reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Mam :) 3d z 37 tygodnia :) idealnie widac buziulke. Zdjecie stoi w sypialni razem z naszymi rodzinnymi zdjeciami. Przyznam że od niedawna bo wcześniej pękalo mi serce jak na nie patrzyłam.
Nie dziwie Ci sie.. ja mam zdjęcie usg, ale nie oglądam. Zdjęcia Mamy mogłam oglądać dopiero trzy lata po śmierci. Czas leczy rany i to jest prawda jeżeli chodzi o śmierć bliskich. Wiadomo, że nie zapomnimy nigdy, a ból wraca, szczególnie w ważnych dla nas momentach, ale łatwiej nam mówić o stracie.

reklama
Nie dziwie Ci sie.. ja mam zdjęcie usg, ale nie oglądam. Zdjęcia Mamy mogłam oglądać dopiero trzy lata po śmierci. Czas leczy rany i to jest prawda jeżeli chodzi o śmierć bliskich. Wiadomo, że nie zapomnimy nigdy, a ból wraca, szczególnie w ważnych dla nas momentach, ale łatwiej nam mówić o stracie.
Aj pewnie, jak ma minąć ból po kimś kogo się tak przeogromnie kochalo. Można nauczyć się z tym po prostu żyć.

Dziewczyny, jeśli mowa o piosenkach to posłuchajcie Clannad Buachaill on eirne. W pracy słuchałam jej wieczorami w kółko. I tak kojąco na mnie wpływa. Cudna... Linka nie wkleję, bo po prostu na telefonie nie mam pojęcia jak[emoji16]

Ja dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej. Mimo, że biorę żelazo na recepte, hemoglobina wyszła mi gorzej jak miesiąc temu. Jutro idę na dodatkowe badania. Lekarz troche mnie nastraszył. Jak dostane wyniki mam do Niego dzwonić i powie mi co dalej. teraz siedzę wcinam orzechy, śliwki suszone i gorzką czekolade. Śliwek nienawidze, ale co zrobić. Ogólnie nastraszył mnie, że zła morfologia grozi skurczami macicy i przedwczesnym porodem. Ale pocieszył, że działamy. Jak bedzie trzeba to dostane serie zastrzyków domięśniowych.
Kurczę mi też spadaJ krwinki. Ale pierwsze co słyszę o skurczach od tego....moja siostra prawie całą ciążę miała anemie a skurczy zero. Jakie tabletki masz przepisane ??? Też dzisiaj dostałam tardyferon.

Kurczę mi też spadaJ krwinki. Ale pierwsze co słyszę o skurczach od tego....moja siostra prawie całą ciążę miała anemie a skurczy zero. Jakie tabletki masz przepisane ??? Też dzisiaj dostałam tardyferon.
Dokładnie mam te same tabletki. Mam bardzo dobrego lekarza, wierzę w to co mówi, więc słucham co każe to robię. Mam nadzieję, że poprawia mi się te badania, bo ogólnie jeszcze inne pozycje na tej morfologii wyszły mi gorzej.

Dzisiaj dostałam od męża telefon :) do tego różowy :) mój od miesiąca się psuje. Ostatnio nie mogę go odłączyć od ładowarki, bo sie wyłącza i zawiesza. Szkoda mi było pieniążków na nowy. Tym bardziej, że siedzę w domu pod ładowarka. Taka niespodziankę mi zrobił. Jeszcze mój wymarzony telefon. Ma dobry aparat, będę cykać zdjęcia dzidziusiowi jak chińczyk.. Moja przyjaciółka tak mówi :)

reklama
Dokładnie mam te same tabletki. Mam bardzo dobrego lekarza, wierzę w to co mówi, więc słucham co każe to robię. Mam nadzieję, że poprawia mi się te badania, bo ogólnie jeszcze inne pozycje na tej morfologii wyszły mi gorzej.
Niestety niedobory żelaza zaburzaja ogólny obraz krwi :(
Mam nadzieję ze T tabletki coś nam pomoga. Choć z tego co wiem to trzeba czasu. Dzisiaj już lyknelam 1porcje równolegle z acerola - korzystam z dobrej porady ciotki @Millo :)

Do góry