reklama
Angella210
Fanka BB :)
Dzień dobry U mnie obiad już podszykowany bo dzisiaj przyjeżdżają chłopaki mojej siostry na obiad do nas bo siostra siedzi w Zakopanym Mój mąż też wczoraj miał intensywne konwersacje ze swoim kolegą ale o 12 w nocy wstałam z łózka i już miałam wychodzić z domu po niego ale szczęście już maszerował do domu.
@Zinc Udanego wypoczynku życzę
@Zinc Udanego wypoczynku życzę
reniuszek
Love in the knick of time
Hej dziewczyny.
Kolejny dzień lenia.
Mój em powoli burczy bo robienie porzadkow dla niego to kara...na szczęście mam kochane dziecko.
I jakoś nam leci ten dzień wolny
Maksiu cały czas mówi że on bedzie sprzatal w domu.
Jeśli chodzi o pogrzeb to Oska idź jeśli czujesz się na siłach. To twoja decyzja nie przejmuj się zabobonami.
Kolejny dzień lenia.
Mój em powoli burczy bo robienie porzadkow dla niego to kara...na szczęście mam kochane dziecko.
I jakoś nam leci ten dzień wolny
Maksiu cały czas mówi że on bedzie sprzatal w domu.
Jeśli chodzi o pogrzeb to Oska idź jeśli czujesz się na siłach. To twoja decyzja nie przejmuj się zabobonami.
Załączniki
Ja też bym poszła. Trochę przerażające jest to, że ludzie naprawdę wierzą w takie przesądy. Idąc tym tokiem rozumowania to kobieta w ciąży nie powinna robić wielu rzeczy. Ale możesz zrobić tak jak radziły dziewczyny, pójść tylko do kościoła.Dziewczyny witam z rana. I od razu mam nie zbyt optymistyczne pytanie. Jutro jest pogrzeb żony kuzyna o której Wam pisałam. I... Ja chciałam iść, ale i rodzina i mąż mi zabraniają. Podobno kobiety w ciąży na pogrzeby nie powinny chodzić. Jak to jest? Poszłybyście??
gie_er
Poczekaj, poczekaj ja poszłam na grób babci z córką zanim ją ochrzcilam to dopiero była katastrofa. [emoji6]Ja też bym poszła. Trochę przerażające jest to, że ludzie naprawdę wierzą w takie przesądy. Idąc tym tokiem rozumowania to kobieta w ciąży nie powinna robić wielu rzeczy.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że nie urażę nikogo tym co teraz napiszę, a jeśli tak to z góry przepraszam. Ale jak czasami słyszę w jakie głupoty myślący ludzie wierzą to aż mnie to przeraża i nie mówię tu tylko o przesądach dotyczących ciąży. Jestem zdania, że jeśli ma coś się stać to i tak się stanie.Poczekaj, poczekaj ja poszłam na grób babci z córką zanim ją ochrzcilam to dopiero była katastrofa. [emoji6]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
eklerkaa
No i są ;-)
iwilleatyou
Jezusie ale bym wcisla..... chyba wstapie do piekarni po cos slodkiego w drodze do przedszkolaNo i są ;-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
CarlaR
U mnie pulpety z wczoraj ale synek uwielbia więc się nachwalic nie może jakie pyszne i liczy na to że jeszcze jutro będą. My dziś już po kościele, obiad zjedzony, a o 16'30 jedziemy na rajd rowerowy, tu u mnie ksiądz dla parafian organizuje. W zeszłym roku uczestniczyłam aktywnie ale w tym tylko moi chłopcy na rowerach pojadą, a ja dotrę za wszystkimi samochodem. Ładna pogoda więc zapowiada się miłe popołudnie. Buziaki
reklama