reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@bebebe, @olka_l udanych kontroli :)

Jeej całą noc mnie bolał brzuch. Pojęcia nie mam od czego. Albo źle spałam i gniotłam Olka, albo to znów jakaś niestrawność, albo po prostu rośnie mi brzuchorek ;) Za to miałam miły sen. Śniło mi się że siedzę u Mamy w Norwegii...Oooo, te widoki ^^ to powietrze. Chociaż w śnie mogłam się tym nacieszyć, hihihi ^^ I jak skubana gadałam po angielsku - jak stara normalnie xD Bez blokad zupełnie ^^

Dobrego dnia :)

Bebebe i Olka_l kciuki za wizyty[emoji9]

Ludzie jak mnie bolą plecy. Cała noc z boku na bok i pozycji wygodnej znaleźć nie mogłam. Też tak macie? Od czego to? Może powodem jest brzuch rosnący w oczach i kręgosłup nie wyrabia.

@bebebe, @olka_l udanych kontroli :)

Jeej całą noc mnie bolał brzuch. Pojęcia nie mam od czego. Albo źle spałam i gniotłam Olka, albo to znów jakaś niestrawność, albo po prostu rośnie mi brzuchorek ;) Za to miałam miły sen. Śniło mi się że siedzę u Mamy w Norwegii...Oooo, te widoki ^^ to powietrze. Chociaż w śnie mogłam się tym nacieszyć, hihihi ^^ I jak skubana gadałam po angielsku - jak stara normalnie xD Bez blokad zupełnie ^^

Dobrego dnia :)
Mnie też brzuch boli ale to chyba przez to że wczoraj się bobu najadłam i mam wzdęty... [emoji53]
Piękny sen [emoji3] byłam w Norwegii 2 lata temu i się zakochałam w tym miejscu [emoji4] widoki, przyroda, powietrze, białe noce... Obłęd! Jedyne co to pogoda taka sobie, padało codziennie, to był lipiec, 14 stopni... No i te ceny.. [emoji20] Ale i tak marzę o dłuższej podróży i zwiedzenie jeszcze wielu miejsc [emoji4]

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4] dawajcie znać dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji110]
@gie_er koniecznie odezwij się co u Ciebie. Mam nadzieję że wszystko dobrze i że odpoczywasz. [emoji175]

A dziewczyny mam sprawę. Czy macie któraś listę rzeczy higieniczno-medyczno-pielęgnacyjnych, które będą potrzebne? Mam tylko chusteczki mokre i dwa op Pampersa do szpitala. No i może jakaś próbka sudocremu by się znalazła. Za taką listę byłabym wdzięczna. [emoji9]
I kupujecie aspirator? Ja mysle o takim elektrycznym.

Ej dziewczyny @gie_er to się dziś odzywała?
Kochana jestem [emoji4] wyszłam wczoraj do tego domu koło 10, ale wróciłam szybko się umyłam zjadłam coś bo w szpitalu schudłam 2 kg, więc jestem już znowu 4 na minusie. Pojechałam do rodzinnego i w poniedziałek założą mi holtera ciśnieniowego. Mam brać luteine dowcipnie 2*2, dopegyt 3*1, duphaston 1*1, magnez 2*1. Odkąd jestem w domu nie poleciała ze mnie ani kropelka. Za to ciągle śpię bo dla mnie ciśnie 100/60-111/68 to prawie jakbym umierała [emoji4] życzę powodzenia wszystkim wizytujacym, a Tobie już kiedyś pisałam, że jesteś niesamowicie dzielną kobietą :-) [emoji9]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@bebebe, @olka_l powodzenia na wizytach :) czekamy niecierpliwie na dobre wieści ;)
Ja na szczęście dziś jedyny ból z jakim się obudziłam, to mały się ustawił jakoś prostopadle do moich pleców nisko w podbrzuszu, fajne uczucie tej górki ale troszkę ucisk był. ;) Na dotyk ręki dopiero po jakimś czasie się przesunął.
Mam nadzieję, że Wam te bóle przejdą szybko. :) A wszystkim miłego dnia życzę.

Kochana jestem [emoji4] wyszłam wczoraj do tego domu koło 10, ale wróciłam szybko się umyłam zjadłam coś bo w szpitalu schudłam 2 kg, więc jestem już znowu 4 na minusie. Pojechałam do rodzinnego i w poniedziałek założą mi holtera ciśnieniowego. Mam brać luteine dowcipnie 2*2, dopegyt 3*1, duphaston 1*1, magnez 2*1. Odkąd jestem w domu nie poleciała ze mnie ani kropelka. Za to ciągle śpię bo dla mnie ciśnie 100/60-111/68 to prawie jakbym umierała [emoji4] życzę powodzenia wszystkim wizytujacym, a Tobie już kiedyś pisałam, że jesteś niesamowicie dzielną kobietą :-) [emoji9]

Cieszymy się że wszystko idzie ku lepszemu, oby tak dalej. :)
heh, u mnie takie ciśnienie to już to wyższe w trakcie ciąży (jakieś 110/70), dla mnie zawsze normą było w okolicach 90/60 także podejrzewam, że czujesz się tak jak ja często miałam wcześniej, teraz w końcu nie mam tych kłopotów.

reklama

umierala?? z takim dobrym cienieniem?? ja na poprzedniej wizycie miałam 90/55 i żyłam :p Ale ja niskocisnieniowiec jestem

Do góry