eklerkaa
Fanka BB :)
Zdjęcia wstawilam w wątku USG WIZYTY . a ja idę was czytać. ;-)
......:::::::::16t. i 0d::::::::.........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robię dokładnie tak samo. Miliard małych posiłków. No nie licząc tej pizzy. Chociaż... Zjadłam ją na 3 razy ^^ Najgorsze dziś jest to że co zjem to znów jestem głodna. I tak cały dzień coś żułam jak kózka@Eraja mi ostatnio też włączył się taki gastro-smok. Mogę jeść cały dzień...co prawda żołądek wymusza małe porcje bo jak przy dużo zjem, momentalnie mnie mdli, ale fakt jest taki że wreszcie przybrałam pierwszy kilogram
Aaaaa!!! GRATULUJĘ!!!! Ależ się cieszęWszytko w porządku!! Dopiero wyszłam trzymał mnie tyle, usg nawet 3D chciał ująć ale przez łożysko strasznie uniemozlwialo.!! łożysko ładnie się podnosi do góry już. Ale jest na przedniej ścianie i zasłania całe dzieciątko. Chłopaka potwierdził się 100 % ;-) masa płodu 145 g. ;-) wszystkie wymiary idealne. Zdjęcia później podeślę, wracam do domu. Kolejna wizyta za równy miesiąc. Nadrobie również wasze wpisy od rana ;-)
To prawda, ja uwielbiam chodzić na festiwal pizzy, ale wtedy przesadzam z ilościąPizza Hut. Duża na grubym cieście. Aczkolwiek ich duża jest stosunkowo mała
Lecę na kwestie smaku szukać pizzy@eklerkaa gratuluję udanej wizyty. Cudjie ze wszystko dobrze :*
Nie mogę czytać o jedzeniu. ....bo jestem tak przejedzona, że nic w siebie nie zmieszczę
A jesli chodzi o pizzę lubię domowa.....robię z przepisu na pizzę hiszpańska z kwestii i zawsze cudowne wychodzą :-)
ja 14 lipca wyjeżdżamDziewczyny z Bielska ☺ co powiecie na spotkanie po 10 lipca ? ☺ mam kilka spraw do załatwienia w BB
O widzisz? Mówiłam Gęsta krew nie musi świadczyć o czyms złym. Bardzo się cieszę i gratulujęMam wyniki i sa super. Nie mam anemii hemoglobina lepsza niż przed ciążą bo 12,8. Tsh idealne mocz też. Także wszystko super
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom