reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@reniuszek będzie dobrze zobaczysz!!! Patrz ile jest przypadków z taką szyjka a do końca ciąży wytrzymują. ;) głowa do góry

@doublemummy jak tam Twoje zatoki dziś?

Byłam wczoraj w tym lidlu bo taki zachwyt był ale nic mnie tak nie urzeklo i chociaż było wszytko to nie kupiłam nic. Do grudnia jeszcze nie raz będzie coś dla dzieci ;))

@CarlaR biedactwo ;(

@daruuunia3 ooooo jaki piękny profil dała sobie zrobić, fajnie że tak kazała ci się przejść byś mogła zobaczyć jeszcze raz w dobrym profilu, fajne podejście ma lekarz ;) gratulacje wizyty!!!

@Lake882 a co z Twoją wczorajszą wizyta?? Jak tam?? Napisałas coś i mi umknęło?

@M@gda jak tam sytuacja z tata? Nadal myślami z Tobą. Daj znać nam co na jutrzejszej wizycie. ;*

reklama
Moja zatoki dzisiaj juz trochę lepiej. Wczoraj faszerowałam się imbirem z miodem i cytryna. Dzisiaj trochę jestem niewyspana bo byli znajomi do 23:00 a mezus wczoraj popil ze znajomym i czuwalam całą noc jakoś tak podświadomie żeby nie zaczął mi wymiotowac i sie nie zadlawil. Dzisiaj w domu siedzimy, muszę pomyc naczynia po wieczorze i sie położe ;) będziemy odpoczywac bo mój to nie wiem czy do jutra dojdzie do siebie ha ha ha :D

p19uflw1nv024jhl.png
Hehe no czasem o tak trzeba skończyć. ;) zdrówka dla męża hehe, może rosołku mu ugotuj? ;)

Moja zatoki dzisiaj juz trochę lepiej. Wczoraj faszerowałam się imbirem z miodem i cytryna. Dzisiaj trochę jestem niewyspana bo byli znajomi do 23:00 a mezus wczoraj popil ze znajomym i czuwalam całą noc jakoś tak podświadomie żeby nie zaczął mi wymiotowac i sie nie zadlawil. Dzisiaj w domu siedzimy, muszę pomyc naczynia po wieczorze i sie położe ;) będziemy odpoczywac bo mój to nie wiem czy do jutra dojdzie do siebie ha ha ha :D

p19uflw1nv024jhl.png
To mój też wczoraj poimprezował ^^ Wrócił po 1. Ja czekałam gdzieś do 00:30, ale nie wytrzymałam i przysnęłam. Dopiero klucz w drzwiach mnie przebudził ;)
A niech coś mają chłopaki z życia :)

To mój też wczoraj poimprezował ^^ Wrócił po 1. Ja czekałam gdzieś do 00:30, ale nie wytrzymałam i przysnęłam. Dopiero klucz w drzwiach mnie przebudził ;)
Mój mi wczoraj z pracy przytaszczyl lozeczko z materacem i paczke pampersow :D jego szef ma 3 dziewczynki i postanowił nas zaopatrzyc. Super bo jeden wydatek z glowy :) po za tym ja dzisiaj gotuje rosolek wiec jak cos to zapraszam :) juz pyrka na kuchence :) u nas dzisiaj goraco co niezbyt mnie cieszy

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mi wczoraj z pracy przytaszczyl lozeczko z materacem i paczke pampersow :D jego szef ma 3 dziewczynki i postanowił nas zaopatrzyc. Super bo jeden wydatek z glowy :) po za tym ja dzisiaj gotuje rosolek wiec jak cos to zapraszam :) juz pyrka na kuchence :) u nas dzisiaj goraco co niezbyt mnie cieszy

Ooo no to fajnie :D Nasz szef to na swoją kobietę woła konkubina i raczej szybko dzieci mieć nie będą ^^ Hihihi :) 3 dziewczynki w domu. Istny babiniec <3

@iwilleatyou super prezent:-) Obawiam się że my dziś zostaniemy bez obiadu, bo pogoda śliczna, więc wybrałam się z rodzicami i córką na basen [emoji4] mąż jeszcze 3,5 godzinki w pracy i do nas dołączy [emoji4]
IMG_20170815_102434.jpg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170815_102434.jpg
    IMG_20170815_102434.jpg
    156,9 KB · Wyświetleń: 406
Ja na ten upal dzisiaj nie ide. Tylko franka odbiore i do domu, a ze moj maz jest zajebisty i sciagnal mi moja zajebista gre na swojego zajebiscie dobrego laptopa to do wieczora moje dziecko bedzie grac na xboxie a ja na lapku i kazdy bedzie szczesliwy [emoji14] wiem wyrodna matka ze mnie no ale coz :D

Dzień dobry dziewczyny pozdrawiam Was i życzę miłego dnia [emoji3] ja dzisiaj rozpoczynam wakacje nad morzem [emoji4]

@reniuszek trzymam za Ciebie kciuki na pewno donosi ciążę, będzie wszystko dobrze [emoji8]

@M@gda jestem myślami z Tobą, daj znać jak z Tatą, życzę żeby było jak najlepiej - z całego serca [emoji177]

reklama
Hahahaha mój wczoraj prowadził rozmowy z kolegą do 3 w nocy na poważne tematy [emoji6] ale wyobraźcie sobie nawet bez kropelki alkoholu [emoji4]

Do góry