reniuszek współczuje problemów z zębami. Osobiście mam 8 do wyrwania, miałam już termin na kwiecień ustalony, ale odwołałam z uwagi na 2 kreski, teraz ponieważ nic mnie nie boli postanowiłam się wstrzymać do porodu, ale boje się,że któregoś dnia zacznie dawać znać o sobie :/
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a ta darmowe kanałowe to chyba tylko w klinikach na nfz
reniuszek
Love in the knick of time
No właśnie doczytalam. Zastanawiam się jak z innymi placówkami medycznymi w których ludzie się ubezpieczaja. Jutro się dowiem.a ta darmowe kanałowe to chyba tylko w klinikach na nfz
Millo
Fanka BB :)
Wpadlam na szybko bo ciezka noc przed nami.Leos sie rozchorowal.Gile z nosa po pas,kaszel,goraczka.. budzi sie co chwile..wciaga te gluty przez sen i sie krztusi.Masakra.
Uparciuch Mnie wkoncu po polud niu przeprosił,pogadalismy i mam nadzieje ze bedzie nad soba bardziej panowal!
Nie cierpie gdy dziecko jest chore;(tak mi Go zal..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Uparciuch Mnie wkoncu po polud niu przeprosił,pogadalismy i mam nadzieje ze bedzie nad soba bardziej panowal!
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
moj facet kiedys poszedł zrobic kanałowe na nfz .Spiłowali mu zęba do samego dziąsła ,zrobili kanałowe i tak zostawiliNo właśnie doczytalam. Zastanawiam się jak z innymi placówkami medycznymi w których ludzie się ubezpieczaja. Jutro się dowiem.
gie_er
Fanka BB :)
Link do: Dodatkowe usługi stomatologiczne dla kobiet w ciąży i w okresie połogu
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
@reniuszek ! Jak dobrze Cię czytać. Szkoda tylko że tak się biedna męczysz Też mi gdzieś przelatywałaś z tyłu głowy przez weekend co tam i jak tam Twoje oczy, zęby no i osioł emek Za chwilę zęby będą zdrowe i ból zniknie. Szwagierka też się mega męczyła z tylnym zębem i jechała z paracetamolem na całego bo inaczej się nie dało. Z dwojga złego lepsze te tablety niż stres dla naszych Maluszków, naprawdę Szybkiego powrotu do zdrowia :*
@Endywia, klima to samo zło! Ja zaczynając pracę po tygodniu dostałam pierwszego w życiu zapalenia zatok. Od tamtej pory wystarczy mi byle wiaterek żeby spuchły mi zatoki i zaatakowała migrena :/
Mnie też przereżają jąderka i napletek. Ale nauczymy się Co to dla nas
@Endywia, klima to samo zło! Ja zaczynając pracę po tygodniu dostałam pierwszego w życiu zapalenia zatok. Od tamtej pory wystarczy mi byle wiaterek żeby spuchły mi zatoki i zaatakowała migrena :/
Mnie też przereżają jąderka i napletek. Ale nauczymy się Co to dla nas
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ale nawet jak sie nie jest w ciazy to na nfz kanałowe tak samo zrobią :/
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
więc ja tu nie widzę jakiś mega przywilejów
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Zdrowka dla Leosia od turbociotek z forum :*Wpadlam na szybko bo ciezka noc przed nami.Leos sie rozchorowal.Gile z nosa po pas,kaszel,goraczka.. budzi sie co chwile..wciaga te gluty przez sen i sie krztusi.Masakra.