reklama
To jedziemy z ciążą łeb w łeb. Płeć już znasz? Ja jeszcze nieHej dziewczyny mój termin to 15 grudzień .
18 tydzien . Nie mogę doczekać się kiedy poczuje ruchy i dam poczuć je mężowi
Wczoraj również czytałam forum i zdenerwowałam się Milado. Ale całe szczęście jest dobrze. Trzymałam kciuki jak wszystkie tu dziewczyny.
Pozdrawiam Was
18 tc
gie_er
Fanka BB :)
Zostały mi dwie tabletki nystatyny, ale chyba lepiej samemu nie kombinowaćJa miałam Pimafucort do snarowania i nystatyne dowcipnie. Maść mi nasilała swędzenie i ból.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
@M@gda gratuluję kochana. Super ze jesteś :-)) i bluzeczki słodkie :-)
@pieszczoszka1988 najlepsza nystatyna jak pisze gier samo smarowanie nie pomoże. Ale jak coś spokojnie do poniedziałku wytrzymasz. Ja też biorę nystatyne dowcipnie i probiotyki doustnie że względu na antybiotk. Na szczescie dzisiaj koniec :-)
@Mikado93 do usług :-) możesz na nas liczyć. Ogólnie zauważyłam że nam się fajna grupa tworzy fajnych ludzi, którzy gdzieś tam są i mentalnie się wspierają. Aż się ciepło na sercu robi :-)) odpoczywaj sobie teraz dużo z Piotrusiem:-*
@daruuunia3 alez fajnie mężczyzn posłałas! Super maja wakacje
@Angella210 jak Ci fajnie Kobietko!! Odpoczywaj ciesz się słońcem mężem, przyjaciółmi :-*
@Eraja czyżby małe ożywienie?? :-) mnie od wczoraj len trzyma i nie może puścić nawet ciężko pranie z pralki wyjąć a co dopiero powiesić ajjj
Mój Jasiu dzisiaj poszalal ok 6rano aż podskoczylam na łóżku tak mnie smyrnal niespodziewanie :-)) jak się wyciszyl to przysnelam i śnił mi się zaraz po urodzeniu aż miło ze zaczęłam personalizowac ta kochana mała istotę :-)
@pieszczoszka1988 najlepsza nystatyna jak pisze gier samo smarowanie nie pomoże. Ale jak coś spokojnie do poniedziałku wytrzymasz. Ja też biorę nystatyne dowcipnie i probiotyki doustnie że względu na antybiotk. Na szczescie dzisiaj koniec :-)
@Mikado93 do usług :-) możesz na nas liczyć. Ogólnie zauważyłam że nam się fajna grupa tworzy fajnych ludzi, którzy gdzieś tam są i mentalnie się wspierają. Aż się ciepło na sercu robi :-)) odpoczywaj sobie teraz dużo z Piotrusiem:-*
@Angella210 jak Ci fajnie Kobietko!! Odpoczywaj ciesz się słońcem mężem, przyjaciółmi :-*
@Eraja czyżby małe ożywienie?? :-) mnie od wczoraj len trzyma i nie może puścić nawet ciężko pranie z pralki wyjąć a co dopiero powiesić ajjj
Mój Jasiu dzisiaj poszalal ok 6rano aż podskoczylam na łóżku tak mnie smyrnal niespodziewanie :-)) jak się wyciszyl to przysnelam i śnił mi się zaraz po urodzeniu aż miło ze zaczęłam personalizowac ta kochana mała istotę :-)
reniuszek
Ja polecam na takie przypadłości tantum rosa do podmywania
Mi lekarz absolutnie zabronił robić nasiadowki i podmywac. Tłumaczył większym rozpraszaniem bakterii.
Ostatnia edycja:
@M@gda gratuluję kochana. Super ze jesteś :-)) i bluzeczki słodkie :-)
Nie tyle ożywienie co chciałam dać Ł trochę wytchnienia w urodziny. No to się zmusiłam. Poza tym gości w brudzie trzymać - nie ładnie ^^ Dziś za to zdycham [emoji14] I paluszkiem małym u stopy nie ruszę, hihihi ^^ Leżymy z Olkiem i sobie bulgoczemy
Kochane te nasze Synusie <3
Całe życie żyłam w niewiedzy że moja grupa krwi należy do najrzadszych Po porodzie chyba zacznę oddawać krew... AB rh (-) to jak skarb się okazuje. I tak pomyślałam, a jak mi się coś stanie? Nawet mój Ł mi nie pomoże... Co ciekawe nikt z rodziny mi nie pomoże bo tylko ja tak trafiłam Jakiś przeszył mnie lęk... Brrr...
reniuszek
Odpoczywaj teraz kochana. Ja się zaraz biorę za obiad, bo chciałam później wyskoczyć do hm do Wrocławia po spodnie i jakieś sukienki w końcu haha :-)Nie tyle ożywienie co chciałam dać Ł trochę wytchnienia w urodziny. No to się zmusiłam. Poza tym gości w brudzie trzymać - nie ładnie ^^ Dziś za to zdycham [emoji14] I paluszkiem małym u stopy nie ruszę, hihihi ^^ Leżymy z Olkiem i sobie bulgoczemy
Kochane te nasze Synusie <3
Teraz pojadlam kaszki manny z jabłkiem cynamonem i miodem - jak ja to Kocham
reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Dzień dobry Dziewczyny wreszcie dzień spokoju..przez ostatni tydzień duuuuużo się działo. Agro wykazd, potem zwiedzanie Podlasia ze szwagier em i jego kolumbijską dziewczyną. Nażarłam się jak nigdy pysznym jedzonkiem. Najlepsze było tatarskie jedzenie. Była nas 4ka więc wypróbowaliśmy prawie całej karty tak się cieszę, że apetyt mi wrócił. Na wadze jeszcze nie ma na plusie ale od niezłej wyjściowej zaczęłam no i 2kg schudłam na początku. Teraz jest na zero, a pewnie i tak jestem cięższa od połowy z Was [emoji14] 71kg na razie.
Wreszcie trochę lepiej się czuje pomimo tego, że nadal wymiotuje ale to tylko rano, rzyg i już jest ok. Łaziłam sporo w ciągu tego tyg i o dziwo dawałam radę może zbliża się ta osławiona magia II trymestru.
Jutro cała ekipa płynie na kajaki, przez chwilę myslalam żeby z nimi popłynąć, ale myślę że umarłabym na siedząco 5h, więc idę tylko na grilla po znów się nawpierdzielam.
Zaglądałam do Was raz na jakiś czas i powiem, że nie za fajny był ten ostatni czas ;( mam nadzieję, że żadne plamienia, krwawienia i skurcze już się nam nie przydarza :*
Wreszcie trochę lepiej się czuje pomimo tego, że nadal wymiotuje ale to tylko rano, rzyg i już jest ok. Łaziłam sporo w ciągu tego tyg i o dziwo dawałam radę może zbliża się ta osławiona magia II trymestru.
Jutro cała ekipa płynie na kajaki, przez chwilę myslalam żeby z nimi popłynąć, ale myślę że umarłabym na siedząco 5h, więc idę tylko na grilla po znów się nawpierdzielam.
Zaglądałam do Was raz na jakiś czas i powiem, że nie za fajny był ten ostatni czas ;( mam nadzieję, że żadne plamienia, krwawienia i skurcze już się nam nie przydarza :*