reklama
M@gda
Moderatorka
Wpisałam.A wpisze mnie ktoś do tabelki? Aktualnie cierpię na brak komputera a nie mogę tego zrobić z komórki
Jutro wizytuje
Postaram się poszukać, jak zrobić, żeby excel automatycznie otwierał się przez arkusze google.
Pokazuje mi się czy otworzyć przez arkusz Google ale nie chce się otworzyć :/Wpisałam.
Postaram się poszukać, jak zrobić, żeby excel automatycznie otwierał się przez arkusze google.
M@gda
Moderatorka
Dobra, zrobiłam zdjęcia jak otworzyć kalendarz w arkuszach. zaraz wam prześlę instrukcję. W arkuszach działa się mega dobrze.Wpisałam.
M@gda
Moderatorka
Ponieważ macie problem z wpisaniem sie do kalendarza, wstawiam instrukcje ze zdjęciami.Dobra, zrobiłam zdjęcia jak otworzyć kalendarz w arkuszach. zaraz wam prześlę instrukcję. W arkuszach działa się mega dobrze.
1 krok: Ściągnij aplikacje
2 krok: Otwórz link do kalendarza
Jeśli kalendarz nie otworzy się w arkuszach otwórz opcje (trzy kwadraciki w prawym górnym rogu)
I wybierz "Open with"
I od razu stamtąd przekieruje was do aplikacji arkusze google na telefonie.
Tam już działa się bardzo prosto i intuicyjnie.
Kalendarz podlinkuje się wam do apce i kolejny raz możecie już przez sama apke wchodzić.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Fanka BB :)
Po mnie w pierwszej ciąży do 6 miesiąca nie było widać że jestem w ciąży. A teraz zaczynam 7 tydzień i moj mąż już zauważył u mnie brzuch. Nie wiem czy się cieszyć czy załamać
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Ponieważ macie problem z wpisaniem sie do kalendarza, wstawiam instrukcje ze zdjęciami.
1 krok: Ściągnij aplikacje
2 krok: Otwórz link do kalendarza
Jeśli kalendarz nie otworzy się w arkuszach otwórz opcje (trzy kwadraciki w prawym górnym rogu)
I wybierz "Open with"
I od razu stamtąd przekieruje was do aplikacji arkusze google na telefonie.
Tam już działa się bardzo prosto i intuicyjnie.
Kalendarz podlinkuje się wam do apce i kolejny raz możecie już przez sama apke wchodzić.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dajcie znać, czy nadal macie problemy.
Mam nadzieję, że pomogłam, choć trochę.
Napiszcie też czy mam wstawić instrukcję jak dodawać linie i edytować.
AnetaManiak
Mi dwa dni temu jakoś tak też brzuszek się trochę pokazał. Ale to chyba od zatrzymywania się wody w organiźmie. Chociaż mam koleżanki które już na początku 3 miesiąca miały brzuszki. A Moja teściowa mówiła Mi, że Ona w 3 miesiącu już się w Swoje ciuchy nie mieściła. Aż się boję co to będzie u MniePo mnie w pierwszej ciąży do 6 miesiąca nie było widać że jestem w ciąży. A teraz zaczynam 7 tydzień i moj mąż już zauważył u mnie brzuch. Nie wiem czy się cieszyć czy załamać
reklama
iwilleatyou
Ja wiem co będzie [emoji14] planuje po świętach kupić leginsyMi dwa dni temu jakoś tak też brzuszek się trochę pokazał. Ale to chyba od zatrzymywania się wody w organiźmie. Chociaż mam koleżanki które już na początku 3 miesiąca miały brzuszki. A Moja teściowa mówiła Mi, że Ona w 3 miesiącu już się w Swoje ciuchy nie mieściła. Aż się boję co to będzie u Mnie