reklama
W kalendarzu też mamy zakładkę z płcią i ewentualnymi imionami Pamiętam jak się rozczulałyśmy nad Jagódką <3 Nasza córka miała być Maja ale będzie synMoże podzielicie się imionami swoich Maleństw? Twardo myślę nad imieniem dla dziewczynki mojej i żadne mnie na kolana nie powala. Może zainspirujecie mnie
Dziękuję, dopiero się uczę jak się tutaj poruszaćW kalendarzu też mamy zakładkę z płcią i ewentualnymi imionami Pamiętam jak się rozczulałyśmy nad Jagódką <3 Nasza córka miała być Maja ale będzie syn
kosa1212
Fanka BB :)
w skrócie tak mniej wiecej wygladalo moje jedzenie przed ciążą ze sie troszke pochwale bo teraz nie mam czym
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana zdolna bestia z Ciebie
Wszystko wygląda przepysznie
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
kosa1212
Reniuszku córeczka przyjaciółki też miała stwierdzoną torbiel w tym miejscu Ale okazało się że potem wszystko się wchlonęło i jest zdrów jak ryba. Co do leżenie to współczuję Ale przynajmniej będziesz miała więcej czasu na forum. [emoji12]Hej dziewczyny my juz po wizycie. Z dobrych wiadomości to Jasiu jest Jasiek pięknie rośnie waży 400g i jest przesliczny . Doktor stwierdził że podobny do Maksia (maks był na badaniu z nami) .
Zobacz załącznik 816350 Zobacz załącznik 816351 Zobacz załącznik 816352
Że złych wiadomości to musze leżeć, szyjka się skraca, Jasiu nisko ułożony jak do porodu mocno napiera wiec o jakichkolwiek wakacjach i innych przyjemnosciach z Maksiem mogę zapomnieć..I najgorsze Jasiu ma torbiel sp lotu naczyniowkowego w prawej półkuli .....modlimy się żeby świństwo szybko się wchlonelo.
To tyle.....
kosa1212
Mi podobają się Nela , Tosia, Róża , Gaja oraz Zoja. Ale które wybrać to nie mam zielonego pojęciaMoże podzielicie się imionami swoich Maleństw? Twardo myślę nad imieniem dla dziewczynki mojej i żadne mnie na kolana nie powala. Może zainspirujecie mnie
M@gda
Moderatorka
U mnie będzie ŻywiaMoże podzielicie się imionami swoich Maleństw? Twardo myślę nad imieniem dla dziewczynki mojej i żadne mnie na kolana nie powala. Może zainspirujecie mnie
reklama
Piękne zdjęcia, cudny dzidziuś. Gratuluję. Leż jak lekarz każe i mam nadzieję, że torbiel się wchłonie. Będzie dobrze.Hej dziewczyny my juz po wizycie. Z dobrych wiadomości to Jasiu jest Jasiek pięknie rośnie waży 400g i jest przesliczny . Doktor stwierdził że podobny do Maksia (maks był na badaniu z nami) .
Zobacz załącznik 816350 Zobacz załącznik 816351 Zobacz załącznik 816352
Że złych wiadomości to musze leżeć, szyjka się skraca, Jasiu nisko ułożony jak do porodu mocno napiera wiec o jakichkolwiek wakacjach i innych przyjemnosciach z Maksiem mogę zapomnieć..I najgorsze Jasiu ma torbiel sp lotu naczyniowkowego w prawej półkuli .....modlimy się żeby świństwo szybko się wchlonelo.
To tyle.....