reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja dziś wizyty nie mam :* miałam 1.5 tyg temu ;) zmieniałam w kalendarzu ale coś nie wyszło :) 28.07 mam połówkowe u innego ginekologa i wizytę u mojej ginekolog

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie właśnie to nie jest normalne, ani jednej wkładki nie użyłam przez te 17 tygodni. Znalazłam papierki M pojedzie i kupi. Młodej serce bije, dzisiaj już sucho. Jak wrócę z córką od alergologa to przejrze jakie przychodnie mam z PZU i czy jest tam jakiś fajny lekarz, podzwonię, ale mimo że tyłu lekarzy to nawet prywatnie ciężko w ten sam dzień się dostać, zwłaszcza, że każdy pyta czy jest się ich pacjentką.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Twoje nerwy, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Wiem, że w ciąży śluz jest czymś normalnym, nawet jak nie miałaś do tej pory mógł się pojawić. Ale dla spokojności lepiej sprawdzić. Ważne, że serduszko słyszysz, postaraj się uspokoić.

Ja dzisiaj jadę z psiakiem do doktora Bissenika, nie ma poprawy po lekach. Dzisiaj pewnie czeka ją przeswietlenie. Jest mi strasznie przykro jak widzę jej ból. Szczególnie wieczorami ciężko jej się podnieść. Wizyta dopiero 19:20.

Ja czesto czuję po lewej stronie, zwlaszcza jak leżę na boku to wywija nóżkami chyba to takie kujki jakby :) Rano średnio się rusza, spioszek chyba:) Zaczyna jak zjem śniadanie :) A najbardziej wariuje jak mąż wróci z pracy. Jest tak od kilku dni, jakby slyszal glos taty??? Niemożliwe chyba, na takie poważne sprawy chyba jeszcze za wcześnie.... Pamietam jak Lenka fikala jak usłyszała glos męża, ale to było w dużo bardziej zaawansowanej ciąży. Możliwe że dzidziuś ma taki cykl ze jest po prostu najaktywniejszy późnym popoludniem. No a.już jak się położe spać to dziki szał:)

Dziewczyny powodzenia na wizytach :)U nas dzisiaj słoneczko więc idziemy trochę nad wodę :)Miłego dnia :)
Milej zabawy :) U nas tez dzis slonecznie. Oby jak najdluzej :)
IMG_20170706_095528.png

Załączniki

• IMG_20170706_095528.png
    IMG_20170706_095528.png
    45,4 KB · Wyświetleń: 477
W aplikacji miałam ze dziecko juz nas słyszy i otaczający świat :) ze lubi głosy domu bo czuje sie bezpiecznie :D

p19uflw1nv024jhl.png
Oooo, serio :) To mi przyjemność z rana sprzedałaś :) dziękuję :* <3 Czyli sądząc po popołudniowej aktywności maluszek będzie jak starszy brat, najszczesliwszy gdy ma oboje rodzicow obok :)

Ostatnia edycja:
@Ankus trzymam kciuki za psiaka ! Żeby operacja nie była konieczna

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry