reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Oska305 @MagMag dziewczyny trzymam za was mocno kciuki. Wierze, że wasze maleństwa są silne i dadzą radę. A Wy nie możecie się poddawać i psychicznie się nie poddawajcie. Wspieram was duchowo [emoji176][emoji176][emoji176]

Ale wiesci z rana:(Didi bardzo mi przykro:(To Twoje pierwsze poronienie?:(

Oska,Mag trzymajcie się dziewczyny i Wasze malenstwa!!:*Musi byc dobrze!!

Kciuki za reszte wizytujacych i za betke:*Ja mam rozwolnienie od rana[emoji32]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ale wiesci z rana:(Didi bardzo mi przykro:(To Twoje pierwsze poronienie?:(

Oska,Mag trzymajcie się dziewczyny i Wasze malenstwa!!:*Musi byc dobrze!!

Kciuki za reszte wizytujacych i za betke:*Ja mam rozwolnienie od rana[emoji32]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ty rozwolnienie a Ja zatwardzenie. I do tegi o 3.30 obudziły Mnie mdłości ale na szczęście przeszły i zasnęłam dalej

reklama
Dziewczyny kochane! Wczoraj byłam cały dzień w drodze i nie mogłam pisać, nie mogłam się doczekać, żeby tu zajrzeć i dowiedzieć się co u Was.

Didi - strasznie mi przykro! :( Ale wierzę, że jeszcze będziesz miała maluszka, tak się niestety czasem zdarza, będzie wszystko dobrze, teraz daj sobie czas na odpoczynek, smutek, a małe szczęście też do Ciebie przyjdzie w swoim czasie! <3 <3 <3

Oska, Mag - kochane, trzymajcie się, dacie radę, wierzę że wszystko będzie dobrze! Wasze maleństwa są silne!

Reszcie też życzę wszystkiego dobrego - miłego, spokojnego dnia, wszystkie bądźmy dobrych myśli!

PS: u mnie brak nowych wieści, wczoraj nie zdążyłam dojechać na USG do przychodni, zawaliłam... kolejny najbliższy termin - 12 maj! Szok, że takie są terminy! Ale nie przywiązuję się do tej daty, będę codziennie dzwonić czy coś się nie zwolniło.

PS2: widzę, że robicie przyrosty bety... robicie je na własną rekę odpłatnie czy na skierowanie? Ja dostałam tylko raz skierowanie na betę i mam tylko 1 wynik... z zeszłego tygodnia...o_O

Do góry