Millo o której godzinie masz jutro wizyte?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Millo o której godzinie masz jutro wizyte?
Będzie dobrze odpoczywaj lez dużo! trzymam kciukiNa usg jest mały krwiaczek. Około 12 mm.. No ale dzidziuś 7 mm, więc jeśli by pękł to dzidziuś nie da rady. Leżę z wenflonem w ręce i czekam. Dziękuję za ciepłe słowa
Będzie dobrze, najważniejsze że jesteś pod opieką lekarzy, a nie sama w domu ze swoimi myślami i obawami. Pamiętam, że jak leżałam w pierwszej ciąży w szpitalu, to każdy mi współczuł, a ja musialam ich pocieszać. Nie chciałam wychodzić, bo tam czułam się bezpiecznie. W środę będzie Twój lekarz także też będziesz mogła go trochę pomęczyć. Nie denerwuj się (chociaż wiem, że to trudne) nie zakładaj niczego złego. Myśl pozytywnie, o tym że w Tobie bije silne serduszko, które da radę.Na usg jest mały krwiaczek. Około 12 mm.. No ale dzidziuś 7 mm, więc jeśli by pękł to dzidziuś nie da rady. Leżę z wenflonem w ręce i czekam. Dziękuję za ciepłe słowa
Kurna co się dzieje!Też zaczęłam plamić... Tak ciemnobrązowo...[emoji17] Jeńku [emoji22]
Bez żadnego zastanawiania się tylko do szpitala!!!Też zaczęłam plamić... Tak ciemnobrązowo...[emoji17] Jeńku [emoji22]
Też bym pojechała do szpitala.Bez żadnego zastanawiania się tylko do szpitala!!!