reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@gie_er Nie dziwie się,że się wkurzyłaś.Macie rocznice,były plany a on sam zdecydował jakby rodzina się nie liczyła.Praca pracą,ale dziecko cierpi no i Ty oczywiście też gdzie potrzebujesz teraz więcej troski.Mój mąż też brał dużo nadgodzin,ale w końcu zrozumiał,że ja siedzę sama w domu przez cały czas a potrzebuje z nim porozmawiać czy gdzieś wyjść itp. Teraz mnie uprzedza np.że będzie miał nadgodziny w tym tyg ale w następnym już nie bierze nic.

Pytanie do tych co czują już ruchy.
Dzisiaj czułam takie jakby trzepotanie w jednym miejscu,trwało to chwilke. Czy to są ruchy??. To moja trzecia ciaza ale już nie pamiętam jak to bylo.

Pytanie do tych co czują już ruchy.
Dzisiaj czułam takie jakby trzepotanie w jednym miejscu,trwało to chwilke. Czy to są ruchy??. To moja trzecia ciaza ale już nie pamiętam jak to bylo.
może być to ale nie musi .. ciężko stwierdzić :/ Ja teraz już nie kiedy czuje takie nawet pukanie ale np dziś od rana nic kompletnie nie czuje

reklama
Do góry