DigitalGirl
Moderatorka
Wy tu pizzy, zapiekanki a ja wpierdzielam jagody teraz to już całkiem mnie zatwardzi na amen, ale nie mogę się powstrzymać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też się właśnie tego obawiam a dzisiaj mnie brzuch zabolał i już miałam łzy w oczach ... ale wszystko jest dla mnie nowe i nie wiem czego się można spodziewać . Dzięki za odpMnie najcześciej tak bardzo mocno zakłuje nie znosze kichać w ciaży masakra to jest mam stres za każdym razem jak mi sie chce kichnąć.
u nas albo pizza pomylona albo przypalona albo gumowata no tragedia . Jedynie jeszcze takie co ujdą to właśnie pizza hut i tele pizza . Mi gardło dziś mega dokucza plus zgaga i jakas osłabiona jestemA co się dzieje, że źle się czujesz? Z tymi pizzeriami na dowóz nie ma tak kolorowo. Albo z pizza coś nie tak, albo zimną przywożą i trzeba odgrzewać, co mnie denerwuje. Ja z sieciówek najbardziej lubię pizze hut.
Oby nic sie nie rozwinęło. Osłabiona to ja też jestem. Niestety ten stan wciąż mi dokucza. Złości mnie to, bo nic nie robię. Jedynie obiad dla męża, bo normalnie wstyd. Dzisiaj robiłam zupę z soczewicy i makaron z pomidorami suszonymi. Pizza za mną chodzi przez te nasze wpisyu nas albo pizza pomylona albo przypalona albo gumowata no tragedia . Jedynie jeszcze takie co ujdą to właśnie pizza hut i tele pizza . Mi gardło dziś mega dokucza plus zgaga i jakas osłabiona jestem
Super[emoji4] ja nie dostałam zdjecia, wagi nie sprawdzała, USG zrobiła 3d, ale widział tylko mąż z Nadią, ja nawet na moment ekranu nie widziałam [emoji20]Wszytko w porządku!! Dopiero wyszłam trzymał mnie tyle, usg nawet 3D chciał ująć ale przez łożysko strasznie uniemozlwialo.!! łożysko ładnie się podnosi do góry już. Ale jest na przedniej ścianie i zasłania całe dzieciątko. Chłopaka potwierdził się 100 % ;-) masa płodu 145 g. ;-) wszystkie wymiary idealne. Zdjęcia później podeślę, wracam do domu. Kolejna wizyta za równy miesiąc. Nadrobie również wasze wpisy od rana ;-)
......:::::::::16t. i 0d::::::::.........
Pizza Hut. Duża na grubym cieście. Aczkolwiek ich duża jest stosunkowo małaA to jakaś sieciówka? Wygląda pysznie my ostatnio zamawialiśmy dominos i jakoś zawiedziona byłam.