reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, czy wybierając wózek na zimę wybieracie te z największą gondolą, czy nawet jak jest taka średnia to taki bejbik tam wejdzie?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
ja jakoś mega wielkiej uwagi nie przywiązuje do gondoli bo na wiosne od razu będę kupować spacerówkę taką która się rozkłada całkowicie do pozycji leżącej .

reklama
Ja też mam paczkę pampersów i trochę chusteczek. Z ciuchów kupiłam 2 pary spodenek i jedne body. Dla mnie ta ciążą dalej jakaś taka nierzeczywista jakbym nie przyswajała że w niej jestem.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
tez mam podobne .. chyba po tym badaniu połówkowym zaczne stopniowo coś kupować

Ja nic jeszcze nie kupuję. Nie kupiłam jeszcze ani jednej rzeczy. Dla mnie to za wcześnie. Również dla siebie z ciążowych nic a nic [emoji3] po połówkowych może zacznę coś ale bardziej nastawiam się na zakupy po wrześniu.

Ja nic jeszcze nie kupuję. Nie kupiłam jeszcze ani jednej rzeczy. Dla mnie to za wcześnie. Również dla siebie z ciążowych nic a nic [emoji3] po połówkowych może zacznę coś ale bardziej nastawiam się na zakupy po wrześniu.
Ja nie miałam wyjścia i musiałam ciążowe kupić bo w inne spodnie się nie mieszcze[emoji23] zazdroszczę, że nadal możesz w zwykłych ciuchach.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Mam trochę takich luźniejszych, dostałam też spodnie ciążowe od koleżanki, jakoś daję jeszcze radę ale jest coraz trudniej to fakt [emoji4] chociaż wszyscy mówią że mam mały brzuszek jak na 18ty tydzień, w sumie to już chciałabym mieć bardziej widoczny [emoji6]

Ja wstałam 4.15 przyszłam Was nadrobić. Śnił mi się seks ehhh ale miło ;) Potem było już mniej ,że szłam uliczką i ciągle oglądałam się za siebie stał tam facet i mówi nie oglądaj się tak ja za Tobą nie idę stoję sobie. Potem zaczął mnie gonić i kiedy był już blisko chciałam krzyknąć mamo!!!

Widzę,że rozmowa z ciuszków i połówkowych przeszła na wózki. Ooo to jest temat którym tak wcześnie mogę się zająć bo bardzo mnie interesuje zakup spacerówki bardziej poręcznej niż to co mam w domu . W domu zwykla parasolka ale nie rozkłada się do pozycji lezącej tylko pół i beznadziejnie się składa , miałam problem zmieścić ją w bagażniku. Znacie może takie modele ,które składają się w pół jednym ruchem i nie są bardzo szerokie bo nie wiem gdzie miałam oczy jak auto kupowałam z tak małym bagażnikiem.

Co do spacerowek to ja mam baby jooggera city mini . Składa się jedną ręką, waży 8 kg.
Jak szukałam spacerówki dla Tobiasza, to ponieważ my dużo spacerujemy, place zabaw, zakupy etc mi zależało aby wózek fajnie jeździł, inne spacerówki po wyprobowaniu BJ jeździły jakby chciały A nie mogły.
Acha, on złożony spokojnie się mieści za fotelem

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja mic nie mam dla dzidziusia ani jednej rzeczy chyba dopiero po połówkowych zaczne pomału gromadzić a sporo tego będzie bo to pierwsze dziecko. Na szczescie koleżanka mi obiacała ciuszki po synku wiec co nieco odpadnie a i dziadkowie wózek☺

Ja też mieszcze się w swoje jeansy, co prawda w taliowane sukienki niekoniecznie wszystkie.

Co do zakupów nic nie zaczęłam, jeszcze dla mnie za wcześnie, a przy pierwszym potrzebujemy wszystko.

Na razie wiekszy kłopot mam że snem. Uwielbiam spać na brzuchu a powoli mi nie wygodnie a na bokach Jak długo leżę to bolą mnie biodra. I tym sposobem budzę się wcześnie. A nocne wędrówki do toalety nie ułatwiają w wyspaniu się

reklama
Dzień dobry Dziewczyny :) wyjeżdżamy dziś z przyjaciółmi na weeked na wieś. Totalna głusza, cisza i spokój, agroturystyka w 100%. Oczywiście jak przewidywałam akurat dziś przy wymiotowaniu znów plamienie..pech straszny. No ale trochę poleżę i tak pojedziemy. Niech to durne łożysko się podnosi plizzzz :/

Do góry