Nie dziwie Ci sie.. ja mam zdjęcie usg, ale nie oglądam. Zdjęcia Mamy mogłam oglądać dopiero trzy lata po śmierci. Czas leczy rany i to jest prawda jeżeli chodzi o śmierć bliskich. Wiadomo, że nie zapomnimy nigdy, a ból wraca, szczególnie w ważnych dla nas momentach, ale łatwiej nam mówić o stracie.Mam 3d z 37 tygodnia idealnie widac buziulke. Zdjecie stoi w sypialni razem z naszymi rodzinnymi zdjeciami. Przyznam że od niedawna bo wcześniej pękalo mi serce jak na nie patrzyłam.
reklama
CarlaR
Fanka BB :)
Aj pewnie, jak ma minąć ból po kimś kogo się tak przeogromnie kochalo. Można nauczyć się z tym po prostu żyć.Nie dziwie Ci sie.. ja mam zdjęcie usg, ale nie oglądam. Zdjęcia Mamy mogłam oglądać dopiero trzy lata po śmierci. Czas leczy rany i to jest prawda jeżeli chodzi o śmierć bliskich. Wiadomo, że nie zapomnimy nigdy, a ból wraca, szczególnie w ważnych dla nas momentach, ale łatwiej nam mówić o stracie.
reniuszek
Love in the knick of time
Spokojniej. Z nim póki co odpuszczam na decyzję przyjdzie czas, teraz wazniejsze sa dla mnie dzieciA jak Ty się Reniuszku czujesz? Jak sytuacja z mężem? Podjęłaś decyzje, czy dałaś sobie czas?
Dziewczyny, jeśli mowa o piosenkach to posłuchajcie Clannad Buachaill on eirne. W pracy słuchałam jej wieczorami w kółko. I tak kojąco na mnie wpływa. Cudna... Linka nie wkleję, bo po prostu na telefonie nie mam pojęcia jak[emoji16]
reniuszek
Kurczę mi też spadaJ krwinki. Ale pierwsze co słyszę o skurczach od tego....moja siostra prawie całą ciążę miała anemie a skurczy zero. Jakie tabletki masz przepisane ??? Też dzisiaj dostałam tardyferon.Ja dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej. Mimo, że biorę żelazo na recepte, hemoglobina wyszła mi gorzej jak miesiąc temu. Jutro idę na dodatkowe badania. Lekarz troche mnie nastraszył. Jak dostane wyniki mam do Niego dzwonić i powie mi co dalej. teraz siedzę wcinam orzechy, śliwki suszone i gorzką czekolade. Śliwek nienawidze, ale co zrobić. Ogólnie nastraszył mnie, że zła morfologia grozi skurczami macicy i przedwczesnym porodem. Ale pocieszył, że działamy. Jak bedzie trzeba to dostane serie zastrzyków domięśniowych.
Cieszę się, że jesteś spokojniejsza. Tak trzymaj kochanaSpokojniej. Z nim póki co odpuszczam na decyzję przyjdzie czas, teraz wazniejsze sa dla mnie dzieci
Dokładnie mam te same tabletki. Mam bardzo dobrego lekarza, wierzę w to co mówi, więc słucham co każe to robię. Mam nadzieję, że poprawia mi się te badania, bo ogólnie jeszcze inne pozycje na tej morfologii wyszły mi gorzej.Kurczę mi też spadaJ krwinki. Ale pierwsze co słyszę o skurczach od tego....moja siostra prawie całą ciążę miała anemie a skurczy zero. Jakie tabletki masz przepisane ??? Też dzisiaj dostałam tardyferon.
Dzisiaj dostałam od męża telefon do tego różowy mój od miesiąca się psuje. Ostatnio nie mogę go odłączyć od ładowarki, bo sie wyłącza i zawiesza. Szkoda mi było pieniążków na nowy. Tym bardziej, że siedzę w domu pod ładowarka. Taka niespodziankę mi zrobił. Jeszcze mój wymarzony telefon. Ma dobry aparat, będę cykać zdjęcia dzidziusiowi jak chińczyk.. Moja przyjaciółka tak mówi
reklama
reniuszek
Niestety niedobory żelaza zaburzaja ogólny obraz krwiDokładnie mam te same tabletki. Mam bardzo dobrego lekarza, wierzę w to co mówi, więc słucham co każe to robię. Mam nadzieję, że poprawia mi się te badania, bo ogólnie jeszcze inne pozycje na tej morfologii wyszły mi gorzej.
Mam nadzieję ze T tabletki coś nam pomoga. Choć z tego co wiem to trzeba czasu. Dzisiaj już lyknelam 1porcje równolegle z acerola - korzystam z dobrej porady ciotki @Millo