reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Ankus mam nadzieję że z pieskiem będzie wszystko ok i szybko wróci do zdrowia. My dzisiaj pół dnia na chrzcinach znajomych synka. Tam oczywiście za dużo nie zjadłam a tylko wróciłam i w domu dopadł mnie głód [emoji1] jak wracaliśmy zajechalismy w jakiejś wiosce do biedronki i kupił sobie fotel na taras. 350 PLN bo był jeszcze przeceniony o 50 pln[emoji1] czatowalam na niego od dawna Ale w żadnej Biedrze nie mogłam znaleźć. Promocja naprawdę fajna bo w Leroy po 850.
tusiaczzek1988
A na TVP1 leci "Wygrane Marzenia"... Też fajny film :-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
BOSKIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!Ankus mam nadzieję że z pieskiem będzie wszystko ok i szybko wróci do zdrowia. My dzisiaj pół dnia na chrzcinach znajomych synka. Tam oczywiście za dużo nie zjadłam a tylko wróciłam i w domu dopadł mnie głód [emoji1] jak wracaliśmy zajechalismy w jakiejś wiosce do biedronki i kupił sobie fotel na taras. 350 PLN bo był jeszcze przeceniony o 50 pln[emoji1] czatowalam na niego od dawna Ale w żadnej Biedrze nie mogłam znaleźć. Promocja naprawdę fajna bo w Leroy po 850.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dobrze ,że jutro mam wizyte bo chyba przyplątało mi się zapalenie pęcherza
gie_er
Moje dziecko, jako że wieczorami ciągle jej coś dolega przyszła bucząc, że boli ją noga. Powiedziałam, że ma iść do łóżka, a ja przyniosę jej termofor, poszłam do łazienki po ręcznik i tak go szarpałam z półki, że zrzucilam mleczko do prania wołam M, żeby mi przyszedł na pomoc, ten wchodzi a ja cała szyja i całe cycki zalane mleczkiem już mi po brzuchu cieknie . Oczywiście mój głupi mąż spytał czy mam dość czy jeszcze mi dolać
Angella210
Dziękuję Ci bardzoAnkus mam nadzieję że z pieskiem będzie wszystko ok i szybko wróci do zdrowia. My dzisiaj pół dnia na chrzcinach znajomych synka. Tam oczywiście za dużo nie zjadłam a tylko wróciłam i w domu dopadł mnie głód [emoji1] jak wracaliśmy zajechalismy w jakiejś wiosce do biedronki i kupił sobie fotel na taras. 350 PLN bo był jeszcze przeceniony o 50 pln[emoji1] czatowalam na niego od dawna Ale w żadnej Biedrze nie mogłam znaleźć. Promocja naprawdę fajna bo w Leroy po 850.
Ale super Wam sie trafiło z tym fotelem. One są naprawdę drogie. Za taką cenę też bym kupiła, chociaż tarasu nie mam
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
u nas tez bylo ale od 20 tyg tylkoJa jestem dzisiaj taka zła. Byliśmy z Młodą na kulkach. Wchodzimy do galerii a tam tadam darmowe USG 4d do godziny 16:00 a była uwaga 15:58... Nigdzie nie było nagłośnione to ani nic. Tak mi szkoda, że nie wiedziałam a było od 11 do 16. Za tydzień na weekend jest w Rumii bo na stronie fundacji sprawdzalam