reklama
Endywia
Fanka BB :)
Jakies ciezkie dni dla nszej grupy.. ja tez juz druga godzine leze - brzuch mnie mega boli - ale zaczal jakby od zoladka, a teraz juz chyba promieniuje na calosc i juz nie mam pewnosci co boli.. do tego jest mi cholernie niedobrze i jak tlko pomysle o jedzeniu czy piciu to mam dosc.. brzuch twardy..
Na wszelki wypadek poszlam wziac prysznic, gdybym musiala jechac z tym gdzies. Narazie leze i daje sobie jeszcze chwile - moze jakims cudem przejdzie
Na wszelki wypadek poszlam wziac prysznic, gdybym musiala jechac z tym gdzies. Narazie leze i daje sobie jeszcze chwile - moze jakims cudem przejdzie
Millo
Rossiczka super ze cyto sie poprawila;* co do plamki to jak to 1 raz to bym moze pojechala sprawdzic ale jak juz kiedys mialas tak to widocznie nic groznego!:*
Manique wspolczuje .. moze miety sie jeszcze napij jak rumianek nie pomogl?albo rzygnij se
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Manique wspolczuje .. moze miety sie jeszcze napij jak rumianek nie pomogl?albo rzygnij se
Właśnie chciałam Wam pisać. Już miałam robić, tak jak mi poleciłaś, zebrałam się powoli, spakowałam ponownie dokumenty do torebki i miałam wychodzić ale jeszcze zahaczyłam o łazienkę i... plamienie prawie ustało. Tzn myślałam że całkiem bo już nawet nie brudzi ale po oddaniu moczu jeszcze odrobina brązowej krwi się pojawiła, tyle że to na prawdę może ze 2-3 krople więc chyba jednak nie będzie sensu iść tylko lepiej przeleżeć teraz to wszystko. A we wtorek pójdę wtedy na skontrolowanie jak się sytuacja miewa. Oby już to wszystko się skończyło i nie wracało, ani mi ani żadnej z nas by się nie przytrafiło.@Mikado93 co postanowiłaś? Pojechałaś na IP? Trzymamy kciuki
mrsMalec
No ja mam nadmiar czasu wiec wzięłam się już za to . Oczywiście wszystkiego nie wyprasowałam bo moja córa zaczęła się wypinać i źle mi było siedziećJa zabieram się za pranie i prasowanie jak tylko będę wiedziała jaka płeć. Zrobię porządek w ciuszkach i to co nie potrzebne to na allegro. Chcę się z tym uporać zanim zrobi się zimno. Lepiej, żeby ciuszki wyschły na świeżym powietrzu na słoneczku. Zresztą z dużym brzuchem ciężko się prasuje.
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
rzygałam już wczoraj... Ale ziemniaki chyba już poszły dalej...Rossiczka super ze cyto sie poprawila;* co do plamki to jak to 1 raz to bym moze pojechala sprawdzic ale jak juz kiedys mialas tak to widocznie nic groznego!:*
kosa1212
@rosiczka super że wynik cytologii się poprawił. Może dzisiaj więcej poleż sobie w związku z tym rannym incydentem. @ Mikado cudownie że z dzidzią ok ale na twoim miejscu chyba dzisiaj bym jeszcze raz pojechała na IP. Na pewno to nie zaszkodzi a będziesz miała pewność że wszystko ok. Co do laktatora to przy Poli mialam elekyryczną medele i byłam bardzo zadowolona. Teraz jeżeli będzie potrzeba także będę jej używać. Ja niestety w pracy[emoji58]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
CarlaR
Moze to faktycznie bardziej od żołądka?Jakies ciezkie dni dla nszej grupy.. ja tez juz druga godzine leze - brzuch mnie mega boli - ale zaczal jakby od zoladka, a teraz juz chyba promieniuje na calosc i juz nie mam pewnosci co boli.. do tego jest mi cholernie niedobrze i jak tlko pomysle o jedzeniu czy piciu to mam dosc.. brzuch twardy..