@Angella210 ja piję cisowiankę lub Żywiec Zdrój. Gazowane. Tylko one mi smakują. Reszta albo mi śmierdzi mułem albo wydaje się mdła.. Nie jest lekko [emoji6]. Oczywiście najbardziej smakuje mi Cola, ale staram się ograniczać...
Wy tu wieczorem o pizzy, zapiekankach i owocach, a ja dziś rano rozmawiając z mężem stwierdziłam, że zjadłabym eklera. I golonkę z chrzanem i kiszoną kapustą.. Taka mnie chęć naszła o 7 rano [emoji23]. Dziś jeszcze mam gości to zjemy jakiś domowy obiad, ale jutro to musimy się wybrać na golonkę do knajpy [emoji16].
@misianka z tym pogrzebem czy cmentarzem to jakiś zabobon, nie zawracaj sobie tym głowy. Ja wczoraj byłam na pogrzebie, nikt dla mnie bliski, jeden z wielu współpracowników, ale nawet przez sekundę przez myśl mi nie przeszło, że nie mogę iść bo kobieta w ciąży nie powinna.. Obawiałam się tylko pogody czy mnie słońce nie zetnie z nóg..
@Eraja morza miłości [emoji8]!
Przeczytałam piąte przez dziesiąte [emoji6].. Nie mogę się dziś skupić, jestem taka wymęczona.. Dotarłam do pracy jakąś godzinę temu, a już zaliczyłam 10 minutową drzemkę [emoji23][emoji23]. Byliśmy wczoraj 3h na kręglach, potem się spotkanie przyszłych dziadków przeniosło do nas i dopiero o północy odstawiłam rodziców do domu. Mam zakwasy i jestem strasznie niewyspana.. Ale ogólnie było super [emoji6].
Możecie polecić jakieś fajne koszule nocne? [emoji6] zwykłe piżamy przeszkadzają mi spać, jakoś mnie uwierają.. A mam na stanie tylko jedną koszulę, która źle znosi takie częste pranie.. Ostatnio oglądałam na rynku, niby bawełna, ale w dotyku wydawała się jakaś strasznie dziwna,nie odważyłam się jej kupić na spróbowanie [emoji6].
Gratuluję udanych wizyt, dobrych wyników i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące [emoji16]!
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 3 lata temu zamawiałam na Link do: DN-NIGHTWEAR® - bielizna nocna, piżamy (koszule nocne są w tunikach) Śpię w nich o tamtej pory na zmianę. Błękitna trochę mi wyblakła, ale nadruki zostały I dalej są wygodne