reklama
Angella210
Fanka BB :)
Nadgoniłam Was od rana
@Eraja Ale mi narobiłaś ochotę na pizzę
Ja dzisiaj zrobiłam rundkę po ciucholandach,ale kupiłam sobie tylko sukienkę Potem koleżanka wpadła na kawę i tak dzień zleciał.Trochę ogarnęłam dom,zrobiłam jakieś pranie.Oby te siły mnie nie opuściły
Jeszcze nie znam płci,ale jak będzie dziewczynka to będzie Noemi a jak chłopak to Mikołaj Termin mam na 6 grudnia więc mój mąż stwierdził,że Mikołaj i już
Gratuluje wszystkich udanych wizyt
Powiedzcie mi jaką wodę pijecie? Bo patrzyłam na składy wód dzisiaj w sklepach i ciężko powiedzieć,która jest najlepsza.
@Eraja Ale mi narobiłaś ochotę na pizzę
Ja dzisiaj zrobiłam rundkę po ciucholandach,ale kupiłam sobie tylko sukienkę Potem koleżanka wpadła na kawę i tak dzień zleciał.Trochę ogarnęłam dom,zrobiłam jakieś pranie.Oby te siły mnie nie opuściły
Jeszcze nie znam płci,ale jak będzie dziewczynka to będzie Noemi a jak chłopak to Mikołaj Termin mam na 6 grudnia więc mój mąż stwierdził,że Mikołaj i już
Gratuluje wszystkich udanych wizyt
Powiedzcie mi jaką wodę pijecie? Bo patrzyłam na składy wód dzisiaj w sklepach i ciężko powiedzieć,która jest najlepsza.
eklerkaa
Wszytko w porządku!! Dopiero wyszłam trzymał mnie tyle, usg nawet 3D chciał ująć ale przez łożysko strasznie uniemozlwialo.!! łożysko ładnie się podnosi do góry już. Ale jest na przedniej ścianie i zasłania całe dzieciątko. Chłopaka potwierdził się 100 % ;-) masa płodu 145 g. ;-) wszystkie wymiary idealne. Zdjęcia później podeślę, wracam do domu. Kolejna wizyta za równy miesiąc. Nadrobie również wasze wpisy od rana ;-)
......:::::::::16t. i 0d::::::::.........
eklerkaa
I strasznie się ruszał... Znowu nie mógł zdjęcia zrobić ani wymiary ustalić bo tak się ruszał że co zatrzymał to było już inaczej. ;-)
Super wieści☺Wszytko w porządku!! Dopiero wyszłam trzymał mnie tyle, usg nawet 3D chciał ująć ale przez łożysko strasznie uniemozlwialo.!! łożysko ładnie się podnosi do góry już. Ale jest na przedniej ścianie i zasłania całe dzieciątko. Chłopaka potwierdził się 100 % ;-) masa płodu 145 g. ;-) wszystkie wymiary idealne. Zdjęcia później podeślę, wracam do domu. Kolejna wizyta za równy miesiąc. Nadrobie również wasze wpisy od rana ;-)
iwilleatyou
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Lake882
Gratuluję udanych wizyt ☺ i oczywiście poznanych płci ☺ coraz więcej z nas już dostała cudowna informacje kto zamieszkuje nasze brzuszki ☺
Trochę się nie odzywałam ale dzisiaj już wszystko nadrobilam.
Mam do Was takie pytanie czy jak kichacie albo kaszlecie bolą was brzuchy ???
Trochę się nie odzywałam ale dzisiaj już wszystko nadrobilam.
Mam do Was takie pytanie czy jak kichacie albo kaszlecie bolą was brzuchy ???
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
nie robiłam kochana bo kiepsko się czuje planuje w weekend upiec@reniuszek co za dziadowy kosmetyk. Słabo, mam nadzieje, że szybko Ci się polepszy.
Sprzątanie u mnie w mieszkaniu to syzyfowa praca. A w nowym mieszkaniu będzie tyle tego sprzątania, że już mnie to przeraża. Przeprowadzka we wrześniu, październiku, ja nie wiem jak dam radę.
Dziewczyny robiłyście ciasto @Rossiczka, @pieszczoszka1988?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
gratuluje !Dziewczyny ja już po wizycie, podobno wszystko ok i też mówiła że dziewczynka.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
to powiem Ci ,że u nas w Bielsku to nawet dobrej pizzeri nie ma :/A to jakaś sieciówka? Wygląda pysznie my ostatnio zamawialiśmy dominos i jakoś zawiedziona byłam.