Precious
Fanka BB :)
Ja przy synku mialam duża komode z przewijakiem. Z boku było jeszcze sporo miejsca więc ustawiam koszyczek z przyrzadami potrzebnymi do pielęgnacji. Tylko takie które zużywałam na bieżąco. W komodzie natomiast mialam wszystkie ubranka, spokojnie wszystko się zmieściło bo na prawdę była pojemna. Teraz też kupuje komode (starej juz się pozbylam niestety).
Poza tym jeszcze nic kompletnie nie kupiłam ! Nawet imienia nie mamy wybranego. Czekałam na plec dziecka, ponieważ mam sporo pięknych ubranek po synku i teraz dopiero muszę zobaczyć co się nadaje dla dziewczynki a co muszę dokupic. Nie wiem też czy kupić nowy wózek czy używać poprzedni - Nie zniszczony, ładny ale bardzo duża gondola i nie do końca był praktyczny.
Poza tym jeszcze nic kompletnie nie kupiłam ! Nawet imienia nie mamy wybranego. Czekałam na plec dziecka, ponieważ mam sporo pięknych ubranek po synku i teraz dopiero muszę zobaczyć co się nadaje dla dziewczynki a co muszę dokupic. Nie wiem też czy kupić nowy wózek czy używać poprzedni - Nie zniszczony, ładny ale bardzo duża gondola i nie do końca był praktyczny.