Widzę ze mamy podobne myślenie co do zbędnych i niezbędnych rzeczy dla dziecka ☺Hej dziewczynki
Życzę udanych wizyt i gratuluje dobrych wiadomości tym co już są po
Ale ja dzisiaj jestem szczęśliwa mój czterolatek od września w kacu pójdzie do przedszkola tzn do szkoły ale tam otwierają odział przedszkolny do normalnego przedszkola się nie dostał uff ulga będę miała trochę czasu spokoju tylko mam inny problem bo nie wiem co mam zrobić ze starszym synem bo on chodzi do innej szkoły a ten będzie do innej czy go przenosić i zostawić z jego kolegami czy przenieś aby obaj bracia byli razem w jednej szkole hmm on nie chce bo wiadomo kolegów mam i tak zastanawiam się aby może sprawdzić jak mi to będzie przez ten rok bo starszy już sam chodzi do szkoły i wraca wiec zaprowadzaniem nie mam problemów hmm
Ja co do mebli to nie kupuje chłopaki maja w swoim pokoju dużą szafę i tam mi się zmieści malucha rzeczy a co do przewijaka to nie kupuje bo miejsca na to nie mam na kanapie tez da się dziecko przebrać tylko wystarczy coś rozłożyć aby nie pobrudzić
A co do wydatków to ja zacznę wszystko kupować we wrześniu bo we sierpniu musze zaopatrzyć się w dwie wyprawki szkole a nie mówiąc już o naszym wyjeździe nad morze
Uciekam sprzątać a potem z chłopakami na plac zabaw
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja pamiętam, że po cc nie mogłam się uchylać i przewijac córki na łóżku dlatego taki nakładany przewijak na łóżeczko dla mnie jest niezbędny. Miejsca nie zajmuje a ułatwia funkcjonowania po porodzieHej dziewczynki
Życzę udanych wizyt i gratuluje dobrych wiadomości tym co już są po
Ale ja dzisiaj jestem szczęśliwa mój czterolatek od września w kacu pójdzie do przedszkola tzn do szkoły ale tam otwierają odział przedszkolny do normalnego przedszkola się nie dostał uff ulga będę miała trochę czasu spokoju tylko mam inny problem bo nie wiem co mam zrobić ze starszym synem bo on chodzi do innej szkoły a ten będzie do innej czy go przenosić i zostawić z jego kolegami czy przenieś aby obaj bracia byli razem w jednej szkole hmm on nie chce bo wiadomo kolegów mam i tak zastanawiam się aby może sprawdzić jak mi to będzie przez ten rok bo starszy już sam chodzi do szkoły i wraca wiec zaprowadzaniem nie mam problemów hmm
Ja co do mebli to nie kupuje chłopaki maja w swoim pokoju dużą szafę i tam mi się zmieści malucha rzeczy a co do przewijaka to nie kupuje bo miejsca na to nie mam na kanapie tez da się dziecko przebrać tylko wystarczy coś rozłożyć aby nie pobrudzić
A co do wydatków to ja zacznę wszystko kupować we wrześniu bo we sierpniu musze zaopatrzyć się w dwie wyprawki szkole a nie mówiąc już o naszym wyjeździe nad morze
Uciekam sprzątać a potem z chłopakami na plac zabaw
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ooo bardzo fajny.Co do bryk, my się chyba zdecydowaliśmy na bebetto bresso. Jeździłam nim w sklepie, jest leciutki, super się prowadzi, ma bardzo dobre opinie. Na żywo wygląda o wiele lepiej. Ma fajny kolor i rączkę z ekoskory. Podoba mi się bardzo. Myślę, że w sierpniu go zamówimy.
Zobacz załącznik 815187
Mnie namawiają na sporo nad avenue.
Niby fajny ale nie jestem przekonana.
Ja się bardziej skłaniam mu takiemy. Quinny
Do września mam czas
reniuszek
Love in the knick of time
dziewczyny gratuluje udanych wizyt tak trzymac :*
@doublemummy podoba mi sie ten efekt holo !
@Ankuś świetny wybór. Duzo dobrego slyszalam i tez czytalam opinie
Ja osobiscie nie lubie jasnych wozkow mialam jasnoblekitna parasolke i przeklinalam pierwszy dzien uzytkowania tego koloru.
Nie wiem kiedy mi sie uda ...ale jesli to podjade do sklepu obczaic ten wozek w tym kolorze 2w1. Mysle, ze z 7 miesiecy bedzimy uzytkowac, pozniej sprzedamty i kupimy wozek biegowy i parasolke .
@doublemummy podoba mi sie ten efekt holo !
@Ankuś świetny wybór. Duzo dobrego slyszalam i tez czytalam opinie
Ja osobiscie nie lubie jasnych wozkow mialam jasnoblekitna parasolke i przeklinalam pierwszy dzien uzytkowania tego koloru.
Nie wiem kiedy mi sie uda ...ale jesli to podjade do sklepu obczaic ten wozek w tym kolorze 2w1. Mysle, ze z 7 miesiecy bedzimy uzytkowac, pozniej sprzedamty i kupimy wozek biegowy i parasolke .
Załączniki
Hej Dziewczyny!
Gratuluje udanych wizyt! 400 g to już kawał dziecka
Ja wczoraj miałam dzień pełen wrażen. Zawiozłem dzieci do teściowej i mam wolne od nich do niedzieli [emoji126] potem małe zakupy , kolacja w pizza hut [emoji85] i siedzenie do późna u mojej siostrzenicy. Mogłam pospać dzisiaj do 12 a obudziłam się o 9 [emoji51] wszystko przez sikanie i zgage... wykoncze się przez nią...
@reniuszek ale się przestraszyłam jak przeczytałam Twój post... dobrze że wszystko Ok!
Co do wózka to my chcemy quinny zapp flex plus. Miałam quinny zapp i co uwielbiałam cieszę się że wymyślili ten wózek z gondola [emoji1]
Dziewczyny po 16 mam wizytę i proszę o kciuki żeby można było zobaczyć kto mieszka u mnie w brzuszku [emoji16] bardzo wstydliwe mam maleństwo [emoji39]
Ale mam lenia.... brak dzieci a ja czuje się jakby mnie czołg rozjechal
Miłego dnia [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje udanych wizyt! 400 g to już kawał dziecka
Ja wczoraj miałam dzień pełen wrażen. Zawiozłem dzieci do teściowej i mam wolne od nich do niedzieli [emoji126] potem małe zakupy , kolacja w pizza hut [emoji85] i siedzenie do późna u mojej siostrzenicy. Mogłam pospać dzisiaj do 12 a obudziłam się o 9 [emoji51] wszystko przez sikanie i zgage... wykoncze się przez nią...
@reniuszek ale się przestraszyłam jak przeczytałam Twój post... dobrze że wszystko Ok!
Co do wózka to my chcemy quinny zapp flex plus. Miałam quinny zapp i co uwielbiałam cieszę się że wymyślili ten wózek z gondola [emoji1]
Dziewczyny po 16 mam wizytę i proszę o kciuki żeby można było zobaczyć kto mieszka u mnie w brzuszku [emoji16] bardzo wstydliwe mam maleństwo [emoji39]
Ale mam lenia.... brak dzieci a ja czuje się jakby mnie czołg rozjechal
Miłego dnia [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nic dziwnego jak już się dwoje odchowało to się wie co jest potrzebne mój starszy syn miał być z grudnia ale tak mu się śpieszyło na ten świat że urodził się 3 tyg przed terminem wiec wiem co na zimę mam kupić maluszkowi a co na lato bo młodszy z czerwcaWidzę ze mamy podobne myślenie co do zbędnych i niezbędnych rzeczy dla dziecka ☺
My się zastanawiamy nad wózkiem Jedo Fyn. Na nasze wertepy i krzywe chodniki tylko duże pompowane kola.
Kolor na razie nie ustalony.
A co do meblowania pokoi dziecięcych. My mamy tylko sypialnie i salon więc łóżeczko z jakimś dodatkowym mebelkiem stanie u nas w pokoju. I też się pomiescimy
Kolor na razie nie ustalony.
A co do meblowania pokoi dziecięcych. My mamy tylko sypialnie i salon więc łóżeczko z jakimś dodatkowym mebelkiem stanie u nas w pokoju. I też się pomiescimy
Załączniki
reklama
A ja dalej nie mogę się zdecydować na wózek bo mój mądry mężulek tylko mówi abym poczekała aż poznamy płeć a co tu ma płeć do wyboru wózka to ja będę większość czasu operowała wózkiem i wnosiła go i znosiła po schodach a nie on ehh z tymi facetami jest koszmar oni to by wszystko kupili na ostatnia chwile i tak by było najlepiej ale wam powiem że jak ostatnio z nim byłam w smyku to dla maluszka kupił pajaca tygryska bo mu się tak strasznie podobał