reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Oska305 @MagMag dziewczyny trzymam za was mocno kciuki. Wierze, że wasze maleństwa są silne i dadzą radę. A Wy nie możecie się poddawać i psychicznie się nie poddawajcie. Wspieram was duchowo [emoji176][emoji176][emoji176]

Ale wiesci z rana:(Didi bardzo mi przykro:(To Twoje pierwsze poronienie?:(

Oska,Mag trzymajcie się dziewczyny i Wasze malenstwa!!:*Musi byc dobrze!!

Kciuki za reszte wizytujacych i za betke:*Ja mam rozwolnienie od rana[emoji32]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ale wiesci z rana:(Didi bardzo mi przykro:(To Twoje pierwsze poronienie?:(

Oska,Mag trzymajcie się dziewczyny i Wasze malenstwa!!:*Musi byc dobrze!!

Kciuki za reszte wizytujacych i za betke:*Ja mam rozwolnienie od rana[emoji32]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ty rozwolnienie a Ja zatwardzenie. I do tegi o 3.30 obudziły Mnie mdłości ale na szczęście przeszły i zasnęłam dalej

reklama
Dziewczyny kochane! Wczoraj byłam cały dzień w drodze i nie mogłam pisać, nie mogłam się doczekać, żeby tu zajrzeć i dowiedzieć się co u Was.

Didi - strasznie mi przykro! :( Ale wierzę, że jeszcze będziesz miała maluszka, tak się niestety czasem zdarza, będzie wszystko dobrze, teraz daj sobie czas na odpoczynek, smutek, a małe szczęście też do Ciebie przyjdzie w swoim czasie! <3 <3 <3

Oska, Mag - kochane, trzymajcie się, dacie radę, wierzę że wszystko będzie dobrze! Wasze maleństwa są silne!

Reszcie też życzę wszystkiego dobrego - miłego, spokojnego dnia, wszystkie bądźmy dobrych myśli!

PS: u mnie brak nowych wieści, wczoraj nie zdążyłam dojechać na USG do przychodni, zawaliłam... kolejny najbliższy termin - 12 maj! Szok, że takie są terminy! Ale nie przywiązuję się do tej daty, będę codziennie dzwonić czy coś się nie zwolniło.

PS2: widzę, że robicie przyrosty bety... robicie je na własną rekę odpłatnie czy na skierowanie? Ja dostałam tylko raz skierowanie na betę i mam tylko 1 wynik... z zeszłego tygodnia...o_O

Do góry