@DigitalGirl mam nadzieję, że łożysko się podniesie i krwawienia zaraz miną. A jutro na wizycie na pewno usłyszysz same dobre rzeczy [emoji6].
Ja nie mam małych stópek więc jeszcze mnie nie buja, ale ciągle brzuchem o coś zaczepiam [emoji23] aż się boję co to będzie jak sie zrobi jeszcze większy [emoji23]
W Bergen byłam z braćmi równo 7 lat temu [emoji6]. Polacy zaproponowali nam nocleg u siebie (pojechaliśmy w ciemno by znaleźć nocleg na miejscu [emoji12] a okazało się że był jakiś duży koncert i wszystko było zajęte na dwie noce [emoji23], tylko jedną udało nam się wykupić w hostelu). Początkowo się baliśmy, że nam wytną nerki czy coś [emoji6], takie podejrzane było to, że obcym ludziom proponowali nocleg u siebie, ale wizja kolejnej nocy spędzonej na spacerach po mieście przegrała ze strachem [emoji6]. W końcu zostawili nas w swoim mieszkaniu na kilka godzin i poszli na jakąś imprezę [emoji6]. Dla mnie to był szok [emoji6], choć i tak spaliśmy na warty [emoji23]. Dwie noce spędziliśmy spacerując i podziwiając to, że jest jasno [emoji16] byliśmy w lipcu [emoji6]. Za zaoszczędzoną na noclegach kasę popłynęliśmy na kilku godzinny rejs po fiordach [emoji7] piękne widoki [emoji16].
Do tej pory mi mąż wygarnia jakie to było nie odpowiedzialne, że pojechaliśmy w ciemno [emoji6]. On tylko siedział i się zamartwiał, że nie mamy gdzie spać [emoji6] (to był początek naszego związku a on się tak o mnie martwił [emoji7]). A dla nas to była jedna z lepszych przygód [emoji16]. Ale mnie wzięło na wspominki [emoji6]..
@basiulka9 jakbym potem zapomniała to baw się dobrze ma własnym weselu [emoji16]! Na kompletowanie wyprawki jest jeszcze dużo czasu [emoji6].
@gie_er aż boję się spytać o te zalecenia żywieniowe [emoji23].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom