reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Mikado93, matko! Trzymam kciuki najmocniej jak się da!

@Ankuś cieszę się że to tylko mały paluszek. Teraz wiecie co robić. :) A na ciotkę BAN. Hihihi ;)

Ja właśnie skończyłam ciacho na jutro dla Męża :) Złapał mnie taki giga ból z lewej strony zaraz pod żebrami że teraz leżę na boku i czekam aż przejdzie. Coś jak kolka tylko nie kuje a ściska.

Wcześniej byliśmy na zakupkach i kupiłam prezenciki urodzinkowe dla dzieciaczków. Zainwestowałam w zabawki do kąpieli <3 Boziu w Pepco tyle pięknych ubranek! Miałam ochotę wykupić cały sklep :D

W ogóle musiałam dziś Męża podstępem zaciągnąć na te cotygodniowe zakupy. Mieliśmy je robić jutro, ale jutro mamy gości niespodziankę ;) Mąż nic nie wie, hihihi ^^ Jutro będę musiała udawać obłożnie chorą żeby odechciało Mu się kina. No nie chcę żeby się dowiedział o odwiedzinach naszych przyjaciół :D

Rano jadę na komplet tarczycowy z krwi a potem biorę się za sałatki i sprzątanie chaty. Dużo pracy przede mną :)

@Mikado93 czekamy na wieści. Chyba nie zasnę...

Zobacz załącznik 813646
Byłam u lekarki, która prowadzi ciążę mojej siostrze. To nie wody, szyjka długa na 4,6 cm wewnętrzne ujście zamknięte, od połowy szyjką się rozwiera na razie odrobinę bo ok 3,5 mm i tam się zbiera śluz możliwe że wczoraj się po prostu zbiorniczek opróżnił [emoji6]. Dziecię jest zwinięte w kłębek, ale podobno może tak być, wyprostuje się. Na 100% dziewczę, pokazała mi wargi sromowe:-) Pobrała mi posiew bo powiedziała, że jak mam w wywiadzie niewydolna szyjkę i do tego szytą to na bieżąco warto by sprawdzać czy jest czysto, gdyby trzeba było założyć szew.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
ciesze się ,że wszystko u was dobrze :* Gratuluję córci

Sami chłopcy narazie ;)
1499348177-aaaaaa.png

......:::::::::17t. i 2d::::::::.........

gdzie to mam wpisac ?

reklama
Do góry