reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Wiele nie chcieli mówić. Troszkę na zasadzie co komu pisane. Mówili mi, że czasem jest poronienie prawie bez grama krwii,a czasem po wielkich krwawieniach ciąże są donoszone. Mały krwiaczek tam jest i robimy wszystko by się spokojnie wykrwawił. O 19 jeszcze słyszałam serce dzidziusia :( jestem,chcę być dobrej myśli
Poza tym to chyba dobrze w Twoim przypadku, że tą krew widać? Na spokojnie krwiaczek się wykrwawi i dzidzia będzie miała miejsce tylko dla siebie. Naprawdę jestem jakoś dobrej myśli. Najważniejsze, że znamy przyczynę krwawienia i lekarze już wiedzą co robią. Twoim zadaniem jest uspokoić się i oczyścić trochę głowę ze złych emocji. Twój maluszek potrzebuje spokoju :) badz dobrej myśli kochana.

Dziewczyny współczuję przeżyć, mam nadzieję że jutro wszystko okaże się lepsze i prostsze. Dobrej i spokojnej nocy wszystkim [emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja koleżanka teraz też jest w ciąży ale Ona Ma termin na wrzesień. Jak się dowiedziała o ciąży to od razu lekarz jej powiedział też i o krwiaku. Także szczęście i zarazem stres. Krwiaka już nie ma a mały rozwija się tak jak powinien[emoji6][emoji6][emoji6]u Ciebie też tak będzie @MagMag za jakiś czas bedziesz to tylko wspominać jak zły sen[emoji10][emoji10][emoji10]

Magmag idz juz śpinkusiać:*a krwiak niech sie pieknie zmniejsza!jutro bedzie lepszy dzien:*

Eklerka dziekuje:)):*
Ja o becie nic nie pisalam:p mialam na poczatku przyrost 340% i pozniej juz nie robilam:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Moja koleżanka teraz też jest w ciąży ale Ona Ma termin na wrzesień. Jak się dowiedziała o ciąży to od razu lekarz jej powiedział też i o krwiaku. Także szczęście i zarazem stres. Krwiaka już nie ma a mały rozwija się tak jak powinien[emoji6][emoji6][emoji6]u Ciebie też tak będzie @MagMag za jakiś czas bedziesz to tylko wspominać jak zły sen[emoji10][emoji10][emoji10]
Krwiaki bardzo często pojawiają się w ciąży.

@Millo trzymam kciuki za Was jutro. Będzie dobrze.

Magmag idz juz śpinkusiać:*a krwiak niech sie pieknie zmniejsza!jutro bedzie lepszy dzien:*

Eklerka dziekuje:)):*
Ja o becie nic nie pisalam:p mialam na poczatku przyrost 340% i pozniej juz nie robilam:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa hehe za dużo postów na raz może komuś skomentowałas i tak mi się z Tobą skojarzyło ;)!! Hehe sorka

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

oooo pisze teraz pierwszy raz z komputera !!! i widzę swoje stare suwaczki pod moimi komentarzami... szkoda ze z aplikacji tego nie widać :( wy też nie widzicie ?

reklama
Do góry