reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :)

Ja przez @reniuszek pół dnia spędziłam na stronach z meblami :D Pod pretekstem szukania mebli dla Tobiaszka, szukam rzeczy do kącika dla Młodej. Inaczej T. by za wariatkę mnie wziął :D

Jeszcze oczywiście Gapa zapomniał mi prezentu na urodziny zamówić, chociaż dokładnie powiedziałam mu co chcę itp, tak się popłakałam że miałam problem się uspokoić. Czasem mam ochotę go czymś walnąć....
Ulżyj sobie i go walnij, zawsze możesz mu powiedzieć, że jest głupi, mnie zawsze pomaga trochę rozluzować emocje :)

@mrsMalec mój coś też od 2 dni miej się rusza ale jednak coś tam się ruszy. Dobrze ze się wyjaśniło i jesteś już spokojna mimo podejacia lekarza.

......:::::::::19t. i 0d::::::::.........

Aa ja z rana o 6 pojechałam na IP . Nie czułam małej wczoraj cały dzień tak jak bym w ciąży nie była .. normalnie koszmar . Brzuch mnie bolał . I mówię wkoncu ze musze jechać bo się martwię a to jeszcze gorzej wpływa na mojego bobasa . Ale wszystko jest wporządku . Za dużo ruchu trochę miałam i to dlatego. Musze odpocząć . To już 4 raz jak mi mówią ze będzie dziewczynka . Lekarz taki nie miły .. z jego miny wynikało jak by łaskę robił ze mi to usg zrobił . Ale cóż taka służba zdrowia w szpitalu u nas . Całe Szczęście Że Tu Nie Rodze .. A Zdjęcie Tylko Takie dostalam I To Jeszcze Nie Z Moim Nazwiskiem . Jeszcze zanim pokazal jak bije serduszko mówi ze faktycznie nie rusza się a ja juz łzy mi lecą a ona porostu spala sobie z kciukiem w buzi ;)
1500353570-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Ale nie miły... Dobrze, że wszystko ok :)

Czesc dziewczyny !
Powodzenia na wizytach :) - jak ten czas leci dla czesci z nas juz polowa ciaza :) teraz bedzie z górki

@Ankus z reka na sercu polecam przewijak z ikei. Z Maksiem nie mielismy bardziej funkcjonalnego mebelka
Dzisiaj boska pogoda u nas, a ja obiecalam Maksowi kino.... nie wiem jak wysiedze w tym kinie, w nocy brzuszek mnie pobolewal tak mi juz niewygodnie :/
i-ikea-gulliver-do-przewijania-bialy-203-070-37.jpg

Załączniki

• i-ikea-gulliver-do-przewijania-bialy-203-070-37.jpg
    i-ikea-gulliver-do-przewijania-bialy-203-070-37.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 376
Rossiczka a jaki będziesz miała Przewijak? Ja myślałam o takim nakładanym na łóżeczko. Do pokoiku dziecięcego na pewno u mnie wjedzie łóżeczko, szafa z szufladami, fotel do karmienia, lampka, no i zobaczymy co z ozdobami. Chciałabym jakieś ładne rolety, zasłony, sama nie wiem. Fajnie przystrojone łóżeczko, jakieś obrazki, to będzie najfajniejsza cześć :)
Ja szafy mieć nie będę, tylko właśnie komodę z przebijakiem. No chyba że się koncepcja zmieni. łóżeczka nie ozdabiam za bardzo na sam początek będzie prześcieradło i kokon. Aby dziecko przez szczebelki było widać. Niestety te wszystkie baldachimy i inne są piękne, ale zbierają kurz :(

I pokaż od razu komodę, która się totalnie nie sprawdziła [emoji6] żebyśmy wiedziały, że ewentualnie taki zakup trzeba 3 razy przemyśleć [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
proszę bardzo, to komoda firmy Klupś. łóżeczko z tej serii jest fantastyczne, ale komoda to niewypał. Najpierw przyjechała taka co jej się złożyć nie dało bo szuflady były za długie, do reklamacja pojechała. Druga dostaliśmy niby złożyć się dało, ale szuflady wypadają i inne cyrki :D
Za to tak jak pisałam, łóżeczka tej firmy są naprawdę tanie a dobre

Załączniki

• komoda.jpg
    komoda.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 73
reklama
@doublemummy zapomniałam, że mamy ten sam suplement :D To i tak stacjonarnie u Ciebie tanio jest. No u mnie w okolicy w każdej aptece chyba pytałam słyszę od 67 do 70 złotych. Mój T. poszedł raz i kupił mi w pierwszej lepszej aptece tą wersje jeszcze wtedy uno to zapłacił 73 złote ! Kosmos :D

Do góry