reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja kupuje 56, 62 mam w planie kupić pod koniec grudnia na wyprzedażach.

Tobiasz urodził się 54 cm i w kombinezonie 62 pływał. Wtedy moim zdaniem jest problem żeby kombinezon swoją funkcję pełnił, to tak jakbyśmy my w dużo za dużych kurtkach zimowych chodziły. Poza tym może maluchowi być niewygodnie.
Rozmiar 68 jest mniej więcej od 3 miesiąca, więc w marcu nasze maluszki już raczej zimowych nie będą potrzebowac
Rosiczka a Tobiasz z jakiego miesiąca jest?
Powiedz mi na jakie ubranka nastawiać się " na po domu". Ja mam córkę sierpniową i wtedy tylko same body z krótkim albo sama pielucha była głównym odzieniem. A takiego zimowego dzieciaka jak się trzyma w domu? W czym spi? Kupujemy już rzeczy i nie wiem jak sie nastawiać?

reklama
Rosiczka a Tobiasz z jakiego miesiąca jest?
Powiedz mi na jakie ubranka nastawiać się " na po domu". Ja mam córkę sierpniową i wtedy tylko same body z krótkim albo sama pielucha była głównym odzieniem. A takiego zimowego dzieciaka jak się trzyma w domu? W czym spi?
Tobiasz z kwietnia, dokładnie pierwszego, jak wychodziłam ze szpitala to śnieg padał...
Tobiasz po mnie był cieploluchem, w domu było body i dresy lub pajac , na to zawsze jeszcze bluzę lubił i tak mu dobrze było i spał. W nocy było body, pajac i rożek. Jak miał miesiąc to już ubieralam go jak siebie, czyli n krótki rękaw i spodenki długie bez skarpetek. U nas w domu ciepło z wylaczonymi kaloryferami 24 stopnie mamy.
Nie był na pewno dzieckiem kocykowym, do tej pory wszystko rozkopuje jak śpi z siebie

Apropo zakupów na polskiej stronie next zaczęły się przeceny :)
1500556557-aaaaaa.png

m3sx3e3k25iia4nv.png

Tobiasz z kwietnia, dokładnie pierwszego, jak wychodziłam ze szpitala to śnieg padał...
Tobiasz po mnie był cieploluchem, w domu było body i dresy lub pajac , na to zawsze jeszcze bluzę lubił i tak mu dobrze było i spał. W nocy było body, pajac i rożek. Jak miał miesiąc to już ubieralam go jak siebie, czyli n krótki rękaw i spodenki długie bez skarpetek. U nas w domu ciepło z wylaczonymi kaloryferami 24 stopnie mamy.
Nie był na pewno dzieckiem kocykowym, do tej pory wszystko rozkopuje jak śpi z siebie
Dzięki. Już mam jakiś wyznacznik :)

Ja dzisiaj szukałam namothercare bo uwielbiam ich pajace, ale do Polski nie wysyłają, a sklepów u nas też już nie mają :-(

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo. Planuje być we wrześniu w uk to wtedy tam zajrze. Jak być coś upatrzyla to mogę kupić i Ci wysłać czy podrzucić bo Ty chyba z okolic Warszawy o ile dobrze pamiętam :)

m3sx3e3k25iia4nv.png

Mam tak samo. Planuje być we wrześniu w uk to wtedy tam zajrze. Jak być coś upatrzyla to mogę kupić i Ci wysłać czy podrzucić bo Ty chyba z okolic Warszawy o ile dobrze pamiętam :)

m3sx3e3k25iia4nv.png
Super tak ja w Wawie mieszkam :D
Na next połowa rzeczy wrzuconych przeze mnie do koszyka status wyprzedana :( Więc kupię na spokojnie we wrześniu, październiku w normalnej cenie , to co będę potrzebować. Az tak ogromne zniżki to to nie są

Wyskoczyły mi zmiany naskórne na jednej ręce strasznie zluszcza mi się naskórek. Moja ginekolog zaleciła mi jakieś maści a jeśli nie pomoże to do dermatologa iść . Ale zgubiłam karteczkę z tymi maściami . Znacie jakieś maści balsamy które mogła bym stosować ?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Super tak ja w Wawie mieszkam :D
Na next połowa rzeczy wrzuconych przeze mnie do koszyka status wyprzedana :( Więc kupię na spokojnie we wrześniu, październiku w normalnej cenie , to co będę potrzebować. Az tak ogromne zniżki to to nie są
Nie ma co porównywać z przecenami w uk. Na grupie na fb widziałam, że dziewczyna sprzedaje właśnie next z uk. I przelicznik ma taki, że 1f to 13zl [emoji44][emoji44]
To będę się przypominać jak już będę wiedzieć kiedy lecę :D

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Nie ma co porównywać z przecenami w uk. Na grupie na fb widziałam, że dziewczyna sprzedaje właśnie next z uk. I przelicznik ma taki, że 1f to 13zl [emoji44][emoji44]
To będę się przypominać jak już będę wiedzieć kiedy lecę :D

m3sx3e3k25iia4nv.png
Dobra, będę zbierać kasę :D
własnie oglądam brytyjski sale, 2 pary leginsów dziewczęcych 3,50. Chyba muszę bilet do Londynu kupić :D

Do góry