blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Mam tak samo. W 8tyg prawie tam zaslablam. Okropne badanie.Ja juz sie boje bo mi sie po tym slabo robi
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samo. W 8tyg prawie tam zaslablam. Okropne badanie.Ja juz sie boje bo mi sie po tym slabo robi
Robimy jakąś grupe big mamusiek ? hahaZdziwilabys się
Widziałam Twoje zdjęcie na temacie z brzuszkami wiec przesadzasz [emoji3] [emoji3]Zdziwilabys się
Gdzie Ty do big mamusiek [emoji23][emoji23]Robimy jakąś grupe big mamusiek ? haha
Dobrze ze na zdjeciach nie wygladam na to ile pokazuje waga ale czuje ze do 100 dociagne w grudniuGdzie Ty do big mamusiek [emoji23][emoji23]
Wczoraj tak pisałaś o zgadze. I dzisiaj od rana ja mam [emoji45]
Nie wiem nie robiłam jeszcze. Ja mialam tylko jedne badania z krwi robione w 9 tygodniu. Teraz tylko mocz co wizyta i cisnienie i waga i ktg@iwilleatyou a jaki miałaś wynik glukozy ogólny?
Ale ja pewnie podobnie [emoji6]Pewnie nie tyle co ja [emoji23]
Dobra ja sie pisze dobrze ze nie jestem z tym samaHa ha ha później będzie motywowac jedna druga żeby zrzucić