reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej :) mi każda aplikacja pokazuje inaczej. Wg moich obliczeń termin mam na 9 grudnia (ost. Miesiączka 2 marzec) a wg aplikacji to od 6 do 9 grudnia :/
Zobacz załącznik 802007

U mnie na iphonie nie ma po Polsku tej aplikacji ;(

ja9nsdh.png

reklama
Melka zapomnialam ze Ty jestes po implantacji to pewnie jest inaczej:*Ciaza widocznie jest mlodsza:*Nie stresuj się.Wspolczuje ze nie mozesz liczyc na porzadna opieke tam.

Matko jak ja sie zle czuje..codziennie jak na kacu.Rano mnie glowa bolala..ssie mnie co chwile w zoladku a do tego mdlosci.. 2 dzien jem suchy chleb i jogurty..:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra dziewczyny, rzuciłam pomysł kalendarza, ale nikt się nie kwapił załozyć.
Jako, że prowadzę jeden na forum o ivf, to i tu taki założyłam. Będę starała się w miarę możliwości wrzucała posty codziennie, ale jakbym się mocno spóźniała, wy też możecie to robić.

UWAGA: Każda z was uzupełnia kalendarz samodzielnie.

Zaraz wstawię testowy kalendarz - dajcie znać, czy pomysł wam się podoba i czy jest w ogóle potrzebny.

TEST

Jak śnieżynki z nieba posypią nam się dzieci.
Czekamy na pierwszy śnieg, a z nim nasze maleństwa.

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz Grudniowe mamy 2017

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację "Arkusze Google"?
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

Data Kto Co
2017-04-11 M@gda betowanie ✊✊
2017-04-12 M@gda wizyta u gin

reklama
Melka zapomnialam ze Ty jestes po implantacji to pewnie jest inaczej:*Ciaza widocznie jest mlodsza:*Nie stresuj się.Wspolczuje ze nie mozesz liczyc na porzadna opieke tam.

Matko jak ja sie zle czuje..codziennie jak na kacu.Rano mnie glowa bolala..ssie mnie co chwile w zoladku a do tego mdlosci.. 2 dzien jem suchy chleb i jogurty..:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
@Millo Każda z nas jest po implantacji, my jesteśmy po transferze :D:D

Do góry