reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja Franka urodziłam dokładnie w dniu terminu :D

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pierwsza córkę też urodziłam w dniu terminu ale ze poród postępował za szybko (na 2 partym była na świecie) to pękła mi szyjka macicy. Lekarz który szyl mi nacięcie chyba tego nie zauważył bo mi jej nie zszyl.
Szyjka sama się zrosla powodując zrosty i już nie mam szans na poród naturalny. W drugiej ciąży non stop przez tą szyjke leżałam w szpitalu. Dopiero w 34 tyg dowiedziałam się o tej szyjce gdy wypadł czopki. W 36 tyg odeszły mi wody i urodziłam. Teraz przygotowuje się na powtórkę z rozrywki [emoji14]

reklama
TEST

Jak śnieżynki z nieba posypią nam się dzieci.
Czekamy na pierwszy śnieg, a z nim nasze maleństwa.

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz Grudniowe mamy 2017

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację "Arkusze Google"?
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

Data Kto Co
2017-04-11 M@gda betowanie [emoji110][emoji110]
2017-04-12 M@gda wizyta u gin
Czyli codziennie mamy wpisywać swoje dane do tabelki??

Screenshot_20170409-090427.png

No to i Ja sobie ściągnęłam tą aplikację. Miałam inną ale widzę, że ta jest fajniejsza [emoji5] [emoji5] [emoji5]

Załączniki

• Screenshot_20170409-090427.png
    Screenshot_20170409-090427.png
    22,4 KB · Wyświetleń: 246
Czyli codziennie mamy wpisywać swoje dane do tabelki??

Żeby kalendarz dobrze działał to wpisujecie na zaś. Wiesz, że masz wizytę 18 kwietnia - to tworzysz linię 18 i się wpisujesz. Kto inny ma 13, więc tworzy linię przed tobą, żeby było w porządku chronologicznym i też wpisuje swoją wizytę.

Ja będę codziennie udostępniać. I tak, będziemy wiedziały, kto kiedy ma jaką wizytę.

reklama
Do góry