reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@reniuszek będzie dobrze zobaczysz!!! Patrz ile jest przypadków z taką szyjka a do końca ciąży wytrzymują. ;) głowa do góry

@doublemummy jak tam Twoje zatoki dziś?

Byłam wczoraj w tym lidlu bo taki zachwyt był ale nic mnie tak nie urzeklo i chociaż było wszytko to nie kupiłam nic. Do grudnia jeszcze nie raz będzie coś dla dzieci ;))

@CarlaR biedactwo ;(

@daruuunia3 ooooo jaki piękny profil dała sobie zrobić, fajnie że tak kazała ci się przejść byś mogła zobaczyć jeszcze raz w dobrym profilu, fajne podejście ma lekarz ;) gratulacje wizyty!!!

@Lake882 a co z Twoją wczorajszą wizyta?? Jak tam?? Napisałas coś i mi umknęło?

@M@gda jak tam sytuacja z tata? Nadal myślami z Tobą. Daj znać nam co na jutrzejszej wizycie. ;*

reklama
Moja zatoki dzisiaj juz trochę lepiej. Wczoraj faszerowałam się imbirem z miodem i cytryna. Dzisiaj trochę jestem niewyspana bo byli znajomi do 23:00 a mezus wczoraj popil ze znajomym i czuwalam całą noc jakoś tak podświadomie żeby nie zaczął mi wymiotowac i sie nie zadlawil. Dzisiaj w domu siedzimy, muszę pomyc naczynia po wieczorze i sie położe ;) będziemy odpoczywac bo mój to nie wiem czy do jutra dojdzie do siebie ha ha ha :D

p19uflw1nv024jhl.png
Hehe no czasem o tak trzeba skończyć. ;) zdrówka dla męża hehe, może rosołku mu ugotuj? ;)

Moja zatoki dzisiaj juz trochę lepiej. Wczoraj faszerowałam się imbirem z miodem i cytryna. Dzisiaj trochę jestem niewyspana bo byli znajomi do 23:00 a mezus wczoraj popil ze znajomym i czuwalam całą noc jakoś tak podświadomie żeby nie zaczął mi wymiotowac i sie nie zadlawil. Dzisiaj w domu siedzimy, muszę pomyc naczynia po wieczorze i sie położe ;) będziemy odpoczywac bo mój to nie wiem czy do jutra dojdzie do siebie ha ha ha :D

p19uflw1nv024jhl.png
To mój też wczoraj poimprezował ^^ Wrócił po 1. Ja czekałam gdzieś do 00:30, ale nie wytrzymałam i przysnęłam. Dopiero klucz w drzwiach mnie przebudził ;)
A niech coś mają chłopaki z życia :)

To mój też wczoraj poimprezował ^^ Wrócił po 1. Ja czekałam gdzieś do 00:30, ale nie wytrzymałam i przysnęłam. Dopiero klucz w drzwiach mnie przebudził ;)
Mój mi wczoraj z pracy przytaszczyl lozeczko z materacem i paczke pampersow :D jego szef ma 3 dziewczynki i postanowił nas zaopatrzyc. Super bo jeden wydatek z glowy :) po za tym ja dzisiaj gotuje rosolek wiec jak cos to zapraszam :) juz pyrka na kuchence :) u nas dzisiaj goraco co niezbyt mnie cieszy

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mi wczoraj z pracy przytaszczyl lozeczko z materacem i paczke pampersow :D jego szef ma 3 dziewczynki i postanowił nas zaopatrzyc. Super bo jeden wydatek z glowy :) po za tym ja dzisiaj gotuje rosolek wiec jak cos to zapraszam :) juz pyrka na kuchence :) u nas dzisiaj goraco co niezbyt mnie cieszy

Ooo no to fajnie :D Nasz szef to na swoją kobietę woła konkubina i raczej szybko dzieci mieć nie będą ^^ Hihihi :) 3 dziewczynki w domu. Istny babiniec <3

@iwilleatyou super prezent:-) Obawiam się że my dziś zostaniemy bez obiadu, bo pogoda śliczna, więc wybrałam się z rodzicami i córką na basen [emoji4] mąż jeszcze 3,5 godzinki w pracy i do nas dołączy [emoji4]
IMG_20170815_102434.jpg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170815_102434.jpg
    IMG_20170815_102434.jpg
    156,9 KB · Wyświetleń: 409
Ja na ten upal dzisiaj nie ide. Tylko franka odbiore i do domu, a ze moj maz jest zajebisty i sciagnal mi moja zajebista gre na swojego zajebiscie dobrego laptopa to do wieczora moje dziecko bedzie grac na xboxie a ja na lapku i kazdy bedzie szczesliwy [emoji14] wiem wyrodna matka ze mnie no ale coz :D

Dzień dobry dziewczyny pozdrawiam Was i życzę miłego dnia [emoji3] ja dzisiaj rozpoczynam wakacje nad morzem [emoji4]

@reniuszek trzymam za Ciebie kciuki na pewno donosi ciążę, będzie wszystko dobrze [emoji8]

@M@gda jestem myślami z Tobą, daj znać jak z Tatą, życzę żeby było jak najlepiej - z całego serca [emoji177]

reklama
Hahahaha mój wczoraj prowadził rozmowy z kolegą do 3 w nocy na poważne tematy [emoji6] ale wyobraźcie sobie nawet bez kropelki alkoholu [emoji4]

Do góry