reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

No właśnie dlatego mówię że nie wiem jak to liczyć bo jutro 6t0d i ponoć to już początek 7 tygodnia :) zależy jak kto liczy. Mi tak liczyli w pierwszej ciąży

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
A no tak zgadza się przepraszam. Teraz Mi się przypomniało jak byłam na wizyte to było 4t5d to lekarz mówił że to 5tydz. Masz rację i według kalendarza też mi pokazuje 7tyd [emoji106][emoji106][emoji106]

reklama
Budzę się z głodem i ssaniem ale jak stoję przy lodówce to mnie naciąga na wszystko co zobaczę :/ jak już się zmusze do zjedzenia to jest lepiej ale ciężko się na coś zdecydować

To się zgadza. Ja już też nie wiem co mam jeść. Przez parę dni ciągło Mnie do sera z cebulą a po którymś dniu Mnie odrzuciło. Teraz sobie tosty wymyśliłam. Zobaczymy co z tego będzie [emoji6]

1491719261-aaaaaa.png

Mi pokazuje tak. a ostni dzień okresu 7 marzec. Czyli dobrze??

To się zgadza. Ja już też nie wiem co mam jeść. Przez parę dni ciągło Mnie do sera z cebulą a po którymś dniu Mnie odrzuciło. Teraz sobie tosty wymyśliłam. Zobaczymy co z tego będzie [emoji6]
Ja bym jadła tylko mięso. Duuuuzo mięsa serio aż mnie to przeraża. Ale to w okolicach obiadu. A wczoraj cały dzień jadłam gotowane brokuły co było głupim pomysłem bo wzdęcia murowane .

reklama
Hej :) mi każda aplikacja pokazuje inaczej. Wg moich obliczeń termin mam na 9 grudnia (ost. Miesiączka 2 marzec) a wg aplikacji to od 6 do 9 grudnia :/
Screenshot_20170409-084127.png

Załączniki

• Screenshot_20170409-084127.png
    Screenshot_20170409-084127.png
    25,7 KB · Wyświetleń: 318
Do góry