reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

moj facet kiedys poszedł zrobic kanałowe na nfz .Spiłowali mu zęba do samego dziąsła ,zrobili kanałowe i tak zostawili :D
O dzizas!!!! Ja mam opiekę w medivcover mój em nas wszystkich dopisał pod swoja wypłatę. Jeszcze nie korzystałam jutro podzwonie i zobaczymy.... Bo w sumie głupota prywatnie chodzić i co wizyta 200zl zostawiać :-/

reklama
@reniuszek ! Jak dobrze Cię czytać. Szkoda tylko że tak się biedna męczysz :( Też mi gdzieś przelatywałaś z tyłu głowy przez weekend co tam i jak tam Twoje oczy, zęby no i osioł emek ;) Za chwilę zęby będą zdrowe i ból zniknie. Szwagierka też się mega męczyła z tylnym zębem i jechała z paracetamolem na całego bo inaczej się nie dało. Z dwojga złego lepsze te tablety niż stres dla naszych Maluszków, naprawdę :) Szybkiego powrotu do zdrowia :*

@Endywia, klima to samo zło! Ja zaczynając pracę po tygodniu dostałam pierwszego w życiu zapalenia zatok. Od tamtej pory wystarczy mi byle wiaterek żeby spuchły mi zatoki i zaatakowała migrena :/

Mnie też przereżają jąderka i napletek. Ale nauczymy się ;) Co to dla nas :)
Dzięki Kochana :-* a jak wy się czujecie??? Ja nie ufam tabletkom nieważne czy w ciąży czy nie.... Po prostu nie toleruje :-)
A z fistaszkiem dacie radę. Przyzwyczaisz się. Sama natura :-)

O dzizas!!!! Ja mam opiekę w medivcover mój em nas wszystkich dopisał pod swoja wypłatę. Jeszcze nie korzystałam jutro podzwonie i zobaczymy.... Bo w sumie głupota prywatnie chodzić i co wizyta 200zl zostawiać :-/
Mam nadzieję że masz lepsze warunki w Medicover niż my w PZU bo na opiekę stomatologiczna tylko 15% zniżki mamy.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest świetna wiadomość :) Mnie teściowa podpięła pod siebie w pracy, ale w Luxmedzie. Nie wiem jak jest w Medicoverze, ale ja zanim poszłam do Luxmedu musiałam rozeznać się w temacie pracujących tam lekarzy. Większość to niestety nieczułe beztalencia... :( Zazwyczaj jak było dużo wolnych terminów do danego lekarza to zwyczajnie był kiepski ^^ Ja swojego muszę rezerwować 5 tygodni wcześniej xD A są tacy co po prostu trzeba polować na termin bo w przód nie ma nic ;)

My czujemy się różnie w zależności od dnia. Mały rośnie i mnie rozciąga, a ja przechodzę ciężki czas bo wróciły do mnie uczucia do pierwszej ciąży którą straciłam. Rodziłabym za 16 dni... Przez to nasilają mi się takie głupoty, typu że Maluszek nie jest mój i zaraz ktoś mi go na zawsze odbierze -.- Rozchwiana emocjonalnie dawno tak nie byłam o_O Staram się od razu uciekać od tych głupot i myśleć o wszystkim co najlepsze dla Małego. W końcu Olo jest teraz najważniejszy <3 Ł jest grzeczny. Troszkę podenerwowany ale grzeczny. ;) Pomaga mi w domu. Dogadza jedzeniem. :D Także relacje mąż-żona są w porządku. Chociaż On ciągle mnie chce wysyłać na terapię... A ten temat mnie po prostu wkur***a. :/ To taki jedyny minus w naszym związku.

@reniuszek Mam nadzieje,że ból zęba w końcu ustąpi a z mężem będzie wszystko ok.
@Rossiczka Super,że się dogadaliście.Wyjazd to bardzo dobry pomysł.Co do gości co weekend cos o tym wiem bo odkąd się przeprowadziliśmy na swoje to mamy tak co weekend.A ja nie mam juz siły co tyd robić większych zakupów a potem gotować i to sprzątać.Marze o weekendzie tylko we dwoje za nim urodzi się dzidzia.
@Millo Dobrze,że i wy się pogodziliście.Trzymam kciuki żeby teraz było tylko lepiej.Życzę zdrówka dla synka ;);)
Jeżeli u nas będzie chłopak to też na pewno będzie mi ciężko ogarnąć jak to z tymi jajeczkami ;);):D
Ale jakoś będę musiała dać radę.Wszystko dla mnie będzie nowością więc będę się uczyć.
Moje maleństwo dzisiaj się odzywało jak nigdy.Ale boli mnie pod żebrami i chyba tam siedzi sobie;)
My w środę wyjeżdżamy na takie małe wakacje więc jutro coś zacznę na spokojnie coś organizować.

Hej. Ja dziś prawie cały dzień na nogach i teraz bolą i spuchnięte okrutnie. Dzieciaki dziś tak się wypinały mi przez brzuch, że nie wiedziałam co się dzieje. Ja będę musiała się nauczyć obslugi i chłopca i dziewczynki. [emoji4]Znalazłam niedaleko mnie dwa łóżeczka na olx za 120 zl oba! Jutro jadę je obejrzeć. I wanienkę na stojaku za 40 zl. To dobra cena? Tak myślę, że jeśli ją dobrze wyszoruję to powinna być ok.

@reniuszek Mam nadzieje,że ból zęba w końcu ustąpi a z mężem będzie wszystko ok.
@Rossiczka Super,że się dogadaliście.Wyjazd to bardzo dobry pomysł.Co do gości co weekend cos o tym wiem bo odkąd się przeprowadziliśmy na swoje to mamy tak co weekend.A ja nie mam juz siły co tyd robić większych zakupów a potem gotować i to sprzątać.Marze o weekendzie tylko we dwoje za nim urodzi się dzidzia.
@Millo Dobrze,że i wy się pogodziliście.Trzymam kciuki żeby teraz było tylko lepiej.Życzę zdrówka dla synka ;);)
Jeżeli u nas będzie chłopak to też na pewno będzie mi ciężko ogarnąć jak to z tymi jajeczkami ;);):D
Ale jakoś będę musiała dać radę.Wszystko dla mnie będzie nowością więc będę się uczyć.
Moje maleństwo dzisiaj się odzywało jak nigdy.Ale boli mnie pod żebrami i chyba tam siedzi sobie;)
My w środę wyjeżdżamy na takie małe wakacje więc jutro coś zacznę na spokojnie coś organizować.
Dziękuje :*
Kochana macice masz pod pepkiem więc na spokojnie dzidziuś pod zebra jeszcze nie zawedrowal :-)
Zazdroszczę mini wakacji.
Nam jak się uda to wyjedziemy w Beskidy na tydzien.

reklama
To jest świetna wiadomość :) Mnie teściowa podpięła pod siebie w pracy, ale w Luxmedzie. Nie wiem jak jest w Medicoverze, ale ja zanim poszłam do Luxmedu musiałam rozeznać się w temacie pracujących tam lekarzy. Większość to niestety nieczułe beztalencia... :( Zazwyczaj jak było dużo wolnych terminów do danego lekarza to zwyczajnie był kiepski ^^ Ja swojego muszę rezerwować 5 tygodni wcześniej xD A są tacy co po prostu trzeba polować na termin bo w przód nie ma nic ;)

My czujemy się różnie w zależności od dnia. Mały rośnie i mnie rozciąga, a ja przechodzę ciężki czas bo wróciły do mnie uczucia do pierwszej ciąży którą straciłam. Rodziłabym za 16 dni... Przez to nasilają mi się takie głupoty, typu że Maluszek nie jest mój i zaraz ktoś mi go na zawsze odbierze -.- Rozchwiana emocjonalnie dawno tak nie byłam o_O Staram się od razu uciekać od tych głupot i myśleć o wszystkim co najlepsze dla Małego. W końcu Olo jest teraz najważniejszy <3 Ł jest grzeczny. Troszkę podenerwowany ale grzeczny. ;) Pomaga mi w domu. Dogadza jedzeniem. :D Także relacje mąż-żona są w porządku. Chociaż On ciągle mnie chce wysyłać na terapię... A ten temat mnie po prostu wkur***a. :/ To taki jedyny minus w naszym związku.
Wrażliwcu jeden :-) chyba jak bede gdzieś w pobliżu Krakowa to przyjadę specjalnie do Ciebie, żeby Cię uściskać :-)
Mój em też ogarnia. To coś ugotuje, na zakupy pojedzie, pranie powiesi, naczynia ogarnie..... Tu nie powiem pomaga mi bardzo, czasem kosztem swojej pracy i tego co mógłby zrobić z cięższych rzeczy na poczet remontu.
No i kupił mi dzisiaj kaczkę w biedrze...alez byłam zaskoczona :-O

Do góry