reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Wszytko w porządku!! Dopiero wyszłam trzymał mnie tyle, usg nawet 3D chciał ująć ale przez łożysko strasznie uniemozlwialo.!! łożysko ładnie się podnosi do góry już. Ale jest na przedniej ścianie i zasłania całe dzieciątko. Chłopaka potwierdził się 100 % ;-) masa płodu 145 g. ;-) wszystkie wymiary idealne. Zdjęcia później podeślę, wracam do domu. Kolejna wizyta za równy miesiąc. Nadrobie również wasze wpisy od rana ;-)

......:::::::::16t. i 0d::::::::.........
super gratulacje :) !!!

reklama
@gie_er , @eklerkaa gratulacje wspaniałych wizyt
@iwilleatyou raz jeszcze dobrej, spokojnej drogi i dużo odpoczynku w rodzinnych stronach
@Lake882 oj, tak... ja już jak tylko czuję że mam zamiar kichnąć, to się odruchowo łapię za brzuch ;) a jako, że jestem alergikiem na wszelkie pyłki, to kichanie mnie nie omija

Masakra, ja dziś cały dzień coś jem, teraz też idę do piekarnika wyjąć domowe zapiekanki bo ostatnio za mną chodziły, takie z pieczarkami, kiełbasą i serem (bez cebuli niestety ze względu na wieczorną porę i nocne problemy ze wzdęciami). Aż się boję co to będzie jak na wadze stanę za ten tydzień :p

@iwilleatyou raz jeszcze dobrej, spokojnej drogi i dużo odpoczynku w rodzinnych stronach
@Lake882 oj, tak... ja już jak tylko czuję że mam zamiar kichnąć, to się odruchowo łapię za brzuch ;) a jako, że jestem alergikiem na wszelkie pyłki, to kichanie mnie nie omija

Masakra, ja dziś cały dzień coś jem, teraz też idę do piekarnika wyjąć domowe zapiekanki bo ostatnio za mną chodziły, takie z pieczarkami, kiełbasą i serem (bez cebuli niestety ze względu na wieczorną porę i nocne problemy ze wzdęciami). Aż się boję co to będzie jak na wadze stanę za ten tydzień :p
aż sobie wyobraziłam tą zapiekankę wrrrr nie rób smaka

Gratuluję udanych wizyt ☺ i oczywiście poznanych płci ☺ coraz więcej z nas już dostała cudowna informacje kto zamieszkuje nasze brzuszki ☺
Trochę się nie odzywałam ale dzisiaj już wszystko nadrobilam.

Mam do Was takie pytanie czy jak kichacie albo kaszlecie bolą was brzuchy ???
Mnie najcześciej tak bardzo mocno zakłuje nie znosze kichać w ciaży masakra to jest mam stres za każdym razem jak mi sie chce kichnąć.

No to teraz mi narobiłaś smaka niedobra ty

reklama

Uspokoiłaś mnie ☺ dziękuję

Do góry