reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

PS2: widzę, że robicie przyrosty bety... robicie je na własną rekę odpłatnie czy na skierowanie? Ja dostałam tylko raz skierowanie na betę i mam tylko 1 wynik... z zeszłego tygodnia...o_O
Ja robiłam na własną rękę bo na wizytę troszkę trzeba czekać (mało brakowało, a miałabym pierwszą wizytę dopiero pod koniec 9tc, na szczęście mam za tydzień w środę u innego gin). Jakoś tak dla siebie, dla uspokojenia zrobiłam i w sumie przyrost wyszedł niczego sobie (z 1286.5 na 8598.6 w 4 dni, aż mój S. mi zasugerował bliźniaki ;) ), plamiłam też może w sumie 3-4 krople od samego początku więc teraz tylko czekam spokojnie na wizytę (nadal budząc się codziennie ok 4 rano ;) )

reklama
Didi - bardzo przykra wiadomość, aż nie chcę myśleć jak się czujesz... trzymaj się kochana
Oska, Mag - trzymam kciuki oby wszystko było dobrze
M@gda - trzymam kciuki za wysoką betę, daj znać jak będą wyniki ;)

Dziewczynki tak mi przykro ;( Wiem co czujecie, sama przez to przechodzilam. Jestem z Wami i wspieram jak tylko mogę :( Dużo siły życzę :* Ja dziś całą noc kaslalam przez to przeziębienie. Mam dziś o 17gina więc ewentualnie jeśli znajdziemy dzidziusia to poproszę zeby dał mi jakieś wspomagacze nana to kaslanie bo zaraz mi brzuch urwie. Modlę się o dzisiejszy dzień, żebym jutro o tej porze cieszyła się a nie płakała. Boję się czy to choròbsko nie zaszkodziło Maluszkowi. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Kochane,mimo wszystko.

Didi - bardzo przykra wiadomość, aż nie chcę myśleć jak się czujesz... trzymaj się kochana
Oska, Mag - trzymam kciuki oby wszystko było dobrze
M@gda - trzymam kciuki za wysoką betę, daj znać jak będą wyniki ;)
Wynik odbiore jutro. Jutro mam wizyte i gin w klinice.ivf i mamy porozmawiac czy sie udalo czy nie i co dalej. Nie chce sie stresowac do tego czasu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@MagMag jak tam sytuacja? ciągle trzymam kciuki, jak się czujesz?

Cześć Dziewczyny przychodzę się pożegnać. Wczoraj krwawilam więc pojechałam do szpitala, powiedzieli ze jest ok ale robi się krwiak, na ekranie zobaczyłam serce. Dziś rano znów do szpitala i wiadomosc: PORONIENIE. nie lekceważcie plamien ani krwawien. Brzuch mnie nie bolał. Niestety jednej godziny jest ok a za chwilę już tracimy dziecko.
Życzę wam zdrowych dzidziusiow i donoszonych ciąż Trzymajcie się!!!
Didi :( nie wierzę.. tak niewyobrażalnie mi przykro, wiem co przechodzisz. Nie napiszę teraz, że będzie dobrze, bo to boli jak cholera, ale popatrz na mnie i inne dziewczyny po przejściach, udaje się zachodzić w ciąże. Twój Maluch na bank jeszcze na Ciebie czeka :*

Jestem w szpitalu. Jutro rano usg.. .

Ehh... same złe wieści. Daj znać co i jak.. dobrze, że jesteś pod opieką.

Dziewczynki tak mi przykro ;( Wiem co czujecie, sama przez to przechodzilam. Jestem z Wami i wspieram jak tylko mogę :( Dużo siły życzę :* Ja dziś całą noc kaslalam przez to przeziębienie. Mam dziś o 17gina więc ewentualnie jeśli znajdziemy dzidziusia to poproszę zeby dał mi jakieś wspomagacze nana to kaslanie bo zaraz mi brzuch urwie. Modlę się o dzisiejszy dzień, żebym jutro o tej porze cieszyła się a nie płakała. Boję się czy to choròbsko nie zaszkodziło Maluszkowi. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Kochane,mimo wszystko.
Zycze ci zeby.wszystko bylo dobrze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj sie Kochana;( ja pewnie tez sie niedlugo pozegnam... przed chwila znow zaczelam krwawic na zywo czerwono jak w piatek a testy juz bledsze o 80%wychodza... no ale ja na diagnoze jeszcze oficjalna czekam... badz silna;*;*
Melka, nie poddawaj się, Twój Maluch tego nie robi. Musi być dobrze, dawaj znać proszę :*

Już po drugim obchodzie. Słyszę, że teraz tylko leki i czas. O 12 usg. Nie dostaję dużo informacji, ale jutro będzie tu mój lekarz prowadzący, to dowiem się więcej

reklama
Do góry