21 grudniaTy na którego masz termin?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kurcze ale bym zjadła cheetosyDoublemummy,Eraja,Reniuszek ale macie sny hihi mnie tez sie dzisiaj jakies glupoty snily ze rozpakowywalam tira z cheetosami haha
Powodzenia dzis Dziewczyny:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Może pełnia księżyca wczoraj była [emoji6] moja mama jak na ginekologii pracowała to fazy księżyca zawsze znała i wiedziała że jak pełnia to na herbatę nie będzie czasuPieszczoszka kobieta której przede mną powiedzieli, że lekarz ja za 4h przyjmie pojechała do Wyspiańskiego a po 30 minutach wróciła bo tam ją jeszcze zje***i za to, że przyjechała [emoji45] no kosmos mówię Ci, a przy okazji na trakcie porodowym nie było ani pół wolnego miejsca, co którąś wywozili po porodzie to już wjeżdżała na wózku następna. Mam nadzieję, że do grudnia się uspokoi, bo ja nie chcę rodzić na korytarzu...
Rossiczka
Moderatorka
Fajne chociaż u mnie pewnie już od godziny nic nie ma [emoji12]
@Eraja Ty jesz tak malutko jak ptaszek
Dziewczyny , czy macie jakąś do polecenia prostownice do włosów co by fale mi robiła ;-). Strasznie podobały mi się moje lekko pofalowane włosy .
Wpisalam się wczoraj do kalendarza ale zniknęłam[emoji17]
gie_er
Fanka BB :)
Ja czekam chociaż na taki nie na spaniu [emoji23]Ja czekam aż znów sie obudze z orgazmem jak kiedyś zazdroszcze, od razu dzień lepszy
gie_er
Fanka BB :)
9.07 ma być pełnia. Oglądałam kiedyś taki dokument "Pierwszy krzyk" o narodzinach w różnych kulturach i krajach, właśnie chyba z Chin było przy pełni, to hurtowo się rodziły [emoji4] sprawdziłam grudzień na szczęście tam pełnią 3.12 a ja mam termin na 16.12 to chyba bezpieczna odległość[emoji16]Może pełnia księżyca wczoraj była [emoji6] moja mama jak na ginekologii pracowała to fazy księżyca zawsze znała i wiedziała że jak pełnia to na herbatę nie będzie czasu
DigitalGirl
Moderatorka
Bierz remington'a..nie kosztują miliona monet, a robią robotę tylko zwróć uwagę żeby plytki były zaokrąglone, wtedy wychodzą ładne fale.Fajne chociaż u mnie pewnie już od godziny nic nie ma [emoji12]
@Eraja Ty jesz tak malutko jak ptaszek
Dziewczyny , czy macie jakąś do polecenia prostownice do włosów co by fale mi robiła ;-). Strasznie podobały mi się moje lekko pofalowane włosy .
Wpisalam się wczoraj do kalendarza ale zniknęłam[emoji17]
reklama
A gdzie to z kad gazetka?