Ze mnie się mój S. ostatnio śmiał, jak chciałam budzik na 6:30 nastawiać, że po co mi skoro u mnie o tej porze już dzień w najlepsze.@Mikado93 z tym wstawaniem o 5 i późniejszym zgonem mam dokładnie tak samo
reklama
Lake882
Fanka BB :)
To świetnie ☺ jakąś propozycja miejsca ? mam nadzieje ze reszta bielszczanek się dołączy ☺to mozemy coś zorganizować !
Angella210
@gie_er Nie dziwie się,że się wkurzyłaś.Macie rocznice,były plany a on sam zdecydował jakby rodzina się nie liczyła.Praca pracą,ale dziecko cierpi no i Ty oczywiście też gdzie potrzebujesz teraz więcej troski.Mój mąż też brał dużo nadgodzin,ale w końcu zrozumiał,że ja siedzę sama w domu przez cały czas a potrzebuje z nim porozmawiać czy gdzieś wyjść itp. Teraz mnie uprzedza np.że będzie miał nadgodziny w tym tyg ale w następnym już nie bierze nic.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Pewnie będą upały to może gdzieś wyskoczymy posiedzieć na lody/gofry albo coś zjeść ? Jeśli na lody proponuję sferę a jeśli coś zjeść to sarni stokTo świetnie ☺ jakąś propozycja miejsca ? mam nadzieje ze reszta bielszczanek się dołączy ☺
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
może być to ale nie musi .. ciężko stwierdzić :/ Ja teraz już nie kiedy czuje takie nawet pukanie ale np dziś od rana nic kompletnie nie czujePytanie do tych co czują już ruchy.
Dzisiaj czułam takie jakby trzepotanie w jednym miejscu,trwało to chwilke. Czy to są ruchy??. To moja trzecia ciaza ale już nie pamiętam jak to bylo.
Parę dni temu czułam kilka razy takie pukniecie. Ale dzisiaj wogole inaczej i to wtedy gdy położyłam się na boku ż podkurczonymi nogami.może być to ale nie musi .. ciężko stwierdzić :/ Ja teraz już nie kiedy czuje takie nawet pukanie ale np dziś od rana nic kompletnie nie czuje
gie_er
Ja niestety będę uziemiona bo Mi ma drugie zmiany, a ja siedzę z Nadią.to mozemy coś zorganizować !
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Lake882
Lody jak nabardziej wchodzą w grę ☺ zobaczymy o której godzinie się spotkamy bo jedzonko tez brzmi dobrze ☺Pewnie będą upały to może gdzieś wyskoczymy posiedzieć na lody/gofry albo coś zjeść ? Jeśli na lody proponuję sferę a jeśli coś zjeść to sarni stok
reklama
Lake882
To może przyjechać po Was ? ☺Ja niestety będę uziemiona bo Mi ma drugie zmiany, a ja siedzę z Nadią.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom