reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Powodzenia dziewczyny na wizytach ;)
U nas grzmiało,błyskało się,ale jako takiej burzy nie było a szkoda bo nie ma czym oddychać.Jakaś tragedia jest.Nie mogłam zasnąć przewracałam się z boku na bok.
Poszłam spać chyba o 1.Ogarnia mnie chyba strach przed jutrzejszą wizytą bo jakieś dziwne sny też miałam.
@Millo Życzę zgody z mężem ;)Niech pójdzie po rozum do głowy.Musi być dobrze ;)Ja nie lubię jak jesteśmy pokłóceni,ale jak mam rację to nie odpuszczam ;)Taka już moja natura to co mi nie pasuje zawsze wole powiedzieć niż dusić to w sobie i sama siebie oszukiwać,że jest ok.
@maja1987 Możesz podesłać taką listę?To moja pierwsza ciąża i ciężko mi zrobić taką listę żeby niczego nie przegapić ;)

reklama
@Millo trzymam kciuki o to żeby Twój mąż opamiętał się jak mój. Wrócił z pracy jak zbity kundel i przepraszał mnie do późnej nocy. Zapomniał się w jakim jestem stanie i mi nawrzucał. Teraz jak ma zły dzień to się nie odzywa i ma taką specyficzną minę ^^
Także trzymam za Was kciuki a jakbyś coś miała na serduszku to lej na forum śmiało ;)

Dziewczyny, rozkładam się po tych wczorajszych lodach. Nos mam zawalony i jestem tak słaba że ledwo stoję. Idę zrobić sobie czosnek z majonezem do kanapek. Dziś chyba będę cały dzień drzemać.

Mnie też by sie taka lista przydała wogóle to ostatnio wpadam w panike że sobie nie dam rady z maleństwem, wszyscy sie ze mnie śmieją bo "przezież ty to pierwsza piastunka jak widzisz dziecko" ale swoje to co innego inż na chwile sie zajac.

@Millo trzymam kciuki o to żeby Twój mąż opamiętał się jak mój. Wrócił z pracy jak zbity kundel i przepraszał mnie do późnej nocy. Zapomniał się w jakim jestem stanie i mi nawrzucał. Teraz jak ma zły dzień to się nie odzywa i ma taką specyficzną minę ^^
Także trzymam za Was kciuki a jakbyś coś miała na serduszku to lej na forum śmiało ;)

Dziewczyny, rozkładam się po tych wczorajszych lodach. Nos mam zawalony i jestem tak słaba że ledwo stoję. Idę zrobić sobie czosnek z majonezem do kanapek. Dziś chyba będę cały dzień drzemać.
No to kuruj sie kochana żeby cie całkiem nie rozłożyło.

Dziękuję. Staram się to zdusić w zarodku ale już gardło czuję...

Masz te same stresy jak ja. Jestem co raz bardziej przerażona odpowiedzialnością. Wiem że dam radę, bo ja zawsze daję radę. A mimo to boję się jak cholera...
@Eraja mi pomogl na gardlo Prenal gardlo: Link do: *spam* Gardło, pastylki do ssania bez cukru, 16 szt. - Portal Dbam o Zdrowie.

Zrob sobie Miod, mleko, odrobina masla i 2 zabki czosnku albo jesli nie lubisz mleko na cieplo to Herbate z polowa cytryny i sokiem malinowym i wycisnij do niej 2 zabki czosnku - wypij cala razem z czosnkiem i siup do lozka sie wygrzac! Mnie tez ostatnio bralo i te mikstury plus tabletki przywrocimy mnie szybko do zycia. ZDROWKA!!! :*

Udanych wizyt [emoji1]

Ja dziś ledwo żyję. Jest strasznie gorąco. I na dodatek musiałam wracać się z pod przedszkola bo moja córka przypomniała sobie, że majtek nie założyła [emoji23]
Pierwszy raz się to nad zdarzyło ale wracać się trzeba bolo bo jak w sukience bez majtek [emoji23]

Zrobiłam szybkie zakupy a na obiad mąż kupi pierogi. Mamy tu taki sklepik gdzie sprzedają pierogi własnej roboty. [emoji39]

Dziewczyny jak Wam zazdroszczę, że znacie już płeć. Strasznie bym chciała już wiedzieć czy to junior czy juniorka. W sobotę chyba powiem gin że nie wyjdę dopóki mi nie powie [emoji2]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Historia o zapomnianych majciochach doprowadziła mnie do łez ☺ aż humor mi się poprawił ☺

@Millo ja też jestem taka że zawsze powiem o dwa słowa za dużo a później ich żałuję ale nie pokazuje tego, jak pare dni będzie Twój mąż bez obiadu i pośpi na podłodze i będzie go wszystko bolało to mu przejdzie i będzie Ciebie przepraszał na kolanach :) Głowa do góry , pamiętaj że my teraz nie możemy się denerwować. Wszystko dobrze się skończy :)

reklama
Do góry