pieszczoszka1988
Jestem mamusią
prenatalne 4d 250zł z płytaSuper [emoji4]a to placilas za zwykłe prenatalne 250, czy coś dodatkowo za to 4d?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prenatalne 4d 250zł z płytaSuper [emoji4]a to placilas za zwykłe prenatalne 250, czy coś dodatkowo za to 4d?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
ja 176cm i 41 stopaHeh ja mam 173 wiwc też sporo ale najorsza stopa rozmiar 42 buty to kajaki i wogole znalezc cos to masakra ale coż nikt nie mówił ze bedzie lekko. U nas w rossmanie stosuja sie do tego ze mamy pierwszenstwo ☺
Tu same wielkie z kajakami [emoji23] ja 173 i 40/41ja 176cm i 41 stopa
Do usg połówkowego.Do prowadzenia czy do usg polowkowego?
To ja też płaciłam 250.@Ankus usg polowkowe 230, 3d/4d 250 płyta 20
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się, że jesteś spokojniejsza. Niestety z zusem każdy ma jakieś akcje. Nigdy na korzyść zwykłego człowieka. Masz rację, nie przejmuj się, spokój ważniejszy.No właśnie... Perfidnie wykorzystuja bezradność. Też bym na to nie miała siły. Pamiętam jak się schowałam na 2 tygodnie do łóżka i nie miałam ochoty obcować z resztą świata. Na szczęscie teraz mamy zdrowe Bąbelki. <3
Ba! Nawet się pogodziłam już ze świtskiem który wczoraj dostałam. Po prostu szkoda mi nerwów i zdrowia Młodego. Ale emocje wczoraj mną zawładnęły straszliwie. Już jestem spokojna ^^ Zaciśniemy pasa i damy radę.
Mnie tez traktują jak dziecko no cóż tak to jest nie raz chcieli ode mnie dowód osobisty a z dzieckiem do sklepu szłam ehh szkoda gadać@misianka Jesteś mojego wzrostu Nogi też mam małe i ogólnie jestem mała Jak teraz jestem w ciąży to wszyscy się na mnie dziwnie patrzą i myślą że dziecko będzie miało dziecko