reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Nadgoniłam Was od rana ;)
@Eraja Ale mi narobiłaś ochotę na pizzę ;)
Ja dzisiaj zrobiłam rundkę po ciucholandach,ale kupiłam sobie tylko sukienkę ;)Potem koleżanka wpadła na kawę i tak dzień zleciał.Trochę ogarnęłam dom,zrobiłam jakieś pranie.Oby te siły mnie nie opuściły ;)
Jeszcze nie znam płci,ale jak będzie dziewczynka to będzie Noemi a jak chłopak to Mikołaj :D Termin mam na 6 grudnia więc mój mąż stwierdził,że Mikołaj i już ;)
Gratuluje wszystkich udanych wizyt ;)
Powiedzcie mi jaką wodę pijecie? Bo patrzyłam na składy wód dzisiaj w sklepach i ciężko powiedzieć,która jest najlepsza.

Wszytko w porządku!! Dopiero wyszłam trzymał mnie tyle, usg nawet 3D chciał ująć ale przez łożysko strasznie uniemozlwialo.!! łożysko ładnie się podnosi do góry już. Ale jest na przedniej ścianie i zasłania całe dzieciątko. Chłopaka potwierdził się 100 % ;-) masa płodu 145 g. ;-) wszystkie wymiary idealne. Zdjęcia później podeślę, wracam do domu. Kolejna wizyta za równy miesiąc. Nadrobie również wasze wpisy od rana ;-)

......:::::::::16t. i 0d::::::::.........

I strasznie się ruszał... Znowu nie mógł zdjęcia zrobić ani wymiary ustalić bo tak się ruszał że co zatrzymał to było już inaczej. ;-)

Wszytko w porządku!! Dopiero wyszłam trzymał mnie tyle, usg nawet 3D chciał ująć ale przez łożysko strasznie uniemozlwialo.!! łożysko ładnie się podnosi do góry już. Ale jest na przedniej ścianie i zasłania całe dzieciątko. Chłopaka potwierdził się 100 % ;-) masa płodu 145 g. ;-) wszystkie wymiary idealne. Zdjęcia później podeślę, wracam do domu. Kolejna wizyta za równy miesiąc. Nadrobie również wasze wpisy od rana ;-)

Super wieści☺

1498582575-aaaaaa.jpeg
my juz wyjechalismy :) teraz cala noc drogi i kolo 7 rano bede w domku :) blizej was :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję udanych wizyt ☺ i oczywiście poznanych płci ☺ coraz więcej z nas już dostała cudowna informacje kto zamieszkuje nasze brzuszki ☺
Trochę się nie odzywałam ale dzisiaj już wszystko nadrobilam.

Mam do Was takie pytanie czy jak kichacie albo kaszlecie bolą was brzuchy ???

@reniuszek co za dziadowy kosmetyk. Słabo, mam nadzieje, że szybko Ci się polepszy.
Sprzątanie u mnie w mieszkaniu to syzyfowa praca. A w nowym mieszkaniu będzie tyle tego sprzątania, że już mnie to przeraża. Przeprowadzka we wrześniu, październiku, ja nie wiem jak dam radę.
Dziewczyny robiłyście ciasto @Rossiczka, @pieszczoszka1988?
nie robiłam kochana bo kiepsko się czuje planuje w weekend upiec :)

reklama
Do góry