reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry!
Ochhh mi też brakuje wysiłku porządnego, też niby coś tam się ruszam, chodzę na spacery ale to nie to samo ;-) no i czasami zwycięża leń :-( i tez tyje i rosnę no ale taka kolej rzeczy. Od nowego roku weźmiemy się za siebie ;-)
Mój Bart jeszcze śpi, Ł działa od rana na budowie a ja zaraz wybywam na zakupy, jakiś obiad zrobię i zawieziemy tacie na budowę a potem jadę do przyjaciółki bo jej syn też Bartek starszy od mojego o 7 miesięcy ;-) przyjeżdża z obozu i w koncu chłopaki mają tydzień dla siebie ;-) będzie zabawa ;-)
Miłego dnia!

reklama
Gratuluję samych udanych wizyt.

@Oska305 na poprawę wyników wypróbuj może pić 2 szklanki pokrzywy dziennie. Sama piję bo ostatnie wyniki były na kresce.

U nas na południu kolejny dzień upałów. A kot wtulajacy się we mnie nie pomaga w sytuacji hihi

Miłego dnia

Hej. Ja mam taka podusie. Została że mną po pierwszej ciazy i jest super. Bardzo mi pomaga... ma w środku maleńkie kuleczki i dopasowuje się do mojego ciala. Śpię na boku i jeden koniec mam pod głowa a resztę pomiędzy nogami i tak śpi mi się najlepiej. Cały czas zostaje chłodna.

Załączniki

• 20170805_104826.jpg
    20170805_104826.jpg
    742,7 KB · Wyświetleń: 72
Nocka minęła spokojnie. Spaliśmy na werandzie przy otwartych oknach. Dopiero przed 6 obudziły mnie psy bo chciały na dwór. Potem dzidziuś rozrabiał.
Komodę odebraliśmy I jest super. W takiej cenie spodziewałam się że będzie dużo gorzej. A tu jedyna usterka to odklejona okleina na krawędzi.
Miłego dnia .

Witajcie dziewczyny.
Chcialabym sie was poradzic.
Mianowicie czuje takie dziwne parcie jakby cos od srodka uciskalo mi pochwe.To moja pierwsza ciaza I nie wiem czy sie martwic czy poprostu tak jest.Dodam ze to nasz 23 tydzien

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny.
Chcialabym sie was poradzic.
Mianowicie czuje takie dziwne parcie jakby cos od srodka uciskalo mi pochwe.To moja pierwsza ciaza I nie wiem czy sie martwic czy poprostu tak jest.Dodam ze to nasz 23 tydzien

Całkiem normalne to uczucie, wszystko się rozciąga w środku, także tym się nie stresuj dzidziuś robi sobie miejsce ;-)

reklama
Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi.
Powiem wam ze bardzo brakuje no kontaktu z ukochanym Dr ale w Anglii nie mam tak mozliwosci z dnia na dzien.Oczywiscie mam tu opieke poloznej ale nie umywa sie do Polskich lekarzy niestety.

Do góry