Ja robiłam na własną rękę bo na wizytę troszkę trzeba czekać (mało brakowało, a miałabym pierwszą wizytę dopiero pod koniec 9tc, na szczęście mam za tydzień w środę u innego gin). Jakoś tak dla siebie, dla uspokojenia zrobiłam i w sumie przyrost wyszedł niczego sobie (z 1286.5 na 8598.6 w 4 dni, aż mój S. mi zasugerował bliźniaki ), plamiłam też może w sumie 3-4 krople od samego początku więc teraz tylko czekam spokojnie na wizytę (nadal budząc się codziennie ok 4 rano )PS2: widzę, że robicie przyrosty bety... robicie je na własną rekę odpłatnie czy na skierowanie? Ja dostałam tylko raz skierowanie na betę i mam tylko 1 wynik... z zeszłego tygodnia...
reklama
CarlaR
Fanka BB :)
Dziewczynki tak mi przykro ;( Wiem co czujecie, sama przez to przechodzilam. Jestem z Wami i wspieram jak tylko mogę Dużo siły życzę :* Ja dziś całą noc kaslalam przez to przeziębienie. Mam dziś o 17gina więc ewentualnie jeśli znajdziemy dzidziusia to poproszę zeby dał mi jakieś wspomagacze nana to kaslanie bo zaraz mi brzuch urwie. Modlę się o dzisiejszy dzień, żebym jutro o tej porze cieszyła się a nie płakała. Boję się czy to choròbsko nie zaszkodziło Maluszkowi. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Kochane,mimo wszystko.
M@gda
Moderatorka
Wynik odbiore jutro. Jutro mam wizyte i gin w klinice.ivf i mamy porozmawiac czy sie udalo czy nie i co dalej. Nie chce sie stresowac do tego czasu.Didi - bardzo przykra wiadomość, aż nie chcę myśleć jak się czujesz... trzymaj się kochana
Oska, Mag - trzymam kciuki oby wszystko było dobrze
M@gda - trzymam kciuki za wysoką betę, daj znać jak będą wyniki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
DigitalGirl
Moderatorka
@MagMag jak tam sytuacja? ciągle trzymam kciuki, jak się czujesz?
Ehh... same złe wieści. Daj znać co i jak.. dobrze, że jesteś pod opieką.
Didi nie wierzę.. tak niewyobrażalnie mi przykro, wiem co przechodzisz. Nie napiszę teraz, że będzie dobrze, bo to boli jak cholera, ale popatrz na mnie i inne dziewczyny po przejściach, udaje się zachodzić w ciąże. Twój Maluch na bank jeszcze na Ciebie czeka :*Cześć Dziewczyny przychodzę się pożegnać. Wczoraj krwawilam więc pojechałam do szpitala, powiedzieli ze jest ok ale robi się krwiak, na ekranie zobaczyłam serce. Dziś rano znów do szpitala i wiadomosc: PORONIENIE. nie lekceważcie plamien ani krwawien. Brzuch mnie nie bolał. Niestety jednej godziny jest ok a za chwilę już tracimy dziecko.
Życzę wam zdrowych dzidziusiow i donoszonych ciąż Trzymajcie się!!!
Jestem w szpitalu. Jutro rano usg.. .
Ehh... same złe wieści. Daj znać co i jak.. dobrze, że jesteś pod opieką.
M@gda
Moderatorka
Zycze ci zeby.wszystko bylo dobrze.Dziewczynki tak mi przykro ;( Wiem co czujecie, sama przez to przechodzilam. Jestem z Wami i wspieram jak tylko mogę Dużo siły życzę :* Ja dziś całą noc kaslalam przez to przeziębienie. Mam dziś o 17gina więc ewentualnie jeśli znajdziemy dzidziusia to poproszę zeby dał mi jakieś wspomagacze nana to kaslanie bo zaraz mi brzuch urwie. Modlę się o dzisiejszy dzień, żebym jutro o tej porze cieszyła się a nie płakała. Boję się czy to choròbsko nie zaszkodziło Maluszkowi. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Kochane,mimo wszystko.
CarlaR
Jak ja Ci zazdroszczę tego spokojnego podejścia. Prześlij mi proszę troszkęWynik odbiore jutro. Jutro mam wizyte i gin w klinice.ivf i mamy porozmawiac czy sie udalo czy nie i co dalej. Nie chce sie stresowac do tego czasu.
DigitalGirl
Moderatorka
Melka, nie poddawaj się, Twój Maluch tego nie robi. Musi być dobrze, dawaj znać proszę :*Trzymaj sie Kochana;( ja pewnie tez sie niedlugo pozegnam... przed chwila znow zaczelam krwawic na zywo czerwono jak w piatek a testy juz bledsze o 80%wychodza... no ale ja na diagnoze jeszcze oficjalna czekam... badz silna;*;*
reklama
CarlaR
Będzie dobrze, musi!!!Już po drugim obchodzie. Słyszę, że teraz tylko leki i czas. O 12 usg. Nie dostaję dużo informacji, ale jutro będzie tu mój lekarz prowadzący, to dowiem się więcej