reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cały czas leci żywa krew nie jest to jakiś mega krwotok ale sporo jak okres [emoji20] oczywiście trzeba czekać

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@gie_er kochana trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku!!ściskam :*

Dziewczyny powodzenia na wizytach!
@doublemummy wow!! Mam ogromny respekt!
@Manique odpoczywajcie!! Nie ważna jaka pogoda ważne że razem i szczęśliwi :-)))

Mi od tych weekendowych stresów i placówek brzuch zaczął się lekko napinac i Jaska już tak nie czuje. Mam wyrzuty sumienia. Eh oby do środy do wizyty!
Oj... postaraj sie trochę zrelaksować. Moze zrób cos dla siebie? Paznokcie w gabinecie kosmetycznym albo samotne wyjście do kina. To czasami pozwala spojrzeć z innej perspektywy. A moze dajcie sobie jeszcze szanse na jakimś wspólnym wyjeździe? Tylko we 2?

@doublemummy mam dziś to samo. Właśnie się ledwo co wyczołgałam z łóżka. Chyba tam zaraz wrócę...

@basiulka9, czasem wystarczy dobrze się wsłuchać w swoje ciało. Ja pierwsze bulgotki poczułam w 17 czy nawet w 16 ;) Już nie pamiętam. Teraz zaczynamy 19 i co jakiś czas mnie puknie. Zazwyczaj jak za długo milczę i nic do Niego nie mówię ^^

@olka_l, Twój Mąż dobrze mówi. Świrujesz ;) Z tym że to normalne. Ja też świruję przed każdym badaniem. Martwisz się, dlatego tak jest ;) Jutro się przekonasz że wszystkie Twoje troski były zupełnie niepotrzebne :)

@Mikado93 miałaś bardzo dużo stresu w krótkim czasie. Stąd to osłabienie :* Bardzo Cię proszę żebyś odpoczywała :)

@gie_er zaciskam za Ciebie kciuki :* Spróbuj być spokojna. Proszę <tuli>

@Millo! Skąd Ty to masz! Wooooow!!!! Ja za samo białe bym zabiła ^^ Zawsze jem z Mężem na zmianę. Ja białe On brązowe, hihihi :)

Co do ruchów ;) czułam moja niunie jak się rusza codziennie co jakiś czas . A wczoraj był pierwszy kopniaczek w sumie to 3 jak puscilam jej kołysanki wieczorem ;) dziś z rana tańczyła jak szalona w brzuszku a mamuśka z niecierpliwością czeka na kolejne kopniaki

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Doublemummy no smakuje przysznie:p
Eraja ja wlasnie tez tak:)brazowe daje Leosiowi albo mezowi haha:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry