reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Łożysko z tyłu. Zostaje w szpitalu krew ciemna czyli z macicy podobno są jakieś skrzepy, ale dziecko żyje.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też wciąż trzymam mocno kciuki, będzie dobrze. Jesteś pod opieką, a to najważniejsze. Będzie dobrze, czekamy na informacje.od Was

reklama
Gieer dobrze ze zostajesz w szpitalu!Pomogą Wam!Lez,odpoczywaj,zdrzemnij się by jak najmniej się stresowac!Jestesmy z Wami!!Bedzie dobrze!!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Mikado93 miałaś bardzo dużo stresu w krótkim czasie. Stąd to osłabienie :* Bardzo Cię proszę żebyś odpoczywała :)
Staram się, mój charakter (troszkę pracoholiczny) lekko się z tym buntuje ale walczę z tym. ;)
Jutro mam na 12:45 wizytę kontrolną i rozmowę o przeniesienie prowadzenia ciąży z tą panią dr od moich prenatalnych, zobaczymy co mi powie. Póki co jestem dobrej myśli, a mały jak dostałam od niej dziś smsa potwierdzającego wizytę aż się zaczął kopać, może to dobry znak, heh. ;)

@gie_er raz jeszcze trzymam kciuki aby Tobie i maleństwu szybko i skutecznie pomogli w tym szpitalu. Będzie dobrze, musi być.

Ja rowniez trzymam kciuki za Was. Tak jak dziewczyny wyżej napisaly jestwscie pod opieka więc wszystko będzie dobrze. Ściskam gorąco!

reklama
Łożysko z tyłu. Zostaje w szpitalu krew ciemna czyli z macicy podobno są jakieś skrzepy, ale dziecko żyje.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Gie_er to wspaniale że dzieciątko jest zdrowe :) Najważniejsza wiadomość tego dnia :* Zaopiekują się Wami w szpitalu i wszystko wróci do normy <tuli> Cieszę się że w miarę sprawnie Was przyjęli. Faktycznie spróbuj się przespać. Trochę Cię to wtedy wyciszy. Jesteśmy z Wami :)

Do góry