Dziękuję Ci bardzo, już teraz wiem że będzie dobrze paluszkiem to ja się nie przejmuję całe szczęście, że nic poważnego.@Ankuś jak dobrze że to nie kręgosłup tylko paluszek wszystko będzie dobrze
reklama
@Mikado93, matko! Trzymam kciuki najmocniej jak się da!
@Ankuś cieszę się że to tylko mały paluszek. Teraz wiecie co robić. A na ciotkę BAN. Hihihi
Ja właśnie skończyłam ciacho na jutro dla Męża Złapał mnie taki giga ból z lewej strony zaraz pod żebrami że teraz leżę na boku i czekam aż przejdzie. Coś jak kolka tylko nie kuje a ściska.
Wcześniej byliśmy na zakupkach i kupiłam prezenciki urodzinkowe dla dzieciaczków. Zainwestowałam w zabawki do kąpieli <3 Boziu w Pepco tyle pięknych ubranek! Miałam ochotę wykupić cały sklep
W ogóle musiałam dziś Męża podstępem zaciągnąć na te cotygodniowe zakupy. Mieliśmy je robić jutro, ale jutro mamy gości niespodziankę Mąż nic nie wie, hihihi ^^ Jutro będę musiała udawać obłożnie chorą żeby odechciało Mu się kina. No nie chcę żeby się dowiedział o odwiedzinach naszych przyjaciół
Rano jadę na komplet tarczycowy z krwi a potem biorę się za sałatki i sprzątanie chaty. Dużo pracy przede mną
@Mikado93 czekamy na wieści. Chyba nie zasnę...
@Ankuś cieszę się że to tylko mały paluszek. Teraz wiecie co robić. A na ciotkę BAN. Hihihi
Ja właśnie skończyłam ciacho na jutro dla Męża Złapał mnie taki giga ból z lewej strony zaraz pod żebrami że teraz leżę na boku i czekam aż przejdzie. Coś jak kolka tylko nie kuje a ściska.
Wcześniej byliśmy na zakupkach i kupiłam prezenciki urodzinkowe dla dzieciaczków. Zainwestowałam w zabawki do kąpieli <3 Boziu w Pepco tyle pięknych ubranek! Miałam ochotę wykupić cały sklep
W ogóle musiałam dziś Męża podstępem zaciągnąć na te cotygodniowe zakupy. Mieliśmy je robić jutro, ale jutro mamy gości niespodziankę Mąż nic nie wie, hihihi ^^ Jutro będę musiała udawać obłożnie chorą żeby odechciało Mu się kina. No nie chcę żeby się dowiedział o odwiedzinach naszych przyjaciół
Rano jadę na komplet tarczycowy z krwi a potem biorę się za sałatki i sprzątanie chaty. Dużo pracy przede mną
@Mikado93 czekamy na wieści. Chyba nie zasnę...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ciesze się ,że wszystko u was dobrze :* Gratuluję córciZobacz załącznik 813646
Byłam u lekarki, która prowadzi ciążę mojej siostrze. To nie wody, szyjka długa na 4,6 cm wewnętrzne ujście zamknięte, od połowy szyjką się rozwiera na razie odrobinę bo ok 3,5 mm i tam się zbiera śluz możliwe że wczoraj się po prostu zbiorniczek opróżnił [emoji6]. Dziecię jest zwinięte w kłębek, ale podobno może tak być, wyprostuje się. Na 100% dziewczę, pokazała mi wargi sromowe:-) Pobrała mi posiew bo powiedziała, że jak mam w wywiadzie niewydolna szyjkę i do tego szytą to na bieżąco warto by sprawdzać czy jest czysto, gdyby trzeba było założyć szew.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Sami chłopcy narazie
......:::::::::17t. i 2d::::::::.........
gdzie to mam wpisac ?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mikado kciuki żeby wszystko było dobrze !
reklama
Uffff jak dobrze cieszę się, że wszystko dobrze.hej, już jestem, na szczęście dobrze chyba się skończy, piszę krótko żebyście się nie martwiły... zaraz dłuższego posta napiszę i opowiem