reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Jeżu, właśnie skończyłam tego kurczaka w sosie.... I powiem Wam, że dodałam jeden składnik, ktory całkowicie nadal charakter sosikowi mniam!!
Poza tym dogadałam się z em co do łazienki i tu zgodnie drewno i czarne heksagony uffff!!!!!!
@Ankuś ja też nie czuje codziennie. Dzidzia jest jeszcze drobniutka chudziutka i nie zaraz przy powłoce brzusznej tylko głębiej :-) więc spokojnie. Po którymś tam tygodniu liczy się ruchy :)Zobacz załącznik 813332
Już się przyzwyczaiłam do tych ruchów i już mi ich brakuje :)
Ale pysznie wygląda to jedzonko :D

reklama
Tak wiem. Po prostu rozrastamy się :-) właśnie zauważyłam że porządnie mnie wystrzeliło do przodu :-D
To pięknie :) Ty chudzinka jesteś, więc pięknie wyglądasz.
Mój ginekolog wie, że jestem panikara, więc od razu mnie przestrzegł, pewnie żebym do Niego nie dzwoniła haha ;) mnie też plecy bolą, szczególnie jak dużo chodzę, sprzątam, prasuje, albo za długo stoję.

Bo reklama :d

p19uflw1nv024jhl.png
Okay to spróbuję jak Osia ;) Ja ssałam P r e na len ^^

Tak wiem. Po prostu rozrastamy się :-) właśnie zauważyłam że porządnie mnie wystrzeliło do przodu :-D
Mnie plecy dają w kość od tygodnia, ale wiem dlaczego. To że się rozrastamy - wiadomo to raz. Dwa - nie ruszam się nadaktywnie, bo mi nie wolno. Trzy - leżę całymi dniami na podwójnie krzywym łóżku -.- No i takie są efekty że co drugi wieczór ląduję w korytarzu na chodniku i rozciągam kręgosłup. Strzela jak popcorn -.- I właśnie mnie wypchało!. Ale czekam do rana bo gazy mogą robić swoje...

To pięknie :) Ty chudzinka jesteś, więc pięknie wyglądasz.
Mój ginekolog wie, że jestem panikara, więc od razu mnie przestrzegł, pewnie żebym do Niego nie dzwoniła haha ;) mnie też plecy bolą, szczególnie jak dużo chodzę, sprzątam, prasuje, albo za długo stoję.
Teraz to nie żartuj :-) ja nie jestem chudzinka. Mój sekret schowany jest w grubych krótkich nogach i wielkim tyłku :-) ahhhhh

Mnie plecy dają w kość od tygodnia, ale wiem dlaczego. To że się rozrastamy - wiadomo to raz. Dwa - nie ruszam się nadaktywnie, bo mi nie wolno. Trzy - leżę całymi dniami na podwójnie krzywym łóżku -.- No i takie są efekty że co drugi wieczór ląduję w koytrzu chodniku i rozciągam kręgosłup. Strzela jak popcorn -.- I właśnie mnie wypchało!. Ale czekam do rana bo gazy mogą robić swoje...
To u mnie zdecydowanie wzrost wagi i wielkie cyce. Z B już jestem na E :-O

To u mnie zdecydowanie wzrost wagi i wielkie cyce. Z B już jestem na E :-O
No to emek musi być szczęśliwy jak widzi takie okazy :D Nie mów że nie bo ja tam bym wzroku nie oderwała, hihihi. ;) U mnie z wagą różnie. 3 do przodu 2 do tyłu. Tyłek spadł. Ale cycki. Z B na C. Szału nie ma. Mimo to dla mnie to i tak kolosy, bo 8 lat temu byłam na 0 ;) Mnie to łóżko wykończy. Idę w weekend po kostium i zapisuję się na basen. Gdzieś mam ten zakaz jak mają mi lędźwia strzelić. A u mnie 6 miesięcy bez ćwiczeń i tak się przed ciążą raz skończyło. Miałam taką rwę że płakałam tydzień -.- 25 lat i rwa... Kurde... Pomalutku żabkiem w wodzie, kotrolując oddech raczej powinniśmy przeżyć. W końcu rehabilitację od basenów się zaczyna ;)

reklama
Do góry