reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Siedzę sobie właśnie przed gabinetem do ginekologa i dostałam kartę moja i przeglądam zdjęcia patrze a tutaj takie śliczne stopki ;*
1500533055-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczyny :) jak to zwykle przed wizytą jest lekki stresik, ale na szczęście dzisiaj skończy się wcześniej bo przed 16sta :) jestem strasznie ciekawa czy dzisiaj uda się podejrzeć kto to u mnie mieszka po drugiej stronie brzuszka.
Dobrego dnia dla wszystkich! :)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny , aż strach pomyśleć ile mam dzisiaj rzeczy jeszcze do zrobienia. Chyba przydałoby się aby ktoś mi baterie na duracell wymienił [emoji23]

@Eraja dużo zdrowia dla króliczka :-)

Co do Lidla ja pójdę po 10 jak coś będzie to kupię, jak nie to trudno. Chociaż u nas największa bitwa jest na te średnie rozmiary :-)

A co do tych malin to ja już sama nie wiem. Bo tak jest pochodna oksy w liściach z malin, dlatego często położne po 38 tygodniu każą pić napar, mój gin z tego się śmieje że trzeba by wiadrami pić aby miało podzialac bo stężenie jest takie małe. To samo z hibiskusem, że niby skurcze powoduje... Chyba po prostu co lekarz to opinia.

@doublemummy ja też mam morfo, mocz i toxo, na szczęście krzywą później około 27,28 tygodnia

Dziękuję dziewczyny :) jak to zwykle przed wizytą jest lekki stresik, ale na szczęście dzisiaj skończy się wcześniej bo przed 16sta :) jestem strasznie ciekawa czy dzisiaj uda się podejrzeć kto to u mnie mieszka po drugiej stronie brzuszka.
Dobrego dnia dla wszystkich! :)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki :-) pewnie że się uda, zawsze możesz powiedzieć że nie wyjdziesz jak Ci nie powie płci :-)

Powodzenia dzis na wizytach :*Samych dobrych wiesci!!:))

Ja dzis tez ide ale do mojej sie nie dopchałam wiec do jakiejs innej wydębić skierowanie na to ekg.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry