reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja Franka urodziłam dokładnie w dniu terminu :D

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pierwsza córkę też urodziłam w dniu terminu ale ze poród postępował za szybko (na 2 partym była na świecie) to pękła mi szyjka macicy. Lekarz który szyl mi nacięcie chyba tego nie zauważył bo mi jej nie zszyl.
Szyjka sama się zrosla powodując zrosty i już nie mam szans na poród naturalny. W drugiej ciąży non stop przez tą szyjke leżałam w szpitalu. Dopiero w 34 tyg dowiedziałam się o tej szyjce gdy wypadł czopki. W 36 tyg odeszły mi wody i urodziłam. Teraz przygotowuje się na powtórkę z rozrywki [emoji14]

reklama
TEST

Jak śnieżynki z nieba posypią nam się dzieci.
Czekamy na pierwszy śnieg, a z nim nasze maleństwa.

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz Grudniowe mamy 2017

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację "Arkusze Google"?
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

Data Kto Co
2017-04-11 M@gda betowanie [emoji110][emoji110]
2017-04-12 M@gda wizyta u gin
Czyli codziennie mamy wpisywać swoje dane do tabelki??

Screenshot_20170409-090427.png

No to i Ja sobie ściągnęłam tą aplikację. Miałam inną ale widzę, że ta jest fajniejsza [emoji5] [emoji5] [emoji5]

Załączniki

• Screenshot_20170409-090427.png
    Screenshot_20170409-090427.png
    22,4 KB · Wyświetleń: 239
Czyli codziennie mamy wpisywać swoje dane do tabelki??

Żeby kalendarz dobrze działał to wpisujecie na zaś. Wiesz, że masz wizytę 18 kwietnia - to tworzysz linię 18 i się wpisujesz. Kto inny ma 13, więc tworzy linię przed tobą, żeby było w porządku chronologicznym i też wpisuje swoją wizytę.

Ja będę codziennie udostępniać. I tak, będziemy wiedziały, kto kiedy ma jaką wizytę.

reklama
Do góry