@Eraja akurat w mój mąż próbował mnie przekonać do wiedźminowych imion [emoji23] dzielnie walczyłam by to nie przeszło, całkowicie nie mój klimat [emoji6].
Mi z żeńskich Łucja się bardzo nie zgrywa z nazwiskiem, choć mąż uważa, że właśnie pasuje idealnie.. Ale dla mnie inicjały Ł. Ł wyglądają tragicznie [emoji6]. Z imieniem dla dziewczynki będziemy mieć dużo większy problem [emoji6].
@reniuszek w życiu bym nie pomyślała, że zwykła oliwka może narobić takich problemów! Mam nadzieję, że lekarz coś szybko zaradzi na ten ból.
@chucherko to i tak 6 dni przede mną [emoji6]. Chociaż mam obawy, że tego 11 dziecko okaże się wstydliwe i nie zaprezentuje swojej płci [emoji6]. Ale pewnie od razu będę musiała się umówić gdzieś na usg połówkowe, bo wizyta wypada w 19t6d.. To najwyżej na połówkowym się dowiem [emoji6].
@Zinc ja nie mam ani tego ani tego, ale gdy trochę czytałam w tym temacie to podobno pralko - suszarki częściej się psują (bo tak jakby używa się jej podwójnie) i powinno się suszenie jednego wsadu pralki robić na dwa razy (czyli używanie tak jakby już potrójne wychodzi).
Mi się suszarka marzy [emoji6] już nawet uświadomiłam męża gdzie ewentualnie ustawimy taki sprzęt [emoji6] jak już mnie góra prania do wieszania przy dziecku przerośnie [emoji23].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom