reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć dziewczyny. Kto dzisiaj wizytuje?? :)

Śmiejecie się z tego co pisze, ale tak poważnie te dodatkowe kilogramy (6-7)powaznie widać :-D

Ja już nie śpię od dawna, mam dzisiaj rano tego okrutnego zęba :-/ najgorsze jest to, że muszę Maksia że sobą zabrać :-/ mam nadzieję, że pójdzie gładko, żeby dziecko się nie zaraziło do dentysty :-)

U Was też taka nijaka pogoda?? Pochmurno i zimno....
Powiem Ci cos @reniuszek - tylko sie nie obraz.. oblookalam Cie na tym FB jak dodalas wczoraj to zdjecie. I uwierz mi tez mam swira na punkcie aktywnosci, cwiczen i moich krotkich grubych nog ;) ale wygladasz na tym zdjeciu nieziemsko pieknie.. jesli te 6kg na plusie to sprawily - olej to :) pozniej to wszystko zrzucimy :*

Oj pierwsze polowkowe,super.
Ja też mam skurcze łydek. Gin mówi, że niektóre kobiety tak mają i nawet to, że suplementujemy magnez od początku ciąży niewiele daje.

U mnie ruchy są od około tygodnia, a jutro zaczynam 20 tydz. Jednego dnia je czuje, innego nie. I tylko biedny Ł przesiaduje godzinami z ręką na moim brzuchu i czeka hihi ale póki co on gorzej to wyczuwa niż ja.

Miłego dnia dziewczyny

Angella powodzenia dzisiaj. Wracaj ż super wieściami i opowiadaj nam szczegóły badania[emoji7][emoji11]

Dziewczyny jeśli macie u siebie Textil Market to mają teraz wyprzedaże na bodziaki [emoji4]

Powiem Ci cos @reniuszek - tylko sie nie obraz.. oblookalam Cie na tym FB jak dodalas wczoraj to zdjecie. I uwierz mi tez mam swira na punkcie aktywnosci, cwiczen i moich krotkich grubych nog ;) ale wygladasz na tym zdjeciu nieziemsko pieknie.. jesli te 6kg na plusie to sprawily - olej to :) pozniej to wszystko zrzucimy :*
Nie obrażam się :-) dziękuję :-*
Z tego co widziałam to zajmujesz się tańcem brzucha????

@Angella210 kochana koniecznie zdaj relacje. Nie mogę się doczekać :-)))) powodzenia!!!!

Jade dzisiaj zobaczyć ;D mam duży w carrefourze :D

p19uflw1nv024jhl.png
A kupił Ci mąż te świąteczne Tesco??

@Angella210 powodzenia na połówkowym. Jeny jak ten czas szybko leci. Jeszcze trochę i na usg w 34 będziemy się umawiać :D

@reniuszek ja się nie śmieje, bo mam 4 kg na plusie. Wczoraj będąc w centrum handlowym w c&a fajna niedrogą kieckę zobaczyłam więc stwierdziłam że przymierzę, wzięłam rozmiar większą z myślą, że na wakacje w sam raz. W przymierzalni się okazało, że na brzuch może jeszcze z dodatkowy cm czy dwa zostały :D Więc nie kupiłam, bo pewnie za tydzień byłaby za mała

Hej, ja właśnie wróciłam z laboratorium (kontrola hormonów tarczycy przed jutrzejszą wizytą). O dziwo dziś żadnej kolejki i jak przyszłam to zaraz już było i po :) pierwszy raz się takie coś zdarzyło. Co do pogody to jak wychodziłam, to zimno mi w kurtce było, wracałam za 15min to już gorąco na samym krótkim rękawku, a teraz jak tylko wróciłam to pochmurnie, wietrznie i właśnie urwanie chmury za oknem. Jak ja się cieszę że zdążyłam przed tym deszczem na spokojnie nawet jeszcze do spożywczego skoczyłam po drodze. :D
@Angella210 powodzenia na badaniach i tak jak reszta czekam na relację z pozytywnymi wieściami ;)

reklama
U mnie wczoraj było nijak a dzisiaj juz słonko od rana :) właśnie wstałam ;) pięknie jest nie musieć się zrywać żeby młoda odstawiac do przedszkola :D
Ja do dentysty też muszę w końcu ale to może juz poczekam :D
U nas dzisiaj w planie zakupy z Hania bo obiecałam jej nowe kleje, brokaty, kolorowe papiery i ozdoby do wycinania :D a na obiad dzisiaj tradycyjny schabowy z młodymi i mizeria :)

p19uflw1nv024jhl.png
Ale fajny plan! Chyba większość dzieci lubi wycinanki i pierdoly, fajnie. Ja szukam pomysłów dodatkowych na nudę domowa u Maksa heh..
Chyba będę Cię dzisiaj atakować, bo będę próbowała zrobić sobie sama hybryde... I uwaga będę też próbowała przedłużyć paznokcie hardem :-D Hahaha jeśli pozwolisz oczywiście! :-) buziaki dla Hani :-)

Do góry