Oj to smaruj koniecznie. Ja codziennie smaruje, więc tak nie czuje. Brzuch i piersi.Dziewczyny czy was też tak skóra na brzuszku ciągnie i czujecie ze jest napięta ? Ja to dziś sił nawet mówić nie mam . Zmęczenie mi daje w kość . Mam nadzieje ze odespie
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
No ja niestety tylko jajeczka pewne. Mięso na bazarku. I trzeba ufać i nie myśleć za dużo.A i mieso w większości mamy od ciotki ewentualnie z zaufanej sprzedaży chociaż i biedra się zdarza
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja nie umiem się przekonać do mięsa na bazarkach. Na szczęście obok domu mam sklep w którym Wiem, że wszystko świeże jest. Najgorsze dla mnie jest mięso z takich sklepów jak Auchan czy Carrefour. Ja tam nigdy nie kupuje.No ja niestety tylko jajeczka pewne. Mięso na bazarku. I trzeba ufać i nie myśleć za dużo.
Oj to ja też nie kupuje w supermarkecie.. Nie mam w ogóle zaufania.Ja nie umiem się przekonać do mięsa na bazarkach. Na szczęście obok domu mam sklep w którym Wiem, że wszystko świeże jest. Najgorsze dla mnie jest mięso z takich sklepów jak Auchan czy Carrefour. Ja tam nigdy nie kupuje.
A to sprostowania nie widziałam.Niestety na ryneczkach też są oszuści.
A co do uwagi i programie o jajkach to trochę poplyneli i powymyslali, chwilę później musieli przepraszać i sprostować temat.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mąż do mnie dzwonił załamany. W miejscowości, w której pracujemy w UK była powódź. Cały parter naszego hotelu zdewastowany, cała wieś zniszczona. Dwie osoby ratowali helikopterami. Zawaliło nam auto gratami z garażu, który runął. Dziś ma sprawdzić z co z samochodem. Jestem tak zdołowana, że już bardziej nie trzeba. Mąż razem z szefami wczoraj do północy sprzątali. Szefów dom to masakra. Z jednej strony wiem, że teraz mąż może zjedzie wcześniej. A z drugiej.. . To nasz drugi dom i miejsce pracy. Wszystkie plany na razie poszły się jeb... Żal mi tych ludzi stamtąd.. .
@Oska35 bardzo mi przykro że Was to spotkało. Szefowie mieli ubezpieczenie od powodzi? Mimo to tak jak mówisz chociaż tyle że może się szybciej zobaczycie
@CarlaR, @doublemummy, @Rossiczka, @Małgoś86 - udanych połówkowych. Wszystkie czekamy na informacje ze zdjęciami
@Endywia, @Oska305, @gie_er -miłych wizyt :*
Ależ się cieszę, że już wczorajszy dzień się skończył. Był straszny. Rozkleiłam się jak 15-latka... A dziś wstaję, patrzę do lustra i widzę że znów nam domek urósł <3 Od razu jakoś lepiej mi się na sercu zrobiło. Uświadomiłam sobie że gdzieś za 2-2.5 tyg czeka mnie krzywa cukrowa... Brrr. Mam nadzieję że dam radę? Bardzo ciężko trawię cukier na pusty żołądek :/
Miłego dnia Kobietki :*
@CarlaR, @doublemummy, @Rossiczka, @Małgoś86 - udanych połówkowych. Wszystkie czekamy na informacje ze zdjęciami
@Endywia, @Oska305, @gie_er -miłych wizyt :*
Ależ się cieszę, że już wczorajszy dzień się skończył. Był straszny. Rozkleiłam się jak 15-latka... A dziś wstaję, patrzę do lustra i widzę że znów nam domek urósł <3 Od razu jakoś lepiej mi się na sercu zrobiło. Uświadomiłam sobie że gdzieś za 2-2.5 tyg czeka mnie krzywa cukrowa... Brrr. Mam nadzieję że dam radę? Bardzo ciężko trawię cukier na pusty żołądek :/
Miłego dnia Kobietki :*
reklama
Zinc
Fanka BB :)
Współczuję Wam bardzo [emoji20] życzę Wam żeby się okazało że zniszczenia nie są aż tak duże... [emoji175]Dziewczyny mąż do mnie dzwonił załamany. W miejscowości, w której pracujemy w UK była powódź. Cały parter naszego hotelu zdewastowany, cała wieś zniszczona. Dwie osoby ratowali helikopterami. Zawaliło nam auto gratami z garażu, który runął. Dziś ma sprawdzić z co z samochodem. Jestem tak zdołowana, że już bardziej nie trzeba. Mąż razem z szefami wczoraj do północy sprzątali. Szefów dom to masakra. Z jednej strony wiem, że teraz mąż może zjedzie wcześniej. A z drugiej.. . To nasz drugi dom i miejsce pracy. Wszystkie plany na razie poszły się jeb... Żal mi tych ludzi stamtąd.. .