
Czuję się ok. Wczoraj miałam wrażenie że zaczynam pamięć ale to był tylko ciemniejszy śluz. Chyba po badaniu bo gin zbadał mnie dość boleśnie :/

reklama
Hej dziewczyny
Dolanczam do was chociaz nie dowierzam ze sie udalo. Dzis zrobilam dwa testy na ktorych pojawily sie blade kreseczki ciazowe. Mam juz jedna coreczke w wieku 5 lat i jedna ciaze stracilam mam nadzieje ze test sie nie myli i zostane z wami do konca. Pozdrawiam
Witaj! Gratulacje! Trzymam kciuki żeby wszystko było ok :)

Cześć Dziewczyny przychodzę się pożegnać. Wczoraj krwawilam więc pojechałam do szpitala, powiedzieli ze jest ok ale robi się krwiak, na ekranie zobaczyłam serce. Dziś rano znów do szpitala i wiadomosc: PORONIENIE. nie lekceważcie plamien ani krwawien. Brzuch mnie nie bolał. Niestety jednej godziny jest ok a za chwilę już tracimy dziecko.
Życzę wam zdrowych dzidziusiow i donoszonych ciąż Trzymajcie się!!!
Strasznie mi przykro :(

Witam przyszłe grudniowe mamy. Przeczytałam dwie ostatnie strony i trochę smutno tu sie zrobiło. Mam nadzieję ze teraz to juz same radosne wieści będą. Przedstawiłem sie w wątku "poznajmy sie". Gratuluję Wam wszytkim. Mi termin wychodzi na polowe grudnia ale wiecej dowiem sie 24 gdy pójdę do lekarza. Wcześniej powiedział ze nie ma sensu żebym się u niego pokazywala. Nie wiem jak wytrzymać te dwa tygodnie zeby potwierdzić ze wszystko jest w 100% ok. Ostatnia @ 8.03

Ja się zaczynam coraz bardziej stresować przed czwartkową wizytą. Raz mam obajwy raz ich nie mam. Boje się, że to nie jest dobry znak [emoji17][emoji17][emoji17]

Aneta jako matka 2 dzieci mowie Ci ze nie ma co się stresować. Pamietaj ze teraz u dzieci rozwija sie serduszko wiec trzeba dac mu duzo spokoju. Jesli test wyszedł pozytywnie to najważniejsze. Lepiej żebyś nie miała tych wszystkich nieprzyjemnych objawów ciąży. Sa przecież takie które lepiej czują sie w ciąży niż normalnie

reklama
Ja ponad tydzień temu przechodziła. Angine i brałam antybiotyk nie wiedząc o ciąży dlatego chce sprawdzić czy wszystko ok

Do góry