Mam 2 siostry. Jedna ma 44 lata a druga 39.A rodzeństwo masz??
reklama
Mija mama też na wylew zmarła i miała 51 lata. A ojcu pekly wrzody i na swoje nieszczęście był akurat sam w domu...Cudowna wiadomość
Haha mam to samo. Teściowa super, z teściem mam słaby kontakt.. Rodzice mojego męża są rozwiedzeni. Także teścia żadko widzę.
Moja Mama zmarła na wylew w wieku 43 lat
eklerkaa
Fanka BB :)
Po weszlam tam zrobiłam tak jak trzeba zalogowałem się przez pocztę i nie ma mnie na liście. Czy to muszę jakoś sama się dopisać?Jak śnieżynki z nieba, posypią nam się dzieci.
Czekamy na pierwszy śnieg, a z nim nasze maleństwa.
Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz Grudniowe mamy 2017
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację "Arkusze Google"?
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz
Niedawno dodałam tez instrukcję jak go otworzyć w arkuszach google.
Na razie wpisani są:
2017-04-10 gie_er beta [emoji110][emoji110]
2017-04-10 Asiula24 wizyta u gin
2017-04-11 M@gda betowanie [emoji110][emoji110]
2017-04-11 Millo wizyta u gin
2017-04-12 M@gda wizyta u gin
2017-04-18 Izabela90 wizyta u gin
2017-04-19 Oska303 Wizyta serduszkowa [emoji173][emoji173]
2017-04-19 Roksi Pierwsze usg
2017-04-28 Angella210 wizyta u gin
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi, to też młody wiek. Fatalne przeżycia. Mój Tata żyje, ale ma problemy alkoholowe więc łatwo nie jest. Ostatnio trochę się poprawiło więc ciesze się jego aktualnym stanem.Mija mama też na wylew zmarła i miała 51 lata. A ojcu pekly wrzody i na swoje nieszczęście był akurat sam w domu...
U mojego taty alkohol też swoje zrobił niestety. A druga rzecz jest taka że wrzodow nie leczył...Przykro mi, to też młody wiek. Fatalne przeżycia. Mój Tata żyje, ale ma problemy alkoholowe więc łatwo nie jest. Ostatnio trochę się poprawiło więc ciesze się jego aktualnym stanem.
Niestety tak to jest z osobami alkoholowymi. Nie chcą się leczyć. Bardzo mi przykro, bo też nie miałaś łatwo z tego co piszesz. Moj ma cukrzycę, jaskre w jednym oku, bo drugie stracił, diaks w niego walnął i na szczęście tylko przeleciał obok zahaczając o oko, a nie bezpośrednio, bo byłby koniec. A do lekarza wygonić się nie da.. Teraz doszły jakieś problemy reumatyczne.U mojego taty alkohol też swoje zrobił niestety. A druga rzecz jest taka że wrzodow nie leczył...
Roksii89
Fanka BB :)
Przykro mi :-(Mój Paweł tez nie na teściów bo moi rodzice już nie żyją
M@gda
Moderatorka
Tak, trzeba się dopisać samodzielnie.Po weszlam tam zrobiłam tak jak trzeba zalogowałem się przez pocztę i nie ma mnie na liście. Czy to muszę jakoś sama się dopisać?
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ponieważ część z was ma problem z wpisaniem się do kalendarza, wstawiam instrukcje ze zdjęciami.
1 krok: Ściągnij aplikacje
2 krok: Otwórz link do kalendarza
Jeśli kalendarz nie otworzy się w arkuszach otwórz opcje (trzy kwadraciki w prawym górnym rogu)
I wybierz "Open with"
I od razu stamtąd przekieruje was do aplikacji arkusze google na telefonie.
Tam już działa się bardzo prosto i intuicyjnie.
Kalendarz podlinkuje się wam do apce i kolejny raz możecie już przez sama apke wchodzić.
reklama
M@gda
Moderatorka
Tak, jesteś na liście. Jutro będzie widoczny twój wpis.A czy mój wpis w kalendarzu jest widoczny? 13 kwiecień?