reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
1497855815-aaaaaa.jpeg

Dzisiejsze centrum dowodzenia :)

Double.. Siedź twardo, mam nadzieję że szybko pójdzie.

Cześć dziewczyny jakoś się ostatnio nie odzywałam ale u mnie nic ciekawego. 4 dni wolnego, trochę odpoczęłam a dzisiaj znowu do pracy... [emoji20]

Wszystkim dziś wizytującym wspaniałych wieści życzę i cudnej muzyki bijących serduszek :)
Ja wizytę mam dopiero w czwartek wieczorkiem i może się dowiem czy noszę żeńskie "L" czy męskie "L" :) hi hi ( "L" to imię :) )
Miłego pięknego dzionka dziewczyny :)

reklama
Dzień dobry :-)
Dzięki za kciuki! Wizyta dopiero o 18:45 plus ok. 1,5 h poślizgu. Także przed mną cały dzień...
Również trzymam kciuki za Wasze wizyty Pieszczoszka (zapalenie pęcherza przeszło? )i Lake 882.
Zaraz rzucę się w wir sprzątania, zakupów, gotowania itp ;-)
Miłego dnia!
sama juz nie wiem czy to zapalenie pęcherza czy infekcja ? raz coś czuje po sikaniu raz nie

Do góry