reklama
gie_er
Fanka BB :)
Ciśnienie 140/83. Jestem na ginekologii a tu łazienki na korytarzu, muszę cały oddział do nich przejść tyle z mojego leżenia [emoji6] niby USG nic nie wykazało, ale przebąkują o odklejającym się łożysku ( według Pani doktor USG nigdy nie wykazuje odklejania).Kurczę... usg dopiero 28.07... chyba będę ostatnia ktora pozna płeć. Kicham i kicham dzisiaj...
@gie_er A ciśnienie ok? Czy tez wysokie?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Tez mam usg dopiero 28.07 ostatnie miałam pod koniec czerwca . Tyle że znam już płeć . Ale tak się stesknilam za moją córcia ze juz bym chciała ją zobaczyć całe szczęście ze się rusza to wiem ze wszystko z nią jest wporządku )Kurczę... usg dopiero 28.07... chyba będę ostatnia ktora pozna płeć. Kicham i kicham dzisiaj...
@gie_er A ciśnienie ok? Czy tez wysokie?
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Wszystko zależy, od lekarza, sprzętu, tego czy coś zaniepokoi bo jak tak to musi bardziej szczegółowo by wykluczyć inne rzeczy. Ale tak przeciętnie usg z 20 minutPowiedzcie mi ile trwa badanie połówkowe ?
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
Dobrze ze jesteś w szpitalu. Rozmawiałaś o tej łazience? Trzymamy wciąż mocno kciuki. Oby wszystko się obyło bez konsekwencji. Bądźcie silni :*Ciśnienie 140/83. Jestem na ginekologii a tu łazienki na korytarzu, muszę cały oddział do nich przejść tyle z mojego leżenia [emoji6] niby USG nic nie wykazało, ale przebąkują o odklejającym się łożysku ( według Pani doktor USG nigdy nie wykazuje odklejania).
Aaa.. Mówili Ci już na jak długo zostajesz?? Będziesz jeszcze miała konsultacje czy coś??? Cholera martwię się o Was!
gie_er
Ginekologiczne mnie badać nie będą bo podobno przy podejrzeniu odklejania łożyska się tego nie robi. Powiedziała, że mam przestać beczeć i grzecznie się położyć, a jak nie będzie świeżego krwawienia to może jutro, albo pojutrze wyjdę. Wolałabym znać przyczynę ehhh niby jak byłam w łazience to przy sikaniu prawie czysto, i na papieże też śladowe ilości.Dobrze ze jesteś w szpitalu. Rozmawiałaś o tej łazience? Trzymamy wciąż mocno kciuki. Oby wszystko się obyło bez konsekwencji. Bądźcie silni :*
Aaa.. Mówili Ci już na jak długo zostajesz?? Będziesz jeszcze miała konsultacje czy coś??? Cholera martwię się o Was!
reklama
Ja używam takiej i jest raczej z tych sztywniejszych (twardszych). Jak dla mnie pasuje w zupełności, choć pierwsze noce musiałam się do niej przyzwyczaić. Tyle że może z tym być tzw "jak kto lubi" bo ja jestem przyzwyczajona do spania na twardym. Z powodu kłopotów z kręgosłupem od ponad 10 lat śpię albo na płasko albo na niskiej twardej poduszce ortopedycznej (na czas ciąży zamiana na ten rogal). Przynajmniej w moim przypadku wysokość tej poduszki jest idealna i dobrze podtrzymuje głowę, na żadne dolegliwości nie narzekam, a zdarzały się takie sytuacje na innych "normalnych" poduszkach niestety.powiedzcie mi używa któraś poduszki rogal - C do spania? takiego na którym można się położyc, otulić. Lepszy twardszy czy bardziej miękki?