reklama
mrsMalec
Fanka BB :)
U mnie też jest elektroniczna ale i taka przy każdej wizycie dostaje ja do ręki wiec mam wgląd do tego co tam piszeU mnie karty elektroniczne tylko
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
walczacamama
Dziękuję dziewczyny jak to zwykle przed wizytą jest lekki stresik, ale na szczęście dzisiaj skończy się wcześniej bo przed 16sta jestem strasznie ciekawa czy dzisiaj uda się podejrzeć kto to u mnie mieszka po drugiej stronie brzuszka.
Dobrego dnia dla wszystkich!
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Hej Dziewczyny , aż strach pomyśleć ile mam dzisiaj rzeczy jeszcze do zrobienia. Chyba przydałoby się aby ktoś mi baterie na duracell wymienił [emoji23]
@Eraja dużo zdrowia dla króliczka :-)
Co do Lidla ja pójdę po 10 jak coś będzie to kupię, jak nie to trudno. Chociaż u nas największa bitwa jest na te średnie rozmiary :-)
A co do tych malin to ja już sama nie wiem. Bo tak jest pochodna oksy w liściach z malin, dlatego często położne po 38 tygodniu każą pić napar, mój gin z tego się śmieje że trzeba by wiadrami pić aby miało podzialac bo stężenie jest takie małe. To samo z hibiskusem, że niby skurcze powoduje... Chyba po prostu co lekarz to opinia.
@doublemummy ja też mam morfo, mocz i toxo, na szczęście krzywą później około 27,28 tygodnia
@Eraja dużo zdrowia dla króliczka :-)
Co do Lidla ja pójdę po 10 jak coś będzie to kupię, jak nie to trudno. Chociaż u nas największa bitwa jest na te średnie rozmiary :-)
A co do tych malin to ja już sama nie wiem. Bo tak jest pochodna oksy w liściach z malin, dlatego często położne po 38 tygodniu każą pić napar, mój gin z tego się śmieje że trzeba by wiadrami pić aby miało podzialac bo stężenie jest takie małe. To samo z hibiskusem, że niby skurcze powoduje... Chyba po prostu co lekarz to opinia.
@doublemummy ja też mam morfo, mocz i toxo, na szczęście krzywą później około 27,28 tygodnia
@mrsMalec jakie piękne! <3 ja mam tylko zdjęcie udek, hihihi
@doublemummy no to full pakiet. Ja za te nieszczęsne 2 tyg idę z moczem, na krzywą i na przeciwciała, bo z Mężem jesteśmy w konflikcie.
@gie_er Gerwazy - strażnik brzuszka <3
@doublemummy no to full pakiet. Ja za te nieszczęsne 2 tyg idę z moczem, na krzywą i na przeciwciała, bo z Mężem jesteśmy w konflikcie.
Rossiczka
Moderatorka
Trzymam kciuki :-) pewnie że się uda, zawsze możesz powiedzieć że nie wyjdziesz jak Ci nie powie płci :-)Dziękuję dziewczyny jak to zwykle przed wizytą jest lekki stresik, ale na szczęście dzisiaj skończy się wcześniej bo przed 16sta jestem strasznie ciekawa czy dzisiaj uda się podejrzeć kto to u mnie mieszka po drugiej stronie brzuszka.
mrsMalec
Ja tez mam konflikt z mężem .@mrsMalec jakie piękne! <3 ja mam tylko zdjęcie udek, hihihi
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
reklama