reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Mnie przeraża najbardziej kupno sukienki . W październiku mam wesele . Początek 8 miesiąca . I nie mam pojęcia w czym pójdę . Ostatnio oglądałam sukienki i nic mi się nie podobało

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam we wrześniu i stwierdziłam, że najwygodniejszą opcją będzie sukienka Maxi w miarę luźna nawet znalazłam piękną w internecie, ale wolałabym ją przymierzyć...

reklama
Haha a ja w święta wielkanocne w sumie w Wielki Piątek kupiłam sobie spódniczkę i była dobra a w wielką niedziele miałam problem bo nie mogłam się dosunąć haha ;) i co przemeczylam pół dnia w do połowy zasunietym ssuwakiem bo mnie cislo

Ja w czerwcu tak zaszalałam. Mam spódniczkę z gumką. Zsunęłam ją aż na kości biodrowe i też było kiepsko :/ Dojechaliśmy do rynku, wzięłam Ł pod pachę i poszliśmy do h&m po sukienkę bo by było nici ze świętowania. W toalecie się przebierałam :D

Dziewczyny, a czy bierzecie pod uwagę sesję noworodkową? Mi się marzy taka już w świątecznym nastroju. I byłby prezent dla dziadków. Śliczne zdjęcia Maluszków[emoji7]. Podobno trzeba wczesniej się umawiać. Wiecie może jak wyglądają ceny?

Ja tez mam we wrześniu ale juz znalazłam sukienkę tylko muszę ja przymierzyć ;) ale to zamowie i wtedy odesle w razie czego :D

p19uflw1nv024jhl.png
A masz może jakieś zdjęcie? Ja to sie najbardziej obawiam jak ja wysiedze tam. Miały być noclegi teraz okazuje się, że nie ma już miejsc bo rodzina mlodych całe musiała wziąć. No i mąż pewnie będzie zawiedziony jak nie dotrwam do konca heh. Czekaliśmy na to wesele tyle lat :D heh. Teraz jak wytrzymam do 1 w nocy to 2 dni się później męczę.

A masz może jakieś zdjęcie? Ja to sie najbardziej obawiam jak ja wysiedze tam. Miały być noclegi teraz okazuje się, że nie ma już miejsc bo rodzina mlodych całe musiała wziąć. No i mąż pewnie będzie zawiedziony jak nie dotrwam do konca heh. Czekaliśmy na to wesele tyle lat :D heh. Teraz jak wytrzymam do 1 w nocy to 2 dni się później męczę.
Mój mąż powiedział ze nawet na weselu nie będzie pił żebyśmy w razie w pojechali do domu odpocząć jak będę miała taką potrzebę ;) wypadało by mi do północy wytrzymać bo to moja najbliższa kuzynka ale wątpię czy dam radę skoro ja max 22 juz śpie;)

Mój mąż powiedział ze nawet na weselu nie będzie pił żebyśmy w razie w pojechali do domu odpocząć jak będę miała taką potrzebę ;) wypadało by mi do północy wytrzymać bo to moja najbliższa kuzynka ale wątpię czy dam radę skoro ja max 22 juz śpie;)

Mój też tak mówi, ale wiem jak bardzo chciał być na tym weselu dlatego chcieliśmy sami zarezerwować tam nocleg, ale w związku z tym, że zabrakło miejsc nie mieliśmy jak. Niby jestem pierwsza na liście rezerwowej na jakiś pokoik :D

Dziewczyny powodzenia na wizytach dzisiaj!
Duzo zdrowka dla chorujacych! Mi bardzo tez kiedy kaszlalam w ciazy pomogli inhalacje z soli fizjologicznej - takie jak sie dzieciakom robi - moze sprobujecie?

Jesli chodzi o spodnie to moja Szwagierka szla do porodu w zwyklych biodrowkach.. ja mam identyczne i juz sie ledwo mieszcze.. wiec nie wiem od czego to zalezy..

Tez mam wesele w pazdzierniku na poczatku. Chyba najlepsza taka sukienka maxi, bedzie swodobnie. Pytanie tylko jaka bedzie wtedy pogoda. Mnie najbardziej przeraza kupowanie zimowej kurtki na wielkia ciezarowke :D

Ja nie kupuję zimowej kurtki. Najwyżej pochodzę w tej, która mam tylko rozpiętej. Miałam w planie kupić nową w tym roku, ale na nieciążową figurę. Więc początek zimy się przemęczę i kupię jakaś dopiero po porodzie.

reklama
Ja musiałam odrzucić zaproszenie na wesele w tym miesiącu. A to moja przyrodnia siostra ;( Nie dojechałabym 420 km co dopiero dotrwała chociaż do 22... Tak mi bardzo szkoda, bo się mega cieszyłam na to wesele. Dlatego życzę Wam żebyście spokojnie dotrwały do wesel i świetnie się bawiły :* Też bym inwestowała w maxi ;)

@Endywia po cichu liczę że zmieszczę się w swoją, bo przed ciążą była dużo za duża i nosiłam ją z paskiem :D A jak nie to coś znajdziemy ;)

Do góry