reklama
@bebebe, @olka_l udanych kontroli
Jeej całą noc mnie bolał brzuch. Pojęcia nie mam od czego. Albo źle spałam i gniotłam Olka, albo to znów jakaś niestrawność, albo po prostu rośnie mi brzuchorek Za to miałam miły sen. Śniło mi się że siedzę u Mamy w Norwegii...Oooo, te widoki ^^ to powietrze. Chociaż w śnie mogłam się tym nacieszyć, hihihi ^^ I jak skubana gadałam po angielsku - jak stara normalnie xD Bez blokad zupełnie ^^
Dobrego dnia
Jeej całą noc mnie bolał brzuch. Pojęcia nie mam od czego. Albo źle spałam i gniotłam Olka, albo to znów jakaś niestrawność, albo po prostu rośnie mi brzuchorek Za to miałam miły sen. Śniło mi się że siedzę u Mamy w Norwegii...Oooo, te widoki ^^ to powietrze. Chociaż w śnie mogłam się tym nacieszyć, hihihi ^^ I jak skubana gadałam po angielsku - jak stara normalnie xD Bez blokad zupełnie ^^
Dobrego dnia
Zinc
Fanka BB :)
Mnie też brzuch boli ale to chyba przez to że wczoraj się bobu najadłam i mam wzdęty... [emoji53]@bebebe, @olka_l udanych kontroli
Dobrego dnia
Piękny sen [emoji3] byłam w Norwegii 2 lata temu i się zakochałam w tym miejscu [emoji4] widoki, przyroda, powietrze, białe noce... Obłęd! Jedyne co to pogoda taka sobie, padało codziennie, to był lipiec, 14 stopni... No i te ceny.. [emoji20] Ale i tak marzę o dłuższej podróży i zwiedzenie jeszcze wielu miejsc [emoji4]
A dziewczyny mam sprawę. Czy macie któraś listę rzeczy higieniczno-medyczno-pielęgnacyjnych, które będą potrzebne? Mam tylko chusteczki mokre i dwa op Pampersa do szpitala. No i może jakaś próbka sudocremu by się znalazła. Za taką listę byłabym wdzięczna. [emoji9]
I kupujecie aspirator? Ja mysle o takim elektrycznym.
I kupujecie aspirator? Ja mysle o takim elektrycznym.
gie_er
Fanka BB :)
Kochana jestem [emoji4] wyszłam wczoraj do tego domu koło 10, ale wróciłam szybko się umyłam zjadłam coś bo w szpitalu schudłam 2 kg, więc jestem już znowu 4 na minusie. Pojechałam do rodzinnego i w poniedziałek założą mi holtera ciśnieniowego. Mam brać luteine dowcipnie 2*2, dopegyt 3*1, duphaston 1*1, magnez 2*1. Odkąd jestem w domu nie poleciała ze mnie ani kropelka. Za to ciągle śpię bo dla mnie ciśnie 100/60-111/68 to prawie jakbym umierała [emoji4] życzę powodzenia wszystkim wizytujacym, a Tobie już kiedyś pisałam, że jesteś niesamowicie dzielną kobietą :-) [emoji9]Ej dziewczyny @gie_er to się dziś odzywała?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
@bebebe, @olka_l powodzenia na wizytach czekamy niecierpliwie na dobre wieści
Ja na szczęście dziś jedyny ból z jakim się obudziłam, to mały się ustawił jakoś prostopadle do moich pleców nisko w podbrzuszu, fajne uczucie tej górki ale troszkę ucisk był. Na dotyk ręki dopiero po jakimś czasie się przesunął.
Mam nadzieję, że Wam te bóle przejdą szybko. A wszystkim miłego dnia życzę.
Ja na szczęście dziś jedyny ból z jakim się obudziłam, to mały się ustawił jakoś prostopadle do moich pleców nisko w podbrzuszu, fajne uczucie tej górki ale troszkę ucisk był. Na dotyk ręki dopiero po jakimś czasie się przesunął.
Mam nadzieję, że Wam te bóle przejdą szybko. A wszystkim miłego dnia życzę.
Cieszymy się że wszystko idzie ku lepszemu, oby tak dalej.Kochana jestem [emoji4] wyszłam wczoraj do tego domu koło 10, ale wróciłam szybko się umyłam zjadłam coś bo w szpitalu schudłam 2 kg, więc jestem już znowu 4 na minusie. Pojechałam do rodzinnego i w poniedziałek założą mi holtera ciśnieniowego. Mam brać luteine dowcipnie 2*2, dopegyt 3*1, duphaston 1*1, magnez 2*1. Odkąd jestem w domu nie poleciała ze mnie ani kropelka. Za to ciągle śpię bo dla mnie ciśnie 100/60-111/68 to prawie jakbym umierała [emoji4] życzę powodzenia wszystkim wizytujacym, a Tobie już kiedyś pisałam, że jesteś niesamowicie dzielną kobietą :-) [emoji9]
heh, u mnie takie ciśnienie to już to wyższe w trakcie ciąży (jakieś 110/70), dla mnie zawsze normą było w okolicach 90/60 także podejrzewam, że czujesz się tak jak ja często miałam wcześniej, teraz w końcu nie mam tych kłopotów.
reklama
M@gda
Moderatorka
umierala?? z takim dobrym cienieniem?? ja na poprzedniej wizycie miałam 90/55 i żyłam Ale ja niskocisnieniowiec jestemKochana jestem [emoji4] wyszłam wczoraj do tego domu koło 10, ale wróciłam szybko się umyłam zjadłam coś bo w szpitalu schudłam 2 kg, więc jestem już znowu 4 na minusie. Pojechałam do rodzinnego i w poniedziałek założą mi holtera ciśnieniowego. Mam brać luteine dowcipnie 2*2, dopegyt 3*1, duphaston 1*1, magnez 2*1. Odkąd jestem w domu nie poleciała ze mnie ani kropelka. Za to ciągle śpię bo dla mnie ciśnie 100/60-111/68 to prawie jakbym umierała [emoji4] życzę powodzenia wszystkim wizytujacym, a Tobie już kiedyś pisałam, że jesteś niesamowicie dzielną kobietą :-) [emoji9]